Αναζήτηση για περισσότερες από 4023 εγγραφές

Return

από astral
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σε περίπτωση που αναρωτιούνται ακόμα ποιος δουλεύει ποιον :lol:
από vasgias
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:04 Ο στεργιαδης στο ραδιο ειπε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας. Μαλλον γιαυτο ο ΑΣ δεν εχει πει ανοιχτα τι εχει συμφωνηθει με τον Μυστακιδη.

Πανεξυπνο απο πλευρας Μυστακιδη, ηλιθιο απο πλευρας ΑΣ.
Ε Ρ Α Σ Ι Τ Ε Χ Ν Η Σ ΠΑΟΚ.
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Καποιος εγραψε οτι η δευτερη προταση για την ΠΑΕ
του Τελη ηταν 60 εκατομυρια και ο Ιβαν την απερριψε
ζητωντας 250. Ξαναεγραψα οτι ο τιγρης πουλησε την αεχ με 90 χωρις το γηπεδο
με Μετοχικο Κεφαλαιο 4 εκατομυρια!(τοσα εβαλε)
Το Μετοχικο Κεφαλαιο του ΠΑΟΚ ειναι 161 εκατομυρια!(τοσα εβαλε)

Ερωτηση ...
από Psagmenos4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Στο inPAOK γράφουν για συνέντευξη τύπου του Ιβάν Σαββίδη. Ελπίζω με δημοσιογράφους που θα θέσουν και τις σωστές ερωτήσεις ώστε να μην μείνει τίποτα αναπάντητο.
Αν ο ΙΒΑΝ καλύψει τα πάντα σχετικά με το νέο γήπεδο κανένας ΑΣ δεν θα τον σταματήσει.
από DimitrisS
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Διαβαζω καποιες αποψεις που εν μερει μπορω να τις δικαιολογησω καπως και τις κατανοησω, καθως ενταξει, οπαδοι ειμαστε και θελουμε να εχουμε μια καλη ομαδα και ενα καλο γηπεδο, αλλα λιγο να βλεπουμε τα πραγματα ως εχουν και οπως εξελισονται.

Δεν ειναι δυνατον να ειναι ενταξει ο Σαββιδης με αυτη την ...
από Disharmonic
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο ...
από FreeWatcher
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Να κατέβουν όλοι οι ανεξάρτητοι σύνδεσμοι μαζί κ να υποχρεώσουν τους ποντικούς να τους παρουσιάσουν επιτόπου τις 2 προτάσεις-μνημόνια που έχουν στα χέρια τους. Όλα στο φως! Να μάθει ο λαός του ΠΑΟΚ τι γίνεται. Δεν γίνεται οι δούρειοι ίπποι να αποφασίζουν κρυφά για μας, χωρίς εμάς κ να τρυπάνε τον ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις;

Η ...
από nunies4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια τώρα η απάντηση τους σε όσα τους καταλογίζει η ΠΑΕ είναι ότι δεν επιθυμούν να μπούν σε δημόσια αντιπαράθεση;;;
Βρε παντελόνια δεν φοράει κάνεις εκεί μέσα;
Μάλλον το μόνο σωστό που τους είπε η δικηγόρος είναι το "φερθείτε σαν άντρες"
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

Μην μπαίνουμε σ' αυτήν την σύγκριση , ο Μελισσανίδης πήρε πάνω απ ...
από thomas Murg
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.

Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.
από Sera4
Jump to forum
Jump to topic

Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις ...
από JohnDag
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα προσπαθήσω να αφήσω στην άκρη τους συναισθηματισμούς και τις θεωρίες συνομωσίας και θα προσπαθήσω να προσεγγίσω την κατάσταση από μία διάσταση που βάζει της δικής μου τουλάχιστον λογικής βγάζει νόημα.

Ξεκινάω λέγοντας πως θεωρώ πολύ δύσκολο να "ξύπνησαν" κάποιοι ξαφνικά μια μέρα στον ΑΣ και ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που εστειλε ο Μυστακιδης και αυτο που ζητησε
ο ΑΣ απο την ΠΑΕ ειναι αερας.