Αναζήτηση για περισσότερες από 4195 εγγραφές

Return

από eorptol1
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εσύ θα πρέπει να καταλάβεις ότι ήταν άθλια η στάση του ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΌ ΤΡΎΠΗΜΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΒΒΊΔΗ ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΛΛΆ ΘΈΛΩ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΊΑ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΒΒΊΔΗ Η ΟΜΆΔΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΜΜΙΑ

Και? Θα λέμε δεν πειράζει που πουλάει Ντελια και τα ...
από Montrealiotis
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Για πες μας πόσο εύκολα μαγειρεύεται ένας ισολογισμός;
από george188
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Για πράγματα που αφορούν οικονομικά καλύτερα είναι να μην λέτε ελαφρά τη καρδία για μαγειρέματα, δεν είσαι σχετικός προφανώς με το αντικείμενο. Μια ΑΕ δεν είναι μπακάλικο ότι και αν λένε στο τουιτερ ή στα καφενεία. Αν δεν ξέρεις το λιγότερο κράτα μια πισινή
από Ιάσονας
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

.............. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια

Ρε σκούφε του Λουτσέσκου να σου κάνω τρεις ερωτήσεις?
Εσύ γράφτηκες πριν 'ένα μήνα σε ένα φόρουμ για να μας ανοίξεις όλους τα μάτια (γιατί μπαίνεις λίγο επιθετικά απέναντι σε παιδιά που γράφουν χρόνια εδώ) για το πως ο Σαββίδης το πάει λάθος το καράβι ...
από Sera4
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Η αυτάρκεια ειναι μια καραμέλα, μια μεγαλειώδης μπαρούφα που δεν ισχύει.
Σε παραπέμπω στα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ΓΕΜΥ και σε_σας διαψεύδουν πανηγυρικά.

Η αυτάρκεια είναι μια ωραία δικαιολογία για να μη βάζει πολλα χρήματα ο ιδιοκτήτης. Και δε με ενδιαφέρει κανένας ισολογισμός ο οποίος ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

1. Εδώ μέσα δεν κάνουμε μεταγραφική κριτική και όποιος κάνει μεταγραφική κριτική για να δικαιολογήσει το τρύπημα του συλλόγου είναι και άσχετος και επικίνδυνος και ύποπτος όχι μόνο εδώ μέσα αλλά οπουδήποτε

2. Έχω κάνει σαφή προειδοποίηση πολλάκις ότι οποιοσδήποτε μιλάει για στημένους ή βρώμικους ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το πράγμα που ένα κάρο εξυπνακηδες εχετε οργιαζουσα φαντασία και τρομερή νοημοσύνη για να αναλύετε τα εγκλήματα της Χ ΠΑΕ αλλά όταν γράφετε μηνυσιμες αηδιες οι ίδιοι "δεν ξέρατε - δεν καταλάβατε" έχει τόσο πολλή πλάκα όσο και τα οριστικά Μπαν που θα τρωτε
από jibbie
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά που τρώνε τόσες ώρες με τη διαχείριση του σάιτ και του φόρουμ.

Παρακολουθούμε διάφορα περίεργα χτεσινά ακαου, να δίνουν και καλά εκ των έσω πληροφορίες που προφανώς είναι ξεκάθαρα ενταγμένα σ ένα πλαίσιο δολοφονίας χαρακτήρα του ιβαν.

Είστε οκ μ αυτό ...
από trouman
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά που τρώνε τόσες ώρες με τη διαχείριση του σάιτ και του φόρουμ.

Παρακολουθούμε διάφορα περίεργα χτεσινά ακαου, να δίνουν και καλά εκ των έσω πληροφορίες που προφανώς είναι ξεκάθαρα ενταγμένα σ ένα πλαίσιο δολοφονίας χαρακτήρα του ιβαν.

Είστε οκ μ αυτό ...
από navigator11
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Στο τουίτερ εν τω μεταξύ η ... εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ από χρήστες, μιλάμε για αυτούς που δε συντρέχουν σοβαρές υπόνοιες ότι δεν είναι ΠΑΟΚ ή ότι είναι λιγότερο ΠΑΟΚ σε σχέση με κάποια άλλη τους ιδιότητα, είναι το λιγότερο αποκαρδιωτική.

Επίσης, η αποτελεσματικότερη λύση για αυτούς που γράφει ο ...
από abc_o_ karpouzas
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το ξαναλέω, αν ο Ιβάν συνεχίσει τα αυτογκόλ, δεν αλλάξει πολιτική και δε ρίξει χρήμα θα αρχίσουν κι άλλοι να μπαίνουν απεναντι. Στο χέρι του και μονο είναι. Γιατί και τους Δυτικούς και τους άλλους έπαιρναν μέχρι τελευταία στιγμη απ' την οικογένεια του Ντελια για να κάνουν κάτι επειδή ΔΕΝ ήθελε ...
από giapas
Παρ 08 Αύγ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:29
Μόλις ρίξαμε μια δύο τιμωρίες πετάχτηκαν στο Τουίτερ και διαδιδανε ότι διώχνουμε κόσμο γιατι τα παίρνουμε απ' τον Ιβάν
Το μεγαλύτερο παράσημο του paokmania , να προσπαθούν να προπαγανδισουν εναντίον του οι γυμνοσαλιαγκες του τουιτερ
από astral
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πολυισχυει βέβαια , αλλά όπως βολεύεται ο καθένας
από Montrealiotis
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Ναι μωρέ… μας έκανε πουτανα ο ΑΣ, που 2 μήνες τώρα παίζει κρυφτούλι και δεν έχει βγει να μιλήσει και πρέπει να κρατήσουμε και στάση αναμονής, μπας και εδεησουν οι κύριοι να ενημερώσουν τον κόσμο.

Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...
από astral
Παρ 08 Αύγ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Κι εσύ μόλις τσουβαλιασες όλη τη διαχειριστική ομάδα επειδή μερικοί διαφωνούν μαζί σου .

Αν έγιναν όλα αυτά ας κανείς αναφορά, είναι απαράδεκτα. Κι εγώ έχω διαβάσει πράγματα που είναι απαράδεκτα έως και προσβλητικά ή και μηνύσιμα για την ομάδα, τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο.

Κάποια πέρασαν ντουκου ...