Αναζήτηση για περισσότερες από 3836 εγγραφές

Return

από tolis14
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....

Πονάει ο Ιβάν αλλά δε φεύγει ...
από tolis14
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Ο άλλος αφιερώνει ωδές στον τιτανοτεράστιο θρύλο, το βαζελο και τη χάρτινη και κατά τ άλλα θέλει να φύγει ο Ιβαν γιατί ενδιαφέρεται για το καλό του ΠΑΟΚ. Ρε τι τραβάμε
από burbu
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....

Συμφωνώ και προσθέτω το "και αν ...
από Dimitrisou
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Ενώ το ότι ήσουν στη φιέστα είναι φοβερό επιχείρημα..
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι το να τελειώσει θετικά το θέμα Γιακουμάκη είναι κομβικής σημασίας για τον σχεδιασμό πάντως.

Ήμουν εξαρχής θετικός για τον παίχτη αλλά τον μελέτησα αρκετά από την στιγμή που ανακοινώθηκε το ενδιαφέρον μας και πλέον δηλώνω πολύ θετικός. Και για τον συγκεκριμένο παραβλέπω και το γεγονός ότι ...
από Kabamaru11
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:35 Αποκλείεται τόσα, λογικά 5εκ σε 2 χρόνια (2,5 ετήσιο που ήταν οι απαιτήσεις του)

Όπως και να έχει ας δούμε και εμείς πως θα κινηθούμε εν τέλη και σε τι ποσά.

Υποτίθεται δεν έχουμε δει ακόμα τις ακριβές κινήσεις μας.
Καρφωθηκες,θα φερει ο Τελης κανα παικταρα; :lol:
από Pater
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Aye4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:09 Τα ΠΑΟΚόμετρα που τα πουλάνε?
Στη μπουτίκ έχει ?
Μην φοβάσαι έχει μπόλικα ο Α.Σ. και όλοι έχετε από ένα, άραγε αν βάλω κι εγώ στο νικ-νειμ το 4 θα μου δώσουν κι εμένα;
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 04 Αύγ 2025, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς ...
από tolis14
Δευ 04 Αύγ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Το χειρότερο είναι ότι αν φύγει ο Τσάλοφ πάλι με κανένα δανεικό θα αντικατασταθεί και του χρόνου το καλοκαίρι η επιθετική τριάδα μας στην προετοιμασία θα είναι ο Μύθου μόνος του.

Οτι μπορεί να πουληθεί, θα πουληθεί. Δεν έκατσε του Ντελια, ώρα να σκοτώσουμε Τσάλοφ και Ντεσποτοφ. Αν πάει να ...
από Σουριναμέζος
Δευ 04 Αύγ 2025, 19:03
Jump to forum
Jump to topic

Ότι η ομάδα με δύο φορ, τέσσερις μέσους και τέσσερα στόπερ είναι κομπλέ για 3 διοργανώσεις το έχει πει ο προπονητής και το θεωρείτε δεδομένο?

Ε σε κάποια φάση πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε αυτοί οι ρόλοι (του 5ου στόπερ/χαφ και του 3ου φορ) να δίνονται σε φτηνές λύσεις ξένων ή σε παίκτες ...
από DamoN
Δευ 04 Αύγ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς ...
από Eagle1980
Δευ 04 Αύγ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι κάποιοι άνθρωποι είναι μεγαλωμένοι με έναν άλλο από κάποιους άλλους αξιακό κώδικά δεν του ς κάνει και αντιπαθητικούς. Το αν κάποιοι βλέπουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία θεμιτό είναι. Αρκεί να μιλάμε με επιχειρήματα σοβαρά . :nairepaok:
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιακουμάκης αν έρθει, θα έρθει για πρώτος.

Και οικονομικά αλλά και σαν στάτους δεν έχει καμία λογική να ρθει σαν δεύτερος.

Δηλαδή θα δώσει ο ΠΑΟΚ κοντά 2Μ για δανεισμό ενός χρόνου για αναπληρωματικό επιθετικό;

Ή θα δεχτεί ο Γιακουμάκης που παίζει παντού βασικός τα τελευταία 3-4 χρόνια να ρθει ...
από black death
Δευ 04 Αύγ 2025, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

makispaspartou έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 19:56 Αν έρθει ο Γιακουμάκης θα έρθει φορ διαφορετικό του Ντιουκς.
Γιατι; Ο ντουκς δεν ειναι ακριβώς φορ περιοχής. Πιο πολύ κατι σε γερμανο λυμπεροπουλο μου βγαζει, δεν μου έρχεται τωρα καλυτερο παραδειγμα.