Έχει ξεφύγει η φάση με το A.I. στις μέρες μας ...Κυκλοφορούν φωτό με αγκαλιές Ιβάν και Λουτσεσκου.. Εντωμεταξυ αυτοί οι δύο είναι στα μαχαίρια ...
Τι όχι?
Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Γίγαντα Ιβάν
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
+++++ όλοι διάρκειαςthanos-xanthi έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:59 Παρτους παραμαζωμα τεραστιε Ιβάν τους εχθρούς και έξω αλλά και μέσα απο το σπίτι μας
Συγκίνηση μόνο απο τη επιστροφή.. νιώθεις ΠΑΟΚ και εκτός απο σωτήρας είσαι κι ένας απο μας
Πραγματικά πλέον...κάντε ότι κοιμάστε....
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα :lol: :lol:
Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη που ρωταω,ποια ραδιοφωνα ειναι αυτα;Λιμπερο κ Μετρο;
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Επειδή δεν έχει αναφερθεί στις διάφορες συζητήσεις περι ιδιοκτησίας του γηπέδου, να θυμίσω οτι το ΑΕΛ FC Arena το είχε φτιάξει ο Πηλαδάκης όταν είχε την ΑΕΛ, και όταν πούλησε την ομάδα κατέληξε να παίζει στο Αλκαζαρ για χρόνια, λόγω της κόντρας του με την νέα διοίκηση ή/και του μισθώματος που ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα :lol: :lol:
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν απαξιωνω κανενα φιλε μου. Απλα δυσκολευομαι να κατανοησω το timing της ελευσης Τελη οταν 20+ χρονια δεν υπαρχει πουθενα κ την αβαντα που εχει στα ραδιοφωνα σε χρονο dt.
Και απ την αλλη εχεις τον Ιβαν τοσο καιρο που οτι εχει βαλει στοχο το εχει φερει εις περας και με το παραπανω κ ξαφνικα εγινε ...
Και απ την αλλη εχεις τον Ιβαν τοσο καιρο που οτι εχει βαλει στοχο το εχει φερει εις περας και με το παραπανω κ ξαφνικα εγινε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω, αντί για συνεργασίες έχουμε όντως πόλεμο.
Θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά, δέν γαμείς, ΠΑΟΚ είσαι.
Αυτό το σπαθί πρέπει κάπου να χρησιμεύσει γμτ.
Όταν μιλούσα για συνεργασία όλοι λέγαν αδύνατο.
Τώρα με τις μαλακίες ΑΣ και Τέλη πάρτε πόλεμο.
Ο Ιβάν ζήτησε συνεργασία, αλλά ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω τωρα τα βιντεο και διαβάζω αυτά που είπε και πραγματικά έχω συγκινηθεί... αυτός ο άνθρωπος είναι ένα με εμάς, ΤΕΛΟΣ. Αν έχουμε λεφτά και χάσουμε την ψυχή μας τι να το κάνω. Ο Ανθρωπος αυτός είναι ο Μεγαλύτερος ευεργέτης της ομάδας και επειδή για άλλους λόγους δεν βρίσκεται εδώ βγήκαν οι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω, αντί για συνεργασίες έχουμε όντως πόλεμο.
Θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά, δέν γαμείς, ΠΑΟΚ είσαι.
Αυτό το σπαθί πρέπει κάπου να χρησιμεύσει γμτ.
<<Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει>>
Η αληθεια ειναι οτι με τον τροπο που ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Επί της ουσίας.
Το μόνο που συμβαίνει με την εμπλοκή Μυστακίδη στο γηπεδικό είναι η ανάγκη του Ιβάν να μην είναι ανακόλουθος γιατί θα μπει σε σύγκριση και θα φθείρεται.
Εμείς ως οπαδοί γιατί νοιαζόμαστε για τη σύγκριση δεν έχω καταλάβει.
Κι αν όπως πολλοί θεωρούν τον Μυστακιδη λαγό, μια παραπάνω ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
........................................
«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»
«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...
«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»
«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμ δε μπορει. Ιδιοκτήτης είναι. Ο χρήστης είναι άλλος
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι; Σαφως και οχι