Αναζήτηση για περισσότερες από 3757 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Φίλε Ψαρά καταλαβαίνω τι λες αλλά αυτό που ζητάς προϋποθέτει έστω και ένα κλικ στην αθλια αυτή σελίδα και αναπαραγωγή ενός άθλιου κειμένου

Ενός κειμένου που δίνει το προσωνυμιο "Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσης " σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρουμε. Ενώ παρουσιάζει τον Ιβαν ως τον χειρότερο που έχει υπάρξει ...
από icue
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δεν το διαβασα και δεν προκειται, αλλα εχω ριξει μια ματια σε ολα τα προηγουμενα που γραφονται στο συγκεκριμενο σαιτ. Μονο ενα πραγμα θα αναρωτηθω και δεν θα ξανασχοληθω με το συγκεκριμενο.

Τι θα λεγαμε και τι θα γινοταν αν γραφοντουσαν αρθρα για τον Σαββιδη με τετοιο υφος και τετοια αλαζονεια ...
από PAOKevolution
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Αναφέρεται στον Ιβάν ρε πούστη ώς έναν άνθρωπο που δεν έχει μαντήλι να κλάψει και τάζει γήπεδα! ΓΑΜΩ!
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Για αυτο ακριβως σε αυτο το θεμα πρεπει να ειμαστε ΚΑΘΕΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ
στην ΥΠΟΓΕΙΑ προσπαθεια που γινεται για διωξιμο του Ιβαν.

Αλλο αυτο βεβαια και αλλο η σκληρη κριτικη στον Ιβαν και την ΠΑΕ.
από loukas karadimos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Τα σχόλια πάντως στην ανάρτηση στο Facebook είναι επικά

Πριονοκορδέλα τους περνάει ο κόσμος
από ABOLEYTOI
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

ελπίζω να μην ισχύει το γνωστό ρητό

δείξε μου το φίλο σου
να σου πω ποιος είσαι.

Γνώμη μου, να κλειδώσει το παρόν και οι όποιες εξελίξεις να γράφονται στο τόπικ του Σαββίδη.
από john4serres
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Κουλιανε, Ζαΐρη, Πετρωτέ
Πείτε αλεύρι
Πόρτα στην Τούμπα σας γυρεύει
από Psagmenos4
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μυστακιδης μπορεί να έχει τις καλύτερες προθέσεις, μπορεί όντως να είναι μεγάλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ και να έχει όνειρο τον ΠΑΟΚ στα πιο υψηλά σαλόνια με νέο γήπεδο και παιχταράδες. Ωστόσο η επιλογή του να χτυπήσει υπόγεια και ειδικά μέσω Μπουζα που όλοι ξέρουμε ποιος είναι, τον Ιβάν Σαββίδη τον έχει κάνει ...
από Metagrafakias
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:12
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή τη στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο που έχει ρίξει 160εκ + στην ΠΑΕ και την έχει ανεβάσει 100 επίπεδα και έναν άλλον άνθρωπο που μέχρι στιγμής μόνο λόγια έχουμε δει και υποσχέσεις,δεν έχει μιλήσει καν να ακούσουμε τη φωνή του…
Ναι αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες ο Ιβαν;;ναι το ξέρουμε αλλά προσπαθεί ...
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει βεβαίως το ενδεχόμενο να έχουν πάρει εργολαβία τον πόλεμο εις βάρος Σαββίδη σε μορφή pro bono - για το καλό του πλανήτη και του περιβάλλοντος ας πουμε
από PAOKevolution
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Στα δικά μου μάτια, είναι προφανές ότι έχουν ενημέρωση από το περιβάλλον του Τέλη. Δες λες συγκεκριμένα πράγματα αλλιώς. Όπως και στην πρώτη βόμβα που έσκασε με το γήπεδο, μιλούσαν με γρίφους μέρες πριν όπως αποδείχθηκε. Σιχαμένοι.
από Azrael
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Μου εξαψατε την περιεργεια και μπηκα να το διαβασω και εγω.Τραγικο το αρθρο απο ολες τις αποψεις.Ποσο σιχαμενος αυτος που το εγραψε.

Απο εκει και περα δεν ανεχομαι τετοιες πουστιες στον ανθρωπο που μας αλλαξε την ιστορια.

Αν ο Μυστακιδης θελει να βοηθησει με τον οποιονδηποτε τροπο εγω δεν εχω θεμα ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

για ποιον λογο ακριβως ασχολειται ο οπαδος του ΠΑΟΚ με το μετροκολης ειναι ακατανοητος ...

ενα ...μεσον...το οποιο ειναι γνησιο παιδι των σπορ του βορα του δημ.μπουζα..

ενος...δημοσιογραφου...που απο εκεινην ακομη την εποχη ειχε την αντιληψη οτι ειχε ρολο στα του ΠΑΟΚ ...

ετσι και τωρα η ...
από nkoss
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Στα δικά μου μάτια, είναι προφανές ότι έχουν ενημέρωση από το περιβάλλον του Τέλη. Δες λες συγκεκριμένα πράγματα αλλιώς. Όπως και στην πρώτη βόμβα που έσκασε με το γήπεδο, μιλούσαν με γρίφους μέρες πριν όπως αποδείχθηκε. Σιχαμένοι.

Συμφωνώ και φάνηκε από τη διαδοχή των ανακοινώσεων την ημέρα ...
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως, λεω μήπως, κάποια στιγμή να αντιληφθούμε οτι το θέμα δεν είναι ο Μυστακίδης, όπως φωνάζω από το πρώτο δευτερόλεπτο αλλά το τι κάνουν κάποιοι άλλοι εντός και γύρω απ τον ΠΑΟΚ;

Αλλά εντάξει μπροστά στα λεφτά ποιος νοιάζεται