Αναζήτηση για περισσότερες από 3756 εγγραφές

Return

από Thax
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Με αφορμή το κατάπτυστο άρθρο - ακόμα ένα από συγκεκριμένα άτομα - ίσως έχει έρθει η ώρα για αλλαγή τακτικής της ΠΑΕ. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ραδιόφωνα και φυλλάδες της πόλης ουσιαστικά να πολώνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα. Και η ΠΑΕ κρατάει αυτή την παθητική ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

O Μυστακιδης θα εχει λογο υπαρξης οταν βγει δημοσια και πει οτι θελω την ΠΑΕ.
Αν γινει αυτο και ο Σαββιδης πει οχι (οπως φερεται να εχει γινει αλλα οχι δημοσια),
τοτε παλι δημοσια μπορει να πει οτι θελω να βοηθησω τον Σαββιδη
να φτιαξει το γηπεδο. Εκει αν γινει αυτο ο Σαββιδης πρεπει να ειναι ...
από astral
Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Τολμάv να μας βάζouv στην ίδια πρόταση με τη mafia και να ξεφτιλίζουν τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου κάτι τύποι που μονο έχουν κερδίσει από την ομάδα (μιας και βγάζουν το βρωμοψωμι τους απλά λέγοντας τη λέξη ΠΑΟΚ) και δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό.

Μονο αηδια προκαλεί ως τώρα το όλο εγχείρημα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό είναι κάτι που και απ τη μια όψη και από την άλλη μπορεί εύκολα να αμφισβητηθεί.

Τα γεγονοτα ειναι σαφη.
Ολα γιναν εν κρυπτω.
1) Πηγε ο Μυστακιδης στον Ιβαν να ζητησει να τον βοηθησει να κανει το γηπεδο; OXI
2) Πηγε o Μυστακιδης στον ΑΣ χωρις να το γνωριζει
η ΓΣ του Συλλογου και ο κοσμος ...
από astral
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Αν βγει ο Τέλης και μιλήσει και πει εγώ σε 3 χρόνια θα έχω το γήπεδο έτοιμο, θέλω την ομάδα, Ντέλιας δεν πουλιέται, μεταγραφές επιπέδου Γιόβιτς και σία, εμείς τι κάνουμε?

Mπορώ κι εγώ να βγω να τα υποσχεθώ όλα αυτά. Θα φέρω και τον Haaland αν θες στα λόγια.
Όταν κάποιος δεν έχει προσφέρει ...
από zissos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μπούζας, όταν είχαμε προπονητή τον Τούντορ, είχε πει το "του δώσαμε και ψωμί να φάει". Τελικά ο Τούντορ τώρα είναι στην Γιουβέντους και τον δίνουν αυτοί ψωμί να φάει.
Η σημερινή κυβέρνηση μετά από ένα τσουβάλι σκάνδαλα και με ένα τσουβάλι ακόμα να έρχεται (ταμείο ανάκαμψης, ΕΛΓΑ) επιχειρεί πόλωση ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση.
Αν βγει ο Τέλης και μιλήσει και πει εγώ σε 3 χρόνια θα έχω το γήπεδο έτοιμο, θέλω την ομάδα, Ντέλιας δεν πουλιέται, μεταγραφές επιπέδου Γιόβιτς και σία, εμείς τι κάνουμε?
Για μένα δεν είναι καλό να βγει να μιλήσει στον κόσμο.
Προτιμώ αν όντως έχει καλή ...
από Montrealiotis
Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση.
Για μένα δεν είναι καλό να βγει να μιλήσει στον κόσμο.
Προτιμώ αν όντως έχει καλή ...
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Αμα η άποψη του Μυστακίδη είναι οτι η σωστή προσέγγιση είναι να γράφονται λίβελοι και αηδίες για Σαββίδη, για να κερδίσει οπαδούς, τότε κάτι πάει πολύ στραβά
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή τι θέλετε να κάνει ο Μυστακιδης; Να βγει να εκφράσει αποστροφή για το ύφος των άρθρων ενός μέσου αυτού του επιπέδου; Δεν θυμάμαι πόσα άρθρα είχαν γραφτεί στο όνομα του Αγγελόπουλου η του Κοπελουζου από το ιδιο μέσο. Ασχολήθηκαν ποτε; Επιμένω ότι δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος. Νομίζετε ότι ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Απλά να αναφέρω πως μέσα στην εβδομάδα φημολογείται έντονα πως θα υπάρξει ραντεβού της συντονιστικής των συνδέσμων με τον Μυστακίδη.....

Η πληροφορία ήρθε από έναν συνδεσμιτη.....
Αναμένουμε νεότερα.....

Ως τι θα τον συναντήσουν;
Θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ;
Θέλει να κάνει το γήπεδο χωρίς να ...
από aivas19
Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

joshua έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:50 Όσο το Karitsa.gr μπορεί να συνδεθεί με τον Ιβάν άλλο τόσο μπορει και το μετροκολις με τον Μυστακιδη.
Δειξε μας τα αρθρα του καρφιτσα.γρ κατα του Μυστακιδη με λογια οπως αυτα του Μετροπολις
από eorptol1
Τρί 08 Ιούλ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Οραμα υπάρχει και το έδωσε αυτός που μας έβγαλε από τα σκατα.... Ναι ΠΑΟΚ θα υπάρχει αλλά θα είναι έρμαιο του κουλη... Αυτά που πέτυχε ο Ιβάν δεν τα ξαναείδαμε ποτέ ούτε οι κάτω πρώτη φορά και σε διοικητικό επίπεδο είμαστε πλήρως ανταγωνιστικόι με το ποκ πρώτη φορά.... Και το ξέρουν πολύ καλό οι ...
από aivas19
Τρί 08 Ιούλ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

ReignMan έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 17:22
joshua έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:40
aivas19 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:38

Δειξε μας τα αρθρα του καρφιτσα.γρ κατα του Μυστακιδη με λογια οπως αυτα του Μετροπολις

Καταλαβαίνεις τι εγραψα;
Στο καρφιτσα παντως με 50 ευρω ποσταρουν οτι αρθρο θες.
Αλλα δεν έχουν ποστάρει αρθρο κατα του Μυστακιδη με λογια οπως αυτα του Μετροπολις;
από Taseos
Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Πρόβλημα είχες όταν δεν είχες 50 χιλ για τον Γεωργιάδη και όταν δε μπορούσες να κρατήσεις τον ουντεζε. Οταν σε χτυπούσε στην πλάτη ο θεοδωριδης και σου έλεγε για την καυτή ατμόσφαιρα ενώ σε είχε σφάξει στο γόνατο. Τωρα δεν έχουμε προβλήματα. Η αμελούν έχουμε τα προβλήματα που έχουν οι ογκόλιθοι που ...