Η αναζήτηση βρήκε 317 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

μάλλον οφ τόπικ, αλλά ας το ρωτήσω.

Ο Μυστακίδης επιτρέπεται να λάβει μέρος στις ΑΜΚ της ΠΑΕ;
Αν δεν κάνω λάθος με αυτόν τον τρόπο παίρνεις μετοχές της ομάδας, σωστά;

Νομίζω ότι από την στιγμή που καλύφθηκε αυτό το μέρος πρέπει να έκλεισε η ΑΜΚ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ειδικός ας μας ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Άλλο πράγμα σου λέει. Πες μας μια περίπτωση που ενώ υπάρχει ιδιοκτήτης ΠΑΕ, ήρθε κάποιος άλλος και έχτισε το γήπεδο απολαμβανοντας την εκμετάλλευση.

Είναι διαφορετικό πράγμα να χτίσει το γήπεδο ο ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και μετά να παραδοσει και την ΠΑΕ και το γήπεδο. Μπορείς να τα ξεχωρίσεις ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμη και αδύναμος λόγω κυρώσεων στις ρωσικές τράπεζες να είναι , ποτέ δεν έχει πει ότι θα κάνει κάτι συγκεκριμένο και δεν το έκανε. Δεν είναι χαζός να υπογράψει μνημόνιο με αυστηρά χρονοδιαγραμματα για να βρεθεί σε ένα με ενάμιση χρόνο αντιμέτωπος με ολόκληρο τον λαό του ΠΑΟΚ.

Έχουν αναλύσει ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

το προβλημα που ειναι;

Εσύ δεν είπες ότι και σε άλλες ομάδες γίνονται αυτά;
Για δώσε παράδειγμα.

Επίσης.
Εσύ αν ήσουν στην θέση του Ιβάν και είχες προσφέρει τόσα, μήν τα αναφέρουμε όλα πάλι, είχες βάλει σύνολο 200 μύρια, θα δεχοσουν να έρθει κάποιος τρίτος να χτίσει το γήπεδο και να το ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

dev, το ότι ο Ιβάν με τον Μυστακιδη είναι στα μαχαιρια και είχαν δικαστήρια για άλλες υποθέσεις στην Χαλκιδική το γνωρίζεις;

Ο τρόπος με τον οποίο κινείται ο Μυστακιδης έναντι της ΠΑΕ αλλά και σε συνεργασία με τον ΑΣ, σου δείχνει ότι μέλημα τους είναι να γίνει η οποια συμφωνία που θα εξασφαλίζει ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Πρώτα πρόκριση μετά μεταγραφές. :mrgreen:

Α ξέχασα είναι δανεικός. Μόνο μην σκάσει και το χαφ μες στην εβδομάδα :opaokara:
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Άρα ο Ντεσερς ρε παιδιά που τα παστελωνει Σκωτία και έδινε 5 η χάρτινη είναι παικταράς, αλλά ο Γιακουμακης που βγήκε πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία, Σκωτία και mvp στο mls δεν κάνει για βασικός;

Αν κι εγώ επειδή εμπιστεύομαι τον Ολλανδο, δεν αποκλείω να φύγει ο Τσαλοφ και να έρθει άλλος προς το τέλος ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχουν υπολογίσει κάτι όμως όλοι αυτοί.

Τον λαό του ΠΑΟΚ. Αυτούς που δεν έχουν ξεχάσει τι πρεσβεύουν τα τέσσερα γράμματα

Και δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε οι λίγοι αλλά οι πολλοί.

Εγώ έχω μάθει κι άλλα πολύ πιο σοβαρά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα γράψω.
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Έκατσα είδα πολύ πράμα από τα πεπραγμένα του σε Ολλανδία, Σκωτία, mls και Μεξικό.

Πραγματικά είναι απίστευτο το πώς μπαίνει στις φάσεις Ο Γιακουμακης, είτε σε γύρισμα από τα πλάγια, είτε σε σεντρες ανάμεσα από τους επιθετικούς. Σκυλί του πολέμου. Δεν μασάει να τραυματιστεί και είναι πάρα πολύ ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως, μέσο όρο εδώ μέσα, περίπου το 80% είναι υπέρ του ΠΑΟΚ και μόνο καμιά 20% είναι υπέρ ΑΣ ή/και Μυστακίδη. Αν από αυτό το 20%, υποθέσουμε πως το 10% είναι βαλτοί και υπάλληλοι του 5ευρω για να περνάνε προπαγάνδα, τότε μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό εδώ μέσα τάσσονται κατά του ΠΑΟΚ.

Τι όμως ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Ε καλά και Γερμανικά άρθρα έλεγαν ότι θα κινηθεί νομικά η Στουτγάρδη
από Unpsofable78
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Μου μεταφερθηκε οτι ο Τζορμπατζογλου μιλησε για εκπληξεις που ερχονται στα χαφ.
Τον ακουσε κανεις; Καταλαβε καποιος τι εννοουσε;

Θα είναι έκπληξη ο χαφ λέει. Τώρα τι εννοεί...
Όπως ήταν έκπληξη το ότι ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Γιακουμακη.

Υπάρχει Έλληνας χαφ που θα μπορούσε να απασχολήσει;

Ή ίσως ...
από Unpsofable78
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Με δεδομένο ότι ο Γιακουμακης λογικά θα κλείσει σήμερα ή αύριο αν όλα πάνε καλά γιατί ΠΑΟΚ είσαι, μία πρόκριση επί της Βολφσμπεγκερ θα δώσει ηρεμία για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Τα υπογκρουπ που έχουμε σε Europa league, ειδικά αν αποφύγουμε το ζευγάρι της Μπραν, είναι πραγματικά αρκετά ...
από Unpsofable78
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....

Φτάνει ρε φίλε. Οκ το καταλάβαμε ...
από Unpsofable78
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Notorious4

Άρα εσύ ξέρεις τις πληροφορίες όπως λες που θα ανακοινώσει ο ΑΣ. Σωστά;