Αναζήτηση για περισσότερες από 4023 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
..και ο πόλεμος καλά κρατάει. Η ΠΑΕ λέει τόσες μέρες έχετε στα χέρια σας το μνημόνιο και το κωλοβαράτε, ο ΑΣ λέει εγγυηθείτε ότι θα το κάνετε μέχρι 31.12.2025 , και η ΠΑΕ αντικρούει ότι το Μυστακίδη αμέσως τον προσκυνήσατε, χωρίς προθεσμίες και τα τοιαύτα, και καμαρώνατε που φλέξαρε μιαν εγγυητική ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο ΑΣ μας πει επιτέλους τι ειπώθηκε -υπογράφτηκε- (;) μεταξύ Κατσαρή και Τέλη, τότε θα πιέσω και τον Ιβάν να μου δείξει έμπρακτα ότι μπορεί οικονομικά να στηρίξει το έργο. Αυτά τα κρυψοτέτοια, δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως ο ΑΣ τοσα χρονια δεν ειχε κανει τιποτα για νεο γηπεδο και περιμενε την ΠΑΕ..τωρα θελουν να γινουν ολα αμεσα..μαλλον τοτε δεν ηταν περιουσια του το γηπεδο...για να μην παρεξηγηθω,αν γινουν ολα με διαφανεια και σεβασμο ας το κανει οποιος θελει το γηπεδο αλλα αυτα τα περιεργα δεν τα μπορω..
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικός ΑΣ.
Θα μαθουμε τελικα,μετα απο 2 μηνες τι προβλεπει η συμφωνια μς τον Μυστακιδη;
Θα μαθουμε τελικα,μετα απο 2 μηνες τι προβλεπει η συμφωνια μς τον Μυστακιδη;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τότε που ξεκίνησε εκ νέου το θέμα με την ανακοίνωση του Κατσαρή, ποιός λειτουργεί με μεγαλύτερη διαφάνεια? ο ΑΣ ή η ΠΑΕ?
Τι καλοκαίρι είναι αυτό πάλι ρε πστ μου. 100 χρόνια θα το θυμόμαστε.
Τι καλοκαίρι είναι αυτό πάλι ρε πστ μου. 100 χρόνια θα το θυμόμαστε.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα ακόμη αστείο είναι ότι....οι ψαγμένοι...μετα τα τόσα χρόνια παρουσίας του βανια στα...περιξ..δεν έχουν πειστεί ακόμη αν έχει λεφτά και ζητούν...απόδειξη...
Και είναι ακόμη ποιο σίγουροι ότι αν ανοίξει η πόρτα θα περιμένουν στην σειρά...3-4
14 σχεδόν χρόνια εμφανίστηκε κάποιος που με κάποια ...
Και είναι ακόμη ποιο σίγουροι ότι αν ανοίξει η πόρτα θα περιμένουν στην σειρά...3-4
14 σχεδόν χρόνια εμφανίστηκε κάποιος που με κάποια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Α.Σ ΠΑΟΚ :
1η προσέγγιση : Αγνή αγάπη για την ομάδα
2η προσέγγιση: Αφελής
3η προσέγγιση: Κάτι έπαιξε με Ιβαν.
4η προσέγγιση : Τρύπημα
υγ. Άμα ο Ιβαν κλείσει τη κάνουλα προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ ....αυτοί του ΑΣ τι θα πουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ?
ή ονειρεύονται ότι ο <ενδιαφερόμενος με την ανιδιοτελή ...
1η προσέγγιση : Αγνή αγάπη για την ομάδα
2η προσέγγιση: Αφελής
3η προσέγγιση: Κάτι έπαιξε με Ιβαν.
4η προσέγγιση : Τρύπημα
υγ. Άμα ο Ιβαν κλείσει τη κάνουλα προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ ....αυτοί του ΑΣ τι θα πουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ?
ή ονειρεύονται ότι ο <ενδιαφερόμενος με την ανιδιοτελή ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση απο αυτα που ειπε ειναι οτι οι οικονομικες εγγυησεις δεν ζητηθηκαν παρουσια της αντιπροσωπειας της ΠΑΕ. Οτι η συζητηση εληξε με το αστειο επιχειρημα οτι δεν το εχουν διαβασει ή δεν το εχουν λαβει ακομα το μνημονιο.
Αρα ή μας λεει ψεματα η ΠΑΕ και πρεπει να βγει ...
Αρα ή μας λεει ψεματα η ΠΑΕ και πρεπει να βγει ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοί που εγκρίνουν τις κινήσεις του ΑΣ μπορούν να μας πουν τι υπέγραψαν με μυστακιδη? Δεν είναι αθλιότητα ένα μήνα μετά να μην το ανακοινώνουν?
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως να μην έχει υπογραφεί τίποτα και να έδωσαν τα χέρια σαν άντρες που κρατάνε τον λόγο τους.
Άλλωστε και τις δυο πλευρές τις ενώνει η ανιδιοτελής αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε και τις δυο πλευρές τις ενώνει η ανιδιοτελής αγάπη για τον ΠΑΟΚ.