Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...
Αν και το έχουν πει όλοι , ας το ξαναπω αλλη μια φορά. Τεράστια κίνηση , κατά τη γνώμη η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει στην ομάδα μας επί Ιβαν. Βαθμός δυσκολίας, είδος παίκτη , οικονομικό αντίτιμο κλπ είναι εξωπραγματικά.
Θέλω παραμονή από τώρα και στο βίντεο της παρουσίασης τον Ζαφείρη να τραγουδάει Καρρά ''δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω'' και τον ΖαΜε να του κάνει μανούρα
Γιάννη Σαββίδη ευχαριστούμε για αυτό το δώρο που μας έκανες Μακάρι να επαληθευτούν οι φήμες για δυνατές κινήσεις και να πάμε ...
Γενικα δε θεωρω αξιοπιστους τους δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ. Τα παιδια μιλησαν για μεταγραφη επιπεδου αεροδρομιου. Ο παικτης αυτος δεν ανηκει στην κατηγορια αυτη. Μπορει να αποδειχτει λιρα 100, τυπου Κρεσπο. Σιγουρα δεν ταιριαζει με τις περιγραφες.
Παλικάρια για τον Τζίμα διαλέξτε είτε το ο κόσμος παίζει μπάλα, είτε το πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μην το ξεχειλώσετε εδώ μέσα με τα off-topic επειδή είναι εμπορικό το θέμα και βαριέστε να μπαίνετε στα κατάλληλα.
Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα του να γράφει κάποιος, τέτοια μέρα που γεμίσαμε από ΠΑΟΚ, μισολογα και να μας έχει να κάνουμε σενάρια όλο το βράδυ μη τυχόν και είναι ο Ντελιας, ο Ντεσποτοφ ή ο Μαντι
Ποιος ο λόγος να δημιουργείτε ταραχή χωρίς να εξηγείτε; Ή μιλήστε ή αφήστε μας να κοιμηθούμε ήρεμα μετά από μια τέτοια πρόκριση. Δε μου φαίνεται σωστό αυτό…
Με όση αγάπη και εκτίμηση έχω σε πολλά παιδιά εδώ μέσα, κάποιες φορές και στην παπαρολογια πρέπει να μπαίνει όριο.
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
Ελπιδοφορο κλεισιμο του μεταγραφικου παραθυρου με μεταγραφες οχι τόσο γνωστών παικτων αλλα απο καλο πρωταθλημα με γεματες χρονιες περσι και καλες ηλικιες. Δανεικοι με συμφωνημενα 3ετη συμβολαια αν μεινουν. Πολυ καλα ντιλ μου φαινονται, τα υπολοιπα στο γηπεδο. Να δουμε με φορ ως τρίτη