Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
inside info
Τα έχουν βρει σε όλα , εκεί που κολλούσε ήταν στην απαίτηση να φοράει το αγαπημένο του νούμερο - Ο Ντουξ λέμε-
απο εχθές λοιπόν του είπαν πως η φανέλα είναι ελεύθερη. Οπότε λογικά έρχεται :mrgreen: :redcard: σε μένα!
Φίλε χωρικε ,χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης εννοείται, επειδή ο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακυρωσε το ντιλ τελευταια στιγμη ποιος???ο Σαββιδης??το οκ ποιος το εδωσε τοτε???εγω??
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ θα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακυρωσε το ντιλ τελευταια στιγμη ποιος???ο Σαββιδης??το οκ ποιος το εδωσε τοτε???εγω??
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως ακομα τα ρεπορταζ ειναι συγκρατημενα.
Μιλανε για "προταση" ανανεωσης με νεο συμβολαιο. Οχι για συμφωνια.
Ας περιμενουμε θα πω εγω. Ειναι μακρυα η νυχτα
Μιλανε για "προταση" ανανεωσης με νεο συμβολαιο. Οχι για συμφωνια.
Ας περιμενουμε θα πω εγω. Ειναι μακρυα η νυχτα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαστε ολοι στα κοκκινα, με αυτη τη μη πω που λες βοηθάς? ή πρεπει σε ολα να γινομαστε μπιλιες ας πουμεMetagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14 Η Savvidis FC βρισκεται σε εξαρση....Συνεχιστε το καλα το πατε....
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα όσο αστείο είναι το " ο ιβάν έκοψε τη μεταγραφή" άλλο τόσο αστείο είναι και το παραπάνωchri5ti9 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31 Τον Ντελια τον κρατήσαμε εμείς και ο Ραζβαν .
Τελικά το μπινελίκι όταν πρέπει κάνει και καλό .
Νιαου
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Επικοινωνίακη νίκη Σαββίδη θα υπάρξει αν μέχρι το Σάββατο έχει κλείσει χαφ και φορ. Κραλ και μοχαμεντ αντίστοιχα.
Με τον ντελια πήγε να κάνει έγκλημα κι απλά τελευταία στιγμή δεν πάτησε την σκανδάλη
Με τον ντελια πήγε να κάνει έγκλημα κι απλά τελευταία στιγμή δεν πάτησε την σκανδάλη
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς που παραθέταμε επιχειρήματα υπέρ του Σαββίδη είμαστε τρολλάκια που παίρνουμε 20αρικο;
Σοφοι σκακιστες ειστε ή του 20αρικου.
ΠΑΟΚ παντως δεν ειστε
Αντε ρε ρίξε λίγο νερό στα μούτρα σου να συνέλθεις. Αλλά δεν φταις εσύ, οι μοντς φταίνε που τέτοια μέρα έβαλαν κάθε πικραμένο στο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
το ζορι μου ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ μας
οι υποστηρικτες του Λουτσε του Ιβαν του του του του
στα ριπαπα τους η ομαδα.
ε πανε εσυ με τους φιλους του ΠΑΟΚ παρε την ομαδα και διωξε τους εχθρους..με το να τα γραφεις εδω δεν κερδιζεις κατι..δεν θα σου γραψω γιατι ειναι ακυρα αυτα που γραφεις γιατι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην κανονική ζωή 7 στους 10 ΠΑΟΚτσήδες ήταν βέβαιοι ότι ο Ντέλιας θα έμενε στον ΠΑΟΚ και πως το θέμα όλο ήταν επικοινωνιακό.
Η κανονική ζωή βέβαια έφαγε μια φρίκη όταν πέρασε ότι ο παίκτης έφυγε για τη Γερμανία.
Από την άλλη όμως ήταν και οι συνήθεις ύποπτοι <όλοι τους στην Ολλανδία ανταποκριτές ...
Η κανονική ζωή βέβαια έφαγε μια φρίκη όταν πέρασε ότι ο παίκτης έφυγε για τη Γερμανία.
Από την άλλη όμως ήταν και οι συνήθεις ύποπτοι <όλοι τους στην Ολλανδία ανταποκριτές ...