Notorious4
Ξανά ρωτάω
Γνωρίζεις τι πρόκειται να πει ο ΑΣ;
ΥΓ:Καλά έτσι και χρησιμοποιήσει ο ΑΣ αυτή την δικαιολογία ο ΑΣ περί Κυρ Κυρ καλύτερα να παραιτηθούν από τώρα.
Ο Κυρ Κυρ έκανε μλκια αλλά έδωσε και διευκρινήσεις. Κανείς δεν βγήκε από τον ΑΣ να τον διαψεύσει
Η αναζήτηση βρήκε 315 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Είναι σοβαρές; Εσένα προσωπικά σε έπεισαν να φανταστώ για να τους υπερασπιζεσαιNotorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:39Ξέρω κάποιες πληροφορίες αλλά δεν έχω και την εμπιστοσύνη στους εμπλεκόμενους ότι μπορούν να τις επικοινωνήσουν σωστά.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:34 Notorious4
Άρα εσύ ξέρεις τις πληροφορίες όπως λες που θα ανακοινώσει ο ΑΣ. Σωστά;
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι ότι και από το λιγο που τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τον τρόπο που κινείται και τις ενέργειες που κάνει, μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει.
Δυστυχώς από μένα είναι όχι.
Δυστυχώς από μένα είναι όχι.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Ο Ιβάν όταν πει κάτι συγκεκριμένο το κάνει. Πόσο μάλλον να τηρήσει ένα μνημόνιο συνεργασίας με χρονοδιαγραμματα.
Τρόποι για έκδοση εγγυητικής που να εξασφαλίζουν την περατωση του έργου υπάρχουν πολλοί. Ξέρει αυτός.
Τα υπόλοιπα που ζητάει ο ΑΣ, είναι να χαμε να λέγαμε ως μέτρο ...
Τρόποι για έκδοση εγγυητικής που να εξασφαλίζουν την περατωση του έργου υπάρχουν πολλοί. Ξέρει αυτός.
Τα υπόλοιπα που ζητάει ο ΑΣ, είναι να χαμε να λέγαμε ως μέτρο ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Marcelinio Ksehniestes?

- Τρί 05 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Olvidarse, olvidar, dejo είναι λέξεις που χρησιμοποιούνται στα Ισπανικά
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν γράψει η Μπουντου ότι έκλεισε είμαι επιφυλακτικός. Όχι γιατί την θεωρώ καλή δημοσιογράφο αλλά γιατί πάντα όταν ανεβάζει είδηση είναι πληροφορία από την ΠΑΕ
Φαντάζεστε να έκλεισε και να μην προλάβαμε την λίστα;
Φαντάζεστε να έκλεισε και να μην προλάβαμε την λίστα;
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς, όλη αυτή η παραφιλολογια γύρω από τον Ζαφείρη που ξεκίνησε από αγνώστου εγκυρότητας οπαδικες σελίδες, μόνο κακό κάνει.
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και ...
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς, όλη αυτή η παραφιλολογια γύρω από τον Ζαφείρη που ξεκίνησε από αγνώστου εγκυρότητας οπαδικες σελίδες, μόνο κακό κάνει.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγαίνει πλέον κι από άλλα μέσα ότι υπάρχει οριστική συμφωνία και ο παίκτης αναμένεται Θεσσαλονίκη άμεσα.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν υπάρχει αναφορά σε ρήτρα και το ποσό αυτής. Είχα κάποιες αμυδρές ελπίδες να είναι είτε χαμηλή, είτε να ισχύουν τα περί λύσης του συμβολαίου.
Στα ...
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν υπάρχει αναφορά σε ρήτρα και το ποσό αυτής. Είχα κάποιες αμυδρές ελπίδες να είναι είτε χαμηλή, είτε να ισχύουν τα περί λύσης του συμβολαίου.
Στα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος είναι ο ASL; Χαθήκαμε με τόσα αρχικά παικτων που έχουν δοθεί εδώ μέσαΣουριναμέζος έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:47 Αυτός της σφήνας πάντως που έλεγε ότι ο Γιακουμάκης ήταν Κρήτη και πετάχτηκε λίγο Μεξικό για να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, για τα χαφ φωτογραφίζει τον ΑSL που μας είχε δώσει ο prist
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μοναδικό στραβό που υπάρχει σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο είναι η όποια καθυστέρηση στις κινήσεις για φορ χαφ και στόπερ.
Όλες όσες έχουν γίνει πάντως είναι τουλάχιστον στην σωστή κατεύθυνση και θεωρητικά ορθολογικες επιλογές. Όλα βέβαια στο χορτάρι θα κριθούν.
Όλες όσες έχουν γίνει πάντως είναι τουλάχιστον στην σωστή κατεύθυνση και θεωρητικά ορθολογικες επιλογές. Όλα βέβαια στο χορτάρι θα κριθούν.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα παντως μου φαινεται και λιγο περιεργο που τα ΑΡΔ εχουν βγει και μιλανε για μπαμ μπουμ χαφαρα ερχεται τσιμεντα πεφτουν κλπ αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ δικος μας (εννοω συνφορουμιτης) δεν το εχει βγαλει ενω απ'οτι το παρουσιαζουν ειναι σχεδον κλεισμενος.
Δηλαδη πατερ, GINOLA, Ολλανδος, πορκαρος δεν εχουν ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πάω τον Ραγκα να πω την αμαρτία μου. Ψοφάει για τέτοια.
Ειθε να τον δούμε γουλί λοιπόν

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά μακάρι να ισχύει αλλά ας μείνουμε προσγειωμενοι με την απαίτηση να έρθει ένα πραγματικά καλό χαφ.Τωρα αν τον λένε και Ζαφείρη... Ακόμη καλύτερα