Πέρσι το παραμύθι με τον μπακαγιοκο τον έσωζε ολόκληρη την σεζόν.
Θέλω να δω τι θα σκαρφιστει φέτος ο Μ.Σ.Λ ( Μηχανισμός Στήριξης Λουτσέσκου)
Η αναζήτηση βρήκε 249 εγγραφές
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.
Άρα το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
Το κακό δεν είναι αυτές καθ αυτές οι δηλώσεις Γιακουμάκη.
Είναι όλο αυτό που ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Σου έριξαν όλη την ευθύνη για το πούλμαν τη στιγμή που ήταν μέσα ο Γιώργος Σαββίδης, πρόεδρος και γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας.
Σου καθυστερούν ή και δεν ολοκληρώνουν με δικαιολογίες πολλές μεταγραφές που ζητάς.
Σου βάζουν στόχους που ακόμα και οι ίδιοι γνωρίζουν πως μόνο ρεαλιστικοί (βάσει ...
Σου καθυστερούν ή και δεν ολοκληρώνουν με δικαιολογίες πολλές μεταγραφές που ζητάς.
Σου βάζουν στόχους που ακόμα και οι ίδιοι γνωρίζουν πως μόνο ρεαλιστικοί (βάσει ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγαλύτερη και απο τη προπονητική του ικανότητα είναι η ικανότητα να πείθει ότι για ότι καλό συμβαίνει στην ομαδα υπεύθυνος είναι ο ίδιος ενώ για ότι κακο κάποιος άλλος, το ρόστερ,ο Ιβαν,οι μεταγραφες,η τυχη, η Αθήνα...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπερβολές και να χαμε να λέγαμε.
Το ρόστερ παίζει στο 50% της αξίας του;
Δηλαδή αφού φύγουν από εμας τι κάνουν;
Πέρα από τα τοπ ταλέντα μας που ειναι σε τρελή ανοδική πορεία ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ έφυγε και είχε 2 φορές καλύτερη απόδοση στην επόμενη ομάδα του;
Συνήθως σταματάνε το ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ή ακόμα καλύτερα, παρά τον Σαμάτα.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Oταν ενας παικτης ειναι χαλια φταιει ο παικτης. Οταν μια ομαδα ειναι χαλια φταιει ο προπονητης. Ειναι αποκρουστικο αυτο που βλεπουμε. Ειδικα σε θεματα τακτικης και προσεγγισης του παιχνιδιου. Δε γινεται ομαδα 80+ χαρτια αξια να πνιγεται απο το πρεσινγκ της τριπολης. Δε γινεται να εχουμε τις ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Εχει καταλαβει κανεις τι παμε να κανουμε με την Β ομαδα; Θα υπαρχει μονο για να τεσταρουμε ξενους πιτσιρικαδες και οι δικοι μας θα ειναι αποκλειστικά στην Κ19;
Πολλά από τα top ταλέντα των ακαδημιών μας θα έχουν λεπτά και συμμετοχή σε αποστολές της πρώτης ομάδας φέτος, σίγουρα στο κύπελλο που ...