Θέλω να πω κάτι γι' αυτό το παιδί που το σκέφτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα στα φιλικά.
Ο τρόπος που τρέχει, η ορμή του, ο δρασκελισμος του, το πως πλαγιαζει το σώμα προς τα μπρος όταν ξεκινάει σπριντ, η ένταση που μπαίνει σε μονομαχίες και το στυλ που πετάει τη μπάλα μπροστά για να ...
Η αναζήτηση βρήκε 382 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
https://youtu.be/Qi9zHIiaA9c?si=CLu184hnagUoJiIE
Για το πως νιώθει που ήρθε στον ΠΑΟΚ:
«Φαίνεται ότι μου πάνε τα ασπρόμαυρα! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για χάρη μιας μεγάλης ομάδας που έχει πολύ υψηλούς στόχους, με -πρώτα ο Θεός - συμμετοχή σε ...
Για το πως νιώθει που ήρθε στον ΠΑΟΚ:
«Φαίνεται ότι μου πάνε τα ασπρόμαυρα! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για χάρη μιας μεγάλης ομάδας που έχει πολύ υψηλούς στόχους, με -πρώτα ο Θεός - συμμετοχή σε ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Με εντυπωσίασε ο τρόπος που μιλάει. Έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και ωριμότητα. Εύχομαι υγεία και όλα θα πάνε καλά!
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Έχω να δω τελείωμα επιθετικού με μισή ευκαιρία στον ΠΑΟΚ ούτε θυμάμαι από πότε...Μπράβο στο μικρό.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν προκρίθηκε στο ερχόμενο Κοπα Άφρικα η Γουινέα, δεν θα λείψει ο Μαντί τον χειμώναPellaios έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:18
Με προβληματίζει ο Καμαρά, έχει και κοπα Άφρικα φέτος, λογικά πρέπει να κινηθούμε για χαφ μετά τα προκριματικά της Ευρώπης
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
οδεύει προς Άρη ο Ντέλιας
φώναξε vamos με την επιτυχία του τέρματος
Χρύσανθε για σένα δουλεύω
φώναξε vamos με την επιτυχία του τέρματος
Χρύσανθε για σένα δουλεύω
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίγο χαλαρά στις κρίσεις μας στα φιλικά. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Ξεκινάνε τα επίσημα σε 10 μέρες, θα έχουμε χρόνο για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Ξεκινάνε τα επίσημα σε 10 μέρες, θα έχουμε χρόνο για να βγάλουμε συμπεράσματα.