Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές

Return

από gergeo4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!
από Мир
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Αρδακια του Σαββίδη είναι ο Βασιλόπουλος και όλη η forza.το ξέρουμε το παραμυθάκι ότι πίεζε ο παίκτης και ο Σαββίδης του έδινε 2 εκατομμύρια τον χρόνο όπως και όλοι οι σέντερ φορ πού μας απέρριψαν. Σαββίδη προσφερες πολλά, σε ευχαριστούμε για αυτά που ζήσαμε,αλλά η κοροϊδία τα τελευταία 6 χρόνια ...
από Shadow
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Καλά ας μείνει τώρα και ας έγινε και για επικοινωνιακούς λόγους...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Επιστρέφει ο Ντέλιας;
Ωραία!
Φέρε τώρα Κράλ, Ντιουκς και stopper.
από Σουριναμέζος
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή μωρέ, να δούμε τι σκατά θα γίνει. Μην γράφετε ότι μαλακία σας έρθει πριν μάθουμε λεπτομέρειες (όσες μάθουμε)
από black death
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Χαλαστειτε τωρα και που θα μεινει.
Αλλα βεβαια πως να κανεις back tracking σε ολη αυτη τη σαβουρα. :lol:
Τεινω να πιστέψω οτι αν επεσε δουλεμα (και δεν θελω να περιαυτολογω αλλα ειμαι απ τους πρώτους που εγραψαν γι αυτη την πιθανοτητα), ωρες ωρες σας αξιζει.
από Dillinger
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Έστω και έτσι μακάρι αλλά η επόμενη κίνηση ΔΕΝ γίνεται να μην είναι η ανανέωση με ηγεμονικό συμβόλαιο. Οτιδήποτε άλλο θα συνιστά μέγιστη προσβολή προς τον μικρό
από Мир
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Πώς είναι δυνατόν να συμφώνησε ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφή και τώρα ο Ιβάν βάζει μπλόκο;
Ποιος συμφώνησε τότε;
Η Μαρία;
Εικόνα
από dragon
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να μείνει. Έπρεπε να είναι αυτονόητο να μην πουληθεί εκτός κ αν ο ίδιος δεν θέλει να μείνει. Δεν φαινόταν να μη θέλει να μείνει. Ελπίζω σε άμεση ανανέωση 5ετιας
από Mīngus
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
από thomas Murg
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16 Το SDNA που μας έλεγε ότι πίεζε ασφυκτικά ο παίκτης, τώρα μας λέει κάνει δεύτερες σκέψεις.

Δεν το έλεγε το σδνα. Δημοσιεύματα γερμανικά αναπαρηγαγε. Και κρατούσε στάση αναμονής κάτι που άφηνε ελπίδες
από tolis14
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ...
από shogoon
Jump to forum
Jump to topic

Ας μείνει ο παικταράς και ότι θέλει ας είναι. Επικοινωνιακο τρικ δεν παίζει μάλλον προς μπαχαλικο τρικ παίζει. Αναμενουμε λήξη συναγερμού.
από dragon
Jump to forum
Jump to topic

Για τα πανηγύρια. Ξεφτυλιζόμαστε διεθνώς. Αυτά δε γίνεται να γίνονται. Ότι μπηκε το αυγό στον κώλο και κωλοτουμπιάσανε; Πιο lose lose κίνηση δεν έχω ξαναδεί. Μακάρι να ήταν στημμένο αλλά δε νομίζω.

Δεν ξέρω αν ξεφτιλιζομαστε ( δεν νιώθω έτσι) ο Ντελιας πρέπει να μείνει κ τέλος. Εννοείται πως ...
από WeWillRockYou
Jump to forum
Jump to topic

Transfer thriller! PAOK and VfB Stuttgart had a deal for Giannis Konstantelias. But PAOK owner Ivan Savvidis have second thoughts and as we speak deal is off ⚫️🔴

@PAOK_FC
@VfB

#PAOK #PAOKFC #VfB #VfBStuttgart #Stuttgart
Τουλάχιστον ο Χωριανόπουλος γράφει για δεύτερες σκέψεις του Ίβαν και όχι ...