Η αναζήτηση βρήκε 263 εγγραφές

Return

από STRAFNIK
Δευ 07 Ιούλ 2025, 00:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Πω ρε κλάψα
κάθε χρόνο τα ίδια , οι ίδιοι
μπαίνεις να διαβάσεις κάνα νέο και μαυρίζει η ψυχή σου
ας κάνουν ότι θέλουν , τι κάθεστε και ασχολείστε με τα πάντα , μα με τα πάντα!!
Γιατί να διαβάζουμε Χ4 την όποια μ@λακια διαβάσατε ή ακούσατε και να την περνάτε σαν δεδομένη ,ξανά κ ξανά κ ξανά
πουλάμε ...
από Psagmenos4
Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
από tolis14
Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Και παρεμπιπτόντως, κανένα γεγονός δεν με έχει διαψεύσει εμένα προσωπικά. Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με το πως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Πέρυσι πρωτάθλημα πήρα. Πριν 6 χρόνια πάλι. Πήρα και μερικά κύπελλα. Έχω τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, δεν έχω χρέη και δεν είμαι στο άρμα κανενός ...
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.

Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
από marsantos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Μετά τη δοκιμή στον παο του Μαξίμοβιτς και την πιθανή φυγή του άμεσα θα ήθελα τη γνώμη των εμπειροτέρων απο εμένα για το αν κερδίσαμε η χάσαμε απο τη μη έλευση του σε εμάς...

Πολύ ωραία ερώτηση φίλε giaxxo η οποία μπορεί να αφορά οποιοδήποτε παίκτη ήταν κοινός στόχος δικός μας και ποκιτών. Θα ...
από Angelos-Giorgos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι κανείς δε γνωρίζει τίποτα για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ας έχουμε υπομονή και εμπιστοσύνη στην ομάδα. Κατανοώ ότι όλοι το καλό της ομάδας μας θέλουμε, αλλά κάπου γινόμαστε υπερβολικοί πολλές φορές.
από Σουριναμέζος
Τρί 08 Ιούλ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για να είμαστε σοβαροί αν ίσχυε ότι ο Τσεντίρα έπαιρνε φέτος 300κ και εμείς του δίναμε 1.5εκ. (μετά από την σεζόν με 1 γκολ που έκανε) τώρα θα βλέπαμε live εικόνα του παίκτη να κολυμπάει διασχίζοντας την Αδριατική.

Προφανώς ένα από τα δύο νούμερα είναι λάθος.
από black death
Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερουν τιποτα πραγματικα. Απλα ειναι πολυ δυσκολο στα 40-50 να το γυρισεις σε ντελιβερας.
από icue
Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Πλεον ζουμε στην εποχη που ειδηση θεωρειται ενα τουιτ απο εναν τυχαρπαστο. Και ειναι δεδομενο οτι οι αρδ αν δεν ξερουν κατι ή φανταζονται σεναρια για να εχουν να πουν κατι ή επειδη δεν γνωριζουν κατι θεωρουν οτι δεν υπαρχει ή σπανιοτερα απλα λενε οτι δεν ξερουν. Αυτα ειναι γνωστα.

Οπως επισης ειναι ...
από echromos
Τετ 09 Ιούλ 2025, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

μιας και είμαι και κάποιας ηλικίας, πόσο μου έχουν λείψει τα πρωτοσέλιδα των σπορ του βορρά... εκεί να δείτε τι παιχταραδες φερναμε. κάποιοι νομίζω ζουν ακόμη σε εκείνη την εποχή
από DamoN
Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Έτοιμος για πρόεδρος Εδεσσαϊκού
από kormi
Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ!!!
:pano:
από thanasakiss4
Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά παίκτης. Καλή ηλικία, βαλκανικη αλητεία και ποιότητα. Μακάρι.
από Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Αφού ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε αριστερό εξτρέμ μετά την ανανέωση του Τάισον αφού..
από Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Εβρίτη πες κανα νέο ρε.

Οι έως τώρα κινήσεις μιλούν από μόνες τους για τη διάθεση που υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει μέχρι τώρα να πάρει τις πρώτες του επιλογές στις θέσεις που επιθυμεί ενίσχυση και είναι το πιο σημαντικό.

Στόχος είναι να γίνει και κάτι ακόμη μέχρι να φύγει η ομάδα για Ολλανδία ...