Η αναζήτηση βρήκε 321 εγγραφές

Return

από renegade
Τετ 15 Οκτ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Η ιδιοκτησία δεν έχει ανάγκη να τσουντάρει.
Ο ΠΑΟΚ όμως είναι ο λαός του.
Ό,τι και να κάνει η ιδιοκτησία, όσο και να χώνει, η δυναμική μιας ομάδας είναι η οπαδική της βάση.
Μπερδευόμαστε και νομίζουμε ότι επειδή πλέον δεν κάνουμε εράνους, δεν αγοράζουμε μετοχές για να σώσουμε την ομάδα, το μότο ...
από Blackgr4
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Για να λέμε όλη την αλήθεια , ο Τσεντίρα υποτίθεται πως θα έρχονταν για βασικός ε;

Σημείο αναφοράς και all in διαβάζαμε και στα καπάκια διαβάσαμε για Τσεντίρα. Ε το να πέσει ανάθεμα, μόνο παράλογο δεν ήταν.

Μάλιστα όταν είχε βγει το θέμα του Γιακουμάκη, είχα διαβάσει αρκετά σχόλια που έλεγαν πως ...
από Blackgr4
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Αν έχεις δυο ικανούς, φυσικά ο τρίτος πρέπει να είναι από τις ακαδημίες και φυσικά πρέπει να παίρνει περισσότερο χρόνο από αυτόν που δίνει μέχρι τώρα ο Λουτσέσκου.
Έχεις όμως δυο ικανούς;; Δύσκολα.
Ένας παλεύει, δίνει πράγματα, δεν τον λες βέβαια killer, αλλά οκ είναι αξιοπρεπέστατος (και δανεικός ...
από Blackgr4
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Black προφανώς δόθηκε στον Τσαλοφ μια ευκαιρία την οποία δεν άρπαξε. Αλλά το σκεπτικό που είχαν (καταλαβαίνω εγω) το καλοκαίρι ηταν:

1) Τσαλοφ
2) Γιακουμακης
3) Ο μικρός

Για εμένα το λάθος ήταν ότι δεν πήραμε δυνατό φορ για να είναι δεύτερος ο Τααλοφ. Όχι ότι δεν πήραμε τον κάθε Τετει για 3ο ...
από vs40
Πέμ 09 Οκτ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δε βλέπω δυσκολία στη μεταγραφή. Δηλαδή πιο εύκολο θα είναι το καλοκαίρι να αγοράσουμε το Γιακουμακη; Σκασε 2-3εκ και βουλωσε τον ανταγωνισμό. Απλά τα πράγματα. Ιβαν Σαββίδη έχουμε, οχι Γουμενο. Παίρνεις φορ 24 ετών με μεταπωλητικη αξία. Αν πιάσει στον ΠΑΟΚ, κάτω από 10 δεν πουλιέται, άρα το ...
από George Best4
Πέμ 16 Οκτ 2025, 07:32
Jump to forum
Jump to topic

24 χρόνων παίκτης και δύο εβδομάδες τώρα παρακαλάμε οι μπαλαδόφατσες να τον κλείσουν. Η ΠΑΕ, λογικά, την ύπαρξή του την έμαθε από τον κόσμο. Σιγά μην ήξεραν οι άσχετοι, που μαζί με τον γαύρο έχουν σκουπίσει ό,τι ταλέντο υπάρχει τα τελευταία 10 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα θετικά και αρνητικά ...
από Odi
Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά παίκτης είναι ο Τετέη. Όποιος τον έχει δει έστω μισή ώρα, καταλαβαίνει τι παίκτης είναι. Σίγουρα είναι καλύτερος στον ανοιχτό χώρο και δεν ξέρουμε πως θα έπαιζε συνδυαστικά στον κλειστό, αλλά ως εκεί. Δεν θα τον βγάλουμε παλτό επειδή δεν τον πήραμε εμείς. Αυτά τα "δεν υπάρχει παίκτης Τετέη ...
από CCCP
Τετ 26 Νοέμ 2025, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

H ξαφνικη εφευρεση "δισεκατομμυριουχου" ειναι απολυτα προβλεψημη για οποιον ξερει πως σκεφτονται και λειτουργουν οι τσαλτιδιδες, δηλαδη η ιδεολογια προπγανδας του κλασσικου σουπερ 3. "παιδια δε μπορει να μαζευει ο ΠΑΟΚ δισεκατομμυριουχους ξεφτιλιζομαστε, καντε κατι να φανουμε μεγαλοι" .

Οι ...
από IBAN
Τρί 14 Οκτ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Τι έκανε ο Τελαρος :lol: ρε!!! Βασικό της Εθνικής ΗΠΑ!!! :opaokara:

Έτσι για πρωινό. Το μεσημεριανό ετοιμάζεται... :nairepaok:
από giliopoulos
Τρί 14 Οκτ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αριστοτελη Μυστακιδη. Υπερπαικτης για τα ελληνικα δεδομενα
από loukas karadimos
Κυρ 21 Σεπ 2025, 01:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Να βγει να μας πει σήμερα όποιος αποφάσισε να αφήσει την ομάδα με Σέντερ φορ τον Τσάλοφ και τον Γιακουμάκη
ότι πάμε για πρωτάθλημα

Γενάρη μήνα αν συνεχίσεις έτσι θα είσαι 6-8 βαθμούς απ την κορυφή

Ε δεν φταίνε τα παιδιά προσπαθήσανε

Ρε δε γ

Τη λεβαδεια και το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη πρέπει ...
από Gka4
Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Ενώ τις προηγούμενες χρονιές που δεν ήμασταν θολωμένοι έχουμε γράψει δυο τριαροτεσσάρες από το Μεντιλίμπαρ.
...

Φίλε giapa καλημέρα. Στις τριαροτεσσαρες ήμασταν φουλ θολωμένιο για αυτό και χάσαμε εύκολα. Ειδικά στην περυσινή. Το ίδιο πάει να επαναληφθεί και φέτος Αντίθετα στους αγώνες των ...
από loukas karadimos
Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν κάποιοι οντως τα πιστεύετε αυτά που λέτε , αν έχετε μπερδευτεί, αν φοβάστε ότι αν πείτε την ωμή αλήθεια θα επηρεάσετε κάτι ή τις εξελίξεις αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι γράφουμε εδώ μέσα για να τα βγάλουμε από μέσα μας και δεν έχει και καμία σημασία τι λέμε

Γιαυτο λοιπόν εγώ θεωρώ αιτία ...
από AspromavriDrama
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

PAOK_Antarctica έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:28 Στεναχώρια σε μεγάλο μέρος του φόρουμ απόψε :(
Εγω βλεπω μονο χαρα, οι κολλημενοι γραφουν τετοια σχολια
από loukas karadimos
Πέμ 18 Σεπ 2025, 09:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

με τους σφυγμους να εχουν πεσει στο 140 απ το 200, το μεγαλυτερο μου προβλημα και το ασυγχωρητο στην χθεσινη εμφανιση ειναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ μερικων μεσα στο γηπεδο το οποιο το χρεωνω στον κατα τ αλλα αγαπημενο μου Ραζβαν

ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μπαινεις με τετοιο τουπε και σταρχιδισμο γμτσσ

στον ΠΑΟΚ ...