Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές

Return

από nunies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ο ιδιοκτήτης του Δικέφαλου όπως και πέρυσι στην πρόταση της Ζάλτσμπουργκ έτσι και φέτος το πήρε πάνω του και με προσωπική απόφαση κρατάει τον διεθνή Έλληνα στην Τούμπα και ετοιμάζεται να τον κάνει Μίδα.

Ο Σαββίδης ζήτησε να ακυρωθεί η όποια συμφωνία με τους Σουηβούς και να κληθεί άμεσα ο ...
από Kabamaru11
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας

εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά ...
από icue
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Το γεγονος που ειχε κανει εντυπωση απο την αρχη ηταν πως ολα τα αρθρα του SDNA ηταν ανυπογραφα. Σαν μην ηθελε κανεις να φαει το μπινελικι προσωπικα αν αυτα που εγραφε τελικα πηγαιναν κουβα.
από paokovios1974
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19 Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
Το πιστεύω κι εγώ δεν εξηγείται αλλιώς
από Kabamaru11
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας

εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει ...
από Σουριναμέζος
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31
Jump to forum
Jump to topic

Ας πούμε ένα ουφ προς το παρόν και ας περιμένουμε να δούμε ποιά θα είναι η ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται για άλλη μια φορά ότι το δίκτυο ροής πληροφοριών και αποφάσεων εντός της ΠΑΕ είναι τρομακτικά προβληματικό.
από black death
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32 υποπτος εισαι εσυ και οι ομοιοι σου.
Τα ψωμια σας τελειωνουν
Κι εσας τελειωνουν καθε μερα φιλε αλλα ξαναβγαινουν. Φουρνο έχετε φτιαξει, τυφλα να χει ο βενετης.
από dragon
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Κ τώρα που θα παίξει ο ιβανουσεκ?
Μην πέσει κανείς να με φάει, αυτοσαρκασμός λέγεται
από tolis14
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ...
από aivas19
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Βιαστήκατε ψυχούλες μου; Σας είπα και σε άλλο τόπικ υπομονή, όλα θα γίνουν. Να βγει η χρονιά, νωρίς είναι ακόμα

ΥΓ: Που είσαι ρε Μπαρκα
από thomas Murg
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Στα @@ μας εάν ήταν λόγω πίεσης Ράζβαν, κόσμου, ή επικοινωνιακό παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ο Ντέλιας θα είναι εδώ στα 100 χρόνια της ομαδάρας μας.

alexgarcia respect. το είδες πιο ψύχραιμα από όλους και μπράβο.

ΥΓ. Επικοινωνιακό ήταν το όλο θέμα κατά τη γνώμη μου και βοήθησε μάλλον κι ο Ρέμπε σ ...
από paokovios1974
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Xlapatsas4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31 μονο μη μας μεινει ξενερωμενος ο παικτης, αν και δεν το νομιζω
Έτσι και του γίνει όντως ανανέωση και πάρει κάνα ένα ενάμιση αύριο μια χαρά καυλωμένος θα είναι
από paokovios1974
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
από Shadow
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Ντάξει μην το πάτε και εσείς τώρα στο άλλο άκρο...
Πόσες και πόσες μεταγραφές έχουν χαλάσει στο παρά ένα και για τι λόγους...
ε άμα το μετάνιωσαν οι εμπλεκόμενοι, θα βάλουν και λίγη υπερβολή παραπάνω για επικοινωνιακούς λόγους. Ας κλείσει το θέμα θετικά και πάμε παρακάτω.
από Dimitris_L4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Τι παρασταση δωσατε ρε μλκς...Τυχαια μονο το σδνα και το παοκ24 δεν το ειχαν τελειωμενο..