Η αναζήτηση βρήκε 321 εγγραφές
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
klitos karkanias
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.
Μα αφού το Σάββατο που πέρασε ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ελαστικό πράγμα το καλό του ΠΑΟΚ απ ότι φαίνεται.
Δεν πειράζει, ντέρμπι με τη γριά του Σιγάλα και Διαμαντή Σλαφτσάκη και 30 χρόνια κομπάρσοι. Όλα καλά. Μην ενοχληθεί ο Ιβάν μόνο που είχε κοντά 15 χρόνια το μπάσκετ στα πόδια του, αλλά εκεί δεν ρωτάμε γιατί δεν ασχολήθηκε και πού ήταν και ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα επεισόδιο δεν με ενδιαφέρει. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε , όχι για τη Μαρία της γειτονιάς.
Μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς καθόλου επεισόδια και ξεφτιλίκια;
Μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς καθόλου επεισόδια και ξεφτιλίκια;
- Τρί 21 Οκτ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, σας απαντά ο Ρετρο:
"Η μεταβίβαση των μετοχών και η μετάβαση στη νέα εποχή ολοκληρώνεται κανονικά. Νομικά και λογιστικά θέματα τυπικής διαδικασίας απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα. Κανένας δε μπορεί να τη χαλάσει, κανένας δε μπορεί να την καθυστερήσει.
Έχουμε ...
"Η μεταβίβαση των μετοχών και η μετάβαση στη νέα εποχή ολοκληρώνεται κανονικά. Νομικά και λογιστικά θέματα τυπικής διαδικασίας απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα. Κανένας δε μπορεί να τη χαλάσει, κανένας δε μπορεί να την καθυστερήσει.
Έχουμε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα σχετικά με την στάση και την ιδιοσυγκρασία του Μυστακίδη ως άνθρωπος, να πω απλά ότι δεν τοποθετείται σχεδόν ποτέ δημόσια σε κανένα επίπεδο. Κι αναφέρομαι στο επαγγελματικό του κομμάτι. Είτε πρόκειται να επενδύσει σε μια νέα αγορά είτε ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί τα κάνουμε όλα νιμου; Μια δήλωση έκανε όλο και όλο ο Μυστακίδης.
Δήλωσε την πρόθεση να κατασκευάσει την Νέα Τούμπα.
Μετά την δήλωση αυτή, υπάρχει και ένα γεγονός.
2 μήνες αργότερα μπήκε στην διαδικασία αγοράς της ΚΑΕ.
Δεν δήλωσε ποιος ο είναι ο κύριος σκοπός του, ούτε ότι αγοράζει την ΚΑΕ ...
Δήλωσε την πρόθεση να κατασκευάσει την Νέα Τούμπα.
Μετά την δήλωση αυτή, υπάρχει και ένα γεγονός.
2 μήνες αργότερα μπήκε στην διαδικασία αγοράς της ΚΑΕ.
Δεν δήλωσε ποιος ο είναι ο κύριος σκοπός του, ούτε ότι αγοράζει την ΚΑΕ ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μέρα σήμερα είναι γιορτινή. Ο ΠΑΟΚ γίνεται η πρώτη ομάδα με 2 σοσεκετομμυριουχους στον σύλλογο. Ευελπιστώ με μια νέα διοίκηση ερασιτέχνη να έρθουν σε κοινό τραπέζι με σκοπό το μεγαλείο του συλλόγου παντού. Καλή επιτυχία λοιπόν και στον τέλη. Ήρθε η ώρα το μπάσκετ , η πιο αδικημένη ομάδα του ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε Θαναση ο Τελης ο Μυστακιδης που ναι και ΠΑΟΚτσακι δραστηριοποιειται εντονα στην πολη τελευταια.
Κτίριο 3.800 τμ δωρεα στο Ανατολια εκανε ,δε κανεις καμια κρουση μπας και παρουμε καμια χορηγια πχ για την Αegean Baltic Bank που αγορασε προσφατα και λογικα θα θελει να διαφημισει? Τι καλυτερο και ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπομονή και όχι μεγάλα λόγια παιδιά.
Τον Ιβάν από τότε που πήρε τον ΠΑΟΚ τον είδαμε. Καμμιά υπόσχεση δεν αθέτησε. Μερικά πράγματα τα καθυστέρησε αλλά σε γενικές γραμμές έκανε και κάνει αυτά που είπε.
Για το Μυστακίδη θα δούμε και θα πρέπει να περιμένουμε και δεν μπορούμε κάθε φορά που κάτι ...
Τον Ιβάν από τότε που πήρε τον ΠΑΟΚ τον είδαμε. Καμμιά υπόσχεση δεν αθέτησε. Μερικά πράγματα τα καθυστέρησε αλλά σε γενικές γραμμές έκανε και κάνει αυτά που είπε.
Για το Μυστακίδη θα δούμε και θα πρέπει να περιμένουμε και δεν μπορούμε κάθε φορά που κάτι ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τμημα θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει ξανά μόνο με αλλαγή ιδιοκτησίας
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο λόγια σχετικά με το θέμα.
Είμαι αηδιασμένος από την ελλιπής ενημέρωση των ασπρόμαυρων ΜΜΕ. Τόσα χρόνια δεν είχα διαβάσει πουθενά ότι τα χρήματα που δίνει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ είναι δανεικά. Όπως σε όλους μας - έτσι και σε εμένα - μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ιβάν έκανε δωρεές στην ΚΑΕ ...
Είμαι αηδιασμένος από την ελλιπής ενημέρωση των ασπρόμαυρων ΜΜΕ. Τόσα χρόνια δεν είχα διαβάσει πουθενά ότι τα χρήματα που δίνει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ είναι δανεικά. Όπως σε όλους μας - έτσι και σε εμένα - μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ιβάν έκανε δωρεές στην ΚΑΕ ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλο πισωγυρισμα, τεράστια ξενέρα και δυστυχώς πολύ αβέβαιο το μέλλον ΑΝ χαλάσει τελικά αυτό το ντιλ.
Μου φαίνεται πάντως λίγο δύσκολο να πω την αλήθεια 3 μήνες τώρα να έχουν γίνει συζητήσεις, οικονομικοί έλεγχοι, εγκρίσεις από ΕΕΑ και να συνειδητοποιήσουν τώρα στο 90' πως διαφωνούν σε κάτι ...
Μου φαίνεται πάντως λίγο δύσκολο να πω την αλήθεια 3 μήνες τώρα να έχουν γίνει συζητήσεις, οικονομικοί έλεγχοι, εγκρίσεις από ΕΕΑ και να συνειδητοποιήσουν τώρα στο 90' πως διαφωνούν σε κάτι ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα, εμένα μου φαίνεται αδύνατο να μην θέλει η μία ή άλλη πλευρά να μην γίνει από την αρχή και να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.
Αν κάποιος δεν ήθελε, μπορούσε να βρει χίλιους δύο τρόπους πολύ πιο μπροστά.
Εκτός κι αν για κάποιον αυτό που ήθελε ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ολο αυτο το χαμο που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Τελικα εχουμε αισιο τελος...
Σαββίδης 1
Μυστακιδης 1.
ΠΑΕ , ΚΑΕ με 2 προέδρους μεγάλους νέα τουμπα κ έρχονται μονο καλές στιγμές.
Αυτο ειναι το πιο σημαντικό φετος στα 100 χρονια
Να σου πω ρε φίλε αυτά που γράφονται δεν μπορώ , τι τραβήξαμε 5 ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τί πράγμα;; Δεν είναι ανακοίνωση, αλλά επιστολή;;;;;;;
Λέει μέσα και την λέξη ¨επαναλαμβάνουμε";;;;
Κάτι ύποπτο υπάρχει σε όλα αυτά.
Έτσι και δω μετά ότι είναι και ο Κριός στον ανάδρομο Ερμή , πάει τελείωσε το πράγμα.
Ας βάλουμε ταφόπλακα.
Λέει μέσα και την λέξη ¨επαναλαμβάνουμε";;;;
Κάτι ύποπτο υπάρχει σε όλα αυτά.
Έτσι και δω μετά ότι είναι και ο Κριός στον ανάδρομο Ερμή , πάει τελείωσε το πράγμα.
Ας βάλουμε ταφόπλακα.