Αναζήτηση για περισσότερες από 3836 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ακόμα δεν τελείωσε το καλοκαίρι του 2025 και διαβάζουμε τερατολογίες για το ρόστερ του 2026-27
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαφ που παίζει εκτός Ευρώπης, που παίζει 6 και 8, όνομα γνωστό, που ακούγεται ότι ψάχνεται να φύγει από εκεί που είναι και υπάρχουν και κάποιοι εντός ομάδας που θα μπορούσαν να του πουν ένα καλό λόγο έναν βρήκα. Δεν μου φαίνεται για το βαλάντιο μας οπότε δεν ψελλίζω το όνομα
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σπάνια απαντώ σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καν ούτε συναθροίζωμαι. Προσωπικά φιλτράρω από πολλές μεριές και το τι γράφεται και το τι ακούγεται, ώστε να διαμορφώσω μια τελική άποψη. Με πολλούς που συμφωνώ κατά τα δικά μου δοκούν, από κοντά μπορεί να μην κάναμε ούτε παρέα. Αλλά. Είμαι σε θέση να ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Κρουζ Αζούλ είναι έτοιμη για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, για τον Γιώργο Γιακουμάκη με οψιόν. Έχουν απομείνει οι λεπτομέρειες του συμβολαίου, με τον παίκτη να είναι διατεθειμένος να μειώσει ένα μεγάλο μέρος του μισθού και των απαιτήσεών του. Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί αυτή την εβδομάδα ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Gika, την πωληση του Ντελια ξεχασες ρε πασαμ την τελευταια μερα των μεταγραφων καθως και την πωληση Ζιφκοβιτς με τους Τσιλουλη και Μπισεσβαρ να ειναι οι αντικαταστατες τους.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς που η μιζέρια τελειώνει εδώ μέσα γιατί στην πραγματική ζωή τα 18.526 διάρκειας και το sold out σε μόνο 2 ώρες δείχνουν στήριξη και πίστη την ομάδα και σε αυτούς που την διοικούν. Κάποιοι σκορπάτε τα εκατομμύρια σαν στραγάλια ενώ ζείτε με τον κατώτατο μισθό και παλεύεται να συντηρήσετε το ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε 49ωρες απεμειναν μπας κ αλλαξουμε ροτα συζητησης...
ΥΓ1.Και πεταει χατ-τρικ ο Τσαρος λεει κ μενουμε χαζοι...
ΥΓ.2 Εμενα που μ' αρεσει ο Γιακουμης δεν ειναι να το φωναζω κ πολυ ε? Αν δεν ειχε κ το περασμα απτην κουλα τωρα θα πανηγυριζα..
ΥΓ1.Και πεταει χατ-τρικ ο Τσαρος λεει κ μενουμε χαζοι...
ΥΓ.2 Εμενα που μ' αρεσει ο Γιακουμης δεν ειναι να το φωναζω κ πολυ ε? Αν δεν ειχε κ το περασμα απτην κουλα τωρα θα πανηγυριζα..
- Τρί 05 Αύγ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ στεναχώρια έπεσε. Κανονίστε, από εκεί που κάναμε οπαδούς από τους οπαδούς, τώρα να χάνουμε οπαδούς εξαιτίας των οπαδών.
Περιγραφεις εμενα στο σχολιο σου αδερφε
Εγινα ΠΑΟΚ για την ντομπροσυνη κ το ασυμβιβαστο του λαου του ΠΑΟΚ
Θα σταματησω να ασχολουμαι αν περασει το πραξικοπημα του ΑΣ ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
διεθνης Λατινοαμερικανος λεει
ρε δεν.........ξεχνιεστε λεω ΄γω
ρε δεν.........ξεχνιεστε λεω ΄γω
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
για να μην εχουμε παρεξηγησεις και αναγουλες
σ΄αυτο το τοπικ γραφονται μεταγραφες που κλεινουν
και ονοματα που αποσχολουν την ομαδα
για μενα ειναι προτιμοτερο να γραφω κουιζακια και χρησμους για παικτες
που οντως συζητιεται η περιπτωση τους,ασχετως αν καταληξει θετικα ή αρνητικα η περπτωση τους ...
σ΄αυτο το τοπικ γραφονται μεταγραφες που κλεινουν
και ονοματα που αποσχολουν την ομαδα
για μενα ειναι προτιμοτερο να γραφω κουιζακια και χρησμους για παικτες
που οντως συζητιεται η περιπτωση τους,ασχετως αν καταληξει θετικα ή αρνητικα η περπτωση τους ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μιλάμε για Μπερίσα καί Σιφουέντες, ελπίζω να έχουν την ίδια κατάληξη με τους υπόλοιπους φετινούς χρησμούς του πάτερ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
και τρεις(3) μπλε βλεπω
μου φαινεται θα ζητησω ποσοστα για καθε ποστ
μου φαινεται θα ζητησω ποσοστα για καθε ποστ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το 3 γιατί το γράφεις δύο φορές;
3 μεταγραφές σήμερα;
2 φορ και Chotard?
3 μεταγραφές σήμερα;
2 φορ και Chotard?
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα εγω αν σκεφτω οτι το 3 ειναι λογω αρη και το μπλε λογω ρειντζερς και μιλαει για σιφουεντες θα ειναι ακραιο?
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βλέπεις δύσκολο απ' ό,τι κατάλαβα...
Edit: Το έγραψα από καθαρά χιουμοριστική διάθεση και με καμία πρόθεση να μειώσω τον συμφορουμίτη μας. Είχε πατήσει την υποβολή 3 φορές γι αυτό και το παραπάνω σχόλιο. Τώρα που διέγραψε το περισσευόμενα το σχόλιο μου φαίνεται κάπως...
Edit: Το έγραψα από καθαρά χιουμοριστική διάθεση και με καμία πρόθεση να μειώσω τον συμφορουμίτη μας. Είχε πατήσει την υποβολή 3 φορές γι αυτό και το παραπάνω σχόλιο. Τώρα που διέγραψε το περισσευόμενα το σχόλιο μου φαίνεται κάπως...