Η αναζήτηση βρήκε 380 εγγραφές

Return

από beyes4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV

Καλύτερα να τους δώσουμε μπάλα και να χτυπάμε με αντεπιθέσεις.Με το 'γύρω γύρω όλοι' δεν βάζουμε γκολ ούτε με σφαίρες.
Βασικά είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε πρώτοι γκολ και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, αφού μετά θα βρούμε πολλούς κενους χώρους.
από thanasakiss4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:50
Jump to forum
Jump to topic

Αναμενόμενη η ενδεκάδα.
Παβλένκα
Κένι Μιχαηλίδης Κεντζιόρα Μπαμπα
Οζντοεφ Μεϊτέ
Ζιβκοβιτς Ιβανουσετς Ντέλιας
Τσάλοβ
από paokovios1974
Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπαρχει πιο ευκολος προπονητης στο να μαντεψεις τι 11αδα θα κατεβασει και η σφινα καταφερε να εχει 0 στα 4 ευστοχια
από Kabamaru11
Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Το πρωτο ματς δεν το ειδα,γιατι θεωρω γκαντεμικη την φαση οταν ειμαι Χαλκιδικη.Σημερα γυρισα,εκανα τα βουδιστικα μου κολπα και παμε για το διπλο! :pano:
από panpangr77
Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Παίζουμε με πολύ χειρότερη ομάδα και. καταφέρνουμε να είμαστε κάτω του μετρίου. Υπήρχαν φάσεις που απλά να βάζαμε το πόδι μας καλύτερα και θα βγαίναμε μόνοι μας .Απογοητεύτηκα μέχρι και εγώ για τον Τσαλοφ .Τι ανευρο πράγμα είναι αυτό . Νομίζω ότι επειγόντως πρέπει να έρθει ο Ντελιας δεκαρι και να ...
από scarsick
Πέμ 14 Αύγ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω ότι αν ο Τσάλοφ πάρει την μπάλα στο κέντρο, τρέξει μέχρι τον Παβλένκα και βάλει αυτογκόλ, πάλι θα μπουν κάποιοι να γράψουν "ναι ο Τσάλοφ φταίει, δεν κοιτάτε που μπλαμπλαμπλα".
από Equalizer
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ένα περιεκτικό σχόλιο:

Φφφφφφφφφφφφφφφ
από hasio_john
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

ΔΕν αγχώθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ σήμερα!!!

Γιάννης, 47 χρονών!
Εικόνα
από Unpsofable78
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Είδαμε όλοι τι εστι τερματοφυλακας που έπαιζε χρόνια Μπουντεσλιγκα και ψηφίστηκε στην καλύτερη 3αδα τερματοφυλακων. Οσοι ανησυχουσαν για το κενό του Κοταρσκι, νομίζω ότι μετά από δύο ματς κατάλαβαν πολλά :D
από hasio_john
Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Μάγκες πραγματικά μου έλειψε έτσι μετά από χαρούμενα αποτελέσματα να βλέπω το φόρουμ σε νιρβάνα-ευδιάθετη κατάσταση!
Φέρτε μας ακόμα 2-3 ποιοτικούς παίχτες ρε γαμώτο να τους πάμε τρενάκι φέτος, να συνεχίσουμε και μεις εδώ να τα λέμε όμορφα.
Γαμώ την τρέλα μου δηλαδή. Πείτε μας και θα πάρουμε τριπλά ...
από Special 4
Παρ 15 Αύγ 2025, 00:16
Jump to forum
Jump to topic

Η αποστολή εξετελέσθη. Πήραμε πολύτιμη πρόκριση για ευρωπαϊκούς ομίλους.
Το ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας, είναι πολύ σημαντικό. Για πολλούς λόγους που έχουν χιλιο-αναλυθεί.

Η ομάδα είναι ακόμα ανέτοιμη, όπως και πολλές ομάδες αυτό τον καιρό, αλλά πέρα από αυτό,
είναι φανερό ότι χρειάζεται ενίσχυση ...
από Aureliano Buendia
Παρ 15 Αύγ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Μετά το σίριαλ με τον Λουτσέσκου, μετά την ξαφνική Μυστακιάδα με το γήπεδο, μετά το ευτυχούς κατάληξης τσίρκο με τον Κωνσταντέλια, μετά την απογοητευτική με πολλούς τρόπους και για πολλούς λόγους συνέντευξη τύπου του ΑΣ, μετά τη Ζαφειριάδα που δεν έχει ακόμη την παραμικρή εξέλιξη, μετά την ...
από icue
Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08

Θα τον παρει ο Μειτε και θα τον βαλει μεσα στο σορτσακι την ωρα που δεν κοιταει ο διαιτητης.
από chri5ti9
Κυρ 29 Δεκ 2024, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

50. Filipe Soares

Ο Μποτο ποτέ δεν κατάλαβε την δυσκολία του ελληνικού πρωταθλήματος και το μέγεθος του ΠΑΟΚ . Τα υποτίμησε και τα 2. Γιαυτο και έφερε παίκτες που προσέφεραν κυρίως ως 2ες επιλογές (Σαστρε,Ράφα,Νασμπεργκ,Τομας).
Η μόνη καρυδάτη επιλογή του ήταν ο Ντομ και μέχρι να έρθει ο Δέσποτας ο Ναρει .
Στα του ...
από CCCP
Δευ 07 Ιούλ 2025, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 42. Dominik Kotarski

Ο Κοταρσκι ειναι προφανως καλος τερματοφυλακας αλλα διαφωνω οτι ειναι ΠΟΛΥ καλος. Το ταβανι του δεν ειναι και κατι το τρομερο, γιαυτο και δεν ηρθε ποτε και καμια τρομερη προταση.

Ο Πασχαλακης στα καλυτερα του δεν ειναι χειρωτερος του Κοταρσκι, απλα εκανε και πολες παπαριες στα χειρωτερα του. Το ...