Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές

Return

από dragon
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

@Unpsofable78 μην ασχολείσαι θα τ'ακουσεις πιθανότατα. Καταλαβαίνω τον @Equalizer που προσπαθεί να κρατάει ίσες αποστάσεις ( με οτι σημαίνει αυτό) αλλά κάποιοι το βλέπουν ως αβάντα
από gk.box16
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:18 Καλή τύχη

Σιγά μη φύγει.....
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

«Θα δώσω και φέτος το 100% των δυνατοτήτων μου, δώστε το κι εσείς. Θέλω να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν γονατίζει ποτέ. Εμείς πάντα πεθαίνουμε όρθιοι».

«Νομίζετε πως όταν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ δεν έπαιζα σκάκι κάθε μέρα; Ελεγαν ότι ο Ρώσος προσπαθεί να πετύχει πράγματα μέσω Skype κι αυτό δε γίνεται ...
από loukas karadimos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

«Δέχτηκα χτυπήματα στην πλάτη μου, όμως κατέστρεψα το σύστημα. Υποσχέθηκα ότι θα κάνω την Ελλάδα ασπρόμαυρη και το έκανα».

Αυτά τα λίγα….
από aivas19
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

«Σ’ αυτή τη θέση θα υπάρχει η Νέα Τούμπα κι εγώ δε θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει από το παράθυρο ή να πει, αν θα λείπει ο Σαββίδης, ας μου ανοίξει κάποιος την πόρτα κι εμείς θα εισβάλουμε»

👀👀👀
από Rexaris
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Οτι αυτά τα συναισθήματα που εκφράζει είναι αληθινά, μου το λένε ένα σωρό πράγματα:

Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο

Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
από Eagle1980
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

O IBAN είναι ΒΟΥΝΟ !!! Ποιος να συγκριθεί μαζί του !!! :nairepaok:
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Κάτω, πάνω, πίσω και μπροστά από τις γραμμές...η μετωπική με τον ΑΣ είναι δεδομένη και που θα καταλήξει όλο αυτό μένει να το δούμε
από thanos-xanthi
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Παρτους παραμαζωμα τεραστιε Ιβάν τους εχθρούς και έξω αλλά και μέσα απο το σπίτι μας
Συγκίνηση μόνο απο τη επιστροφή.. νιώθεις ΠΑΟΚ και εκτός απο σωτήρας είσαι κι ένας απο μας
Πραγματικά πλέον...κάντε ότι κοιμάστε....
από navigator11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Hermann έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:55 Παντως ειναι πολυ αδυνατισμενος
Εγώ πάλι σε σχέση ακόμα και με φωτογραφίες από πέρσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον βλέπω πιο ακμαίο. Δεν το συζητώ καν σε σχέση με κάποιες εικόνες του παλαιότερα. Είναι δύσκολο πάντως να μη σου προξενεί συγκίνηση να τον ξαναβλέπεις στον Ναό.
από giapas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Το χαμόγελο του Ζιβκοβιτς , του παίκτη που νιώθει πιο πολύ από όλους ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια , τα λέει όλα.

Επίσης οι δηλώσεις του Ιβαν είναι δηλώσεις ενός πολύ ισχυρού και εγωιστή ανθρώπου. Αυτά τα 2 πάνε μαζί.
Σιγά μη κάνει πίσω σε οτιδήποτε.

Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει ( σε σχέση ...
από tolis14
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Τσάμπα τρελλαίνεστε με τον Ιβάν, δεν έχει μαντίλι να κλάψει. Άσε που εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά από 6 χρόνια. Παρατημένη η ομάδα. Μη μασάτε όμως, έστειλε΄υπόσχεση με SMS ο σείχης το Μπρουνέϊ ότι έχει στην άκρη 400 εκατομμύρια για την Τούμπα και έχουμε εναλλακτική
από bane1980
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβώς αυτό.
Η πρόθεση και η αγάπη του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Όπως και το ότι εάν μπορεί (απέναντι σε όλους ως συνήθως), θα δώσει πόνο.
Συγκινητικές εικόνες, ας είναι ο κανόνας πάλι.
Και ας προσπεράσουμε τις εσωτερικές μας παθογένειες.

ΥΓ. Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικο το τι μέτρα ...
από Taseos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Λόγια που αν σε νοιωθεις δεν τα λες. Προτιμάς τα ξύλινα. Τιμή μου κλπ κλπ. ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ και τα παιδιά του θα σας χορέψουν και τα εγγόνια του!