Η αναζήτηση βρήκε 650 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

[media] Εικόνα[/media]

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
από Taseos
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...
από giapas
Δευ 25 Αύγ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Αν και το έχουν πει όλοι , ας το ξαναπω αλλη μια φορά. Τεράστια κίνηση , κατά τη γνώμη η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει στην ομάδα μας επί Ιβαν. Βαθμός δυσκολίας, είδος παίκτη , οικονομικό αντίτιμο κλπ είναι εξωπραγματικά.

Μπράβο
από kritikos44
Δευ 25 Αύγ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω παραμονή από τώρα και στο βίντεο της παρουσίασης τον Ζαφείρη να τραγουδάει Καρρά ''δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω'' και τον ΖαΜε να του κάνει μανούρα

Γιάννη Σαββίδη ευχαριστούμε για αυτό το δώρο που μας έκανες
Μακάρι να επαληθευτούν οι φήμες για δυνατές κινήσεις και να πάμε ...
από embuji
Τρί 26 Αύγ 2025, 06:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Καλημερα. Ηρθα δουλεια χωρις παρουσιαση Ζαφειρη, θα φυγω με παρουσιαση Ζαφειρη.
από black_star_ninja
Τρί 26 Αύγ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Γενικα δε θεωρω αξιοπιστους τους δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ. Τα παιδια μιλησαν για μεταγραφη επιπεδου αεροδρομιου. Ο παικτης αυτος δεν ανηκει στην κατηγορια αυτη. Μπορει να αποδειχτει λιρα 100, τυπου Κρεσπο. Σιγουρα δεν ταιριαζει με τις περιγραφες.
από icue
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Επιεικώς μέτριο το βίντεο.
από wickerman
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Παλικάρια για τον Τζίμα διαλέξτε είτε το ο κόσμος παίζει μπάλα, είτε το πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μην το ξεχειλώσετε εδώ μέσα με τα off-topic επειδή είναι εμπορικό το θέμα και βαριέστε να μπαίνετε στα κατάλληλα.
από Kabamaru11
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.

BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
από Psagmenos4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Για ποιο λόγο παίζουμε με γρίφους σε μέρα χαράς? Αν,ξέρετε κάτι πείτε το μην δημιουργητε θέμα από το πουθενά.
από Jim_Chatz
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα του να γράφει κάποιος, τέτοια μέρα που γεμίσαμε από ΠΑΟΚ, μισολογα και να μας έχει να κάνουμε σενάρια όλο το βράδυ μη τυχόν και είναι ο Ντελιας, ο Ντεσποτοφ ή ο Μαντι
από Hermann
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος ο λόγος να δημιουργείτε ταραχή χωρίς να εξηγείτε; Ή μιλήστε ή αφήστε μας να κοιμηθούμε ήρεμα μετά από μια τέτοια πρόκριση. Δε μου φαίνεται σωστό αυτό…
από Sera4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Με όση αγάπη και εκτίμηση έχω σε πολλά παιδιά εδώ μέσα, κάποιες φορές και στην παπαρολογια πρέπει να μπαίνει όριο.

Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
από aivas19
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Ελπιδοφορο κλεισιμο του μεταγραφικου παραθυρου με μεταγραφες οχι τόσο γνωστών παικτων αλλα απο καλο πρωταθλημα με γεματες χρονιες περσι και καλες ηλικιες. Δανεικοι με συμφωνημενα 3ετη συμβολαια αν μεινουν. Πολυ καλα ντιλ μου φαινονται, τα υπολοιπα στο γηπεδο. Να δουμε με φορ ως τρίτη
από sourmenetes
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

joshua έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:49 Ρε αν πάρουμε και φορ μέχρι τη Τρίτη τι θα κάνουμε μετά άλλες 10 μερες;
Μη φοβάσαι!!

Υπάρχει κάποιος joshua...
Κάτι θα βρει..
:opaokara: :opaokara: