Η αναζήτηση βρήκε 254 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Την τιμή την καθορίζει πάντοτε ο πωλητής.
Όταν λοιπόν ανέλαβε ο Ιβάν, η ομάδα ήταν χρεωκοπημενη με σχεδόν 11 μύρια εφορία, άλλα πόσα σε τρίτους, με Brand name στην Ευρωπαϊκή αγορά αστείο, με συνθήκες για πρωταθλητισμο αστείες και την παράγκα του ΠΟΚ να βασιλεύει.

Κατάφερε όμως μετά από αγώνα ετών ...
από nunies4
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:04 Ορίστε και το χρονοδιάγραμμα!

Λέτε να είναι ψέμα και αυτό ;
Ξεκαθαρο χωρις μα και μου. Τοσο ξεκαθαρο ωστε ακομα και εμεις οι "Σαβιδικοι" οπως εχουμε κατηγορηθει, να ξερουμε ανα πασα στιγμη τους επομενους μηνες σε ποιο σημειο η ΠΑΕ ειναι ανακολουθη.
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

1. Οι μελέτες τα σχέδια και όσα έχουν γίνει ως τώρα, ΕΙΝΑΙ έργα. Και κοστίζουν ΠΟΛΛΑ

2. "Ο Ιβάν κέρδισε από το ΠΑΟΚ τόσα χρόνια" ακούμε μέσες άκρες τόσο καιρό. Αναμένω να δω εδώ τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ για να υπερασπιστεί ΟΧΙ τον Ιβάν, αλλά τον εαυτό του. Μπορεί να ασκήσει πιέσεις προς όφελος του εαυτού ...
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αναρωτιέμαι, ο Κυριάκος μετά από όλα αυτά δεν φαίνεται αναξιόπιστος και ψεύτης με αυτά που είπε στην συνέντευξη τύπου τον Ιούνιο; Γιατί δεν τον διώχνουν ή γιατί δεν παραιτείται για λόγους ευθιξίας;

Αν υποθέσουμε ότι η ερώτηση σου είναι καλοπροαίρετη

Η απάντηση είναι απλούστατη : ΑΝ ...
από anatolikos2
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.

Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.

Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
από nunies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Να τσεπωνεις επί 10+ χρόνια 500.000 έξτρα της υποχρέωσης του και να νιώθεις την ανάγκη να διαφημίσεις το 500αρικο του Μυστακίδη.
Τι ντροπή...τι ξετσιπωσια
από Alastor
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ εχει κανει προσυμφωνο συνεργασιας ανεργερσης γηπεδου εδω και σχεδον δυο μηνες με Μυστακιδη και ακομα ο λαος δεν ξερει τι και πως συμφωνηθηκε.

Μιλαμε για ενα ιστορικο εργο το οποιο , αν και θα πρεπε να ειναι το νουμερο ενα θεμα αναφορας , δεν εχουν πει λεξη

Αν δεν ειναι αυτο δολοπλοκιες και ...
από jibbie
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Να πει τι ο ΑΣ; Αγαπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις;
από embuji
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Εχω διαβασει την ανακοινωση 5 φορες. τις 3 με νευρα. τις αλλες 2 οταν χαλαρωσα λιγο.

Ο ΑΣ ειναι η πρωτη φορα που δεν εχει παθητικη σταση στα δρομενα, εννοωντας μεσω ανακοινωσεων και οποιασδηποτε φανερης συνθηκης. Δεν εχουμε ιδεα τι υπαρχει πισω απο κλειστη πορτα.
ΠΑΕ αλλα και ΚΑΕ ηταν αρκετα πιο ...
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:

1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
από embuji
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:

1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.

Και ο ...
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ...
από Odi
Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
από sourmenetes
Παρ 27 Ιουν 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Όπως αποδείχθηκε όλοι μα όλοι αυτοί που κάνουν τους ρεπορτερ, κανουν εκπομπές με τις ώρες και αναλύουν

ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...