Η αναζήτηση βρήκε 117 εγγραφές

Return

από Skoufos_tou_Lucescu
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"

Αν δε βγει εσεις που μας τον παρουσιάζετε κατάλληλο τι θα κάνετε? Θα μας πείτε όπως με τους περσινους ότι ήταν σωστή κίνηση ...
από Dimitris_L4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Να βγει ο ΑΣ να πει οτι εχει κ 2η προταση, να θολωσει ο Ιβαν και να φερει Γιοβιτς Καμαρα... :D
από Odi
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αν δεν δω την ανακοίνωση για την ανανέωση του Ντέλια δεν ησυχάζω.

Όσο για το φορ που πάνε να φέρουν υποτίθεται με τρία μύρια... Δώσε σε μένα 300 χιλιάρικα και δεν γίνεται, έστω τυχαία θα πέσει μια φορά η μπάλα πάνω μου να την βάλω στα δίχτυα.
από makispaspartou
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια τι επιχειρήματα χρειάζονται για να αποδείξεις ότι ο Κεντίρα δεν είναι ο σέντερ φορ με το βιογραφικό που άφησαν να εννοηθεί ότι θα φέρουν?
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
από ΑποστόληςΑ
Παρ 01 Αύγ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Μην μου συγκρίνεις Τσαλώφ με Ντιουκς, σε παρακαλώ...
από smoothcriminal1926
Παρ 01 Αύγ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Έχει αποδειχθεί ότι με την κατάλληλη τιμή και χωρίς Ευρώπη έρχεται ο άλλος... Δεν κοιτάει ούτε διοργάνωση ούτε τίποτα ... Του τσ δίνεις και έρχεται και με τα πόδια που λέει ο λόγος.
από Frans van Rooij
Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
Jump to forum
Jump to topic

Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
από Frans van Rooij
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:27 O Erlic στην Midtjylland.
Δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5,000,000 €
Πέταξε το πουλάκι για ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού (και) με μεταπωλητική αξία.

Αλλά κατ’ άλλα υπάρχει διάθεση επένδυσης φέτος!

Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω, πραγματικά..
από gika
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω άποψη για τον Γιακουμάκη σαν παίκτη.

Αλλα σε πιάνει μια αηδία με τους δανεικούς και τους ελεύθερους σε χρόνια που έχεις πάρει 30-40εκ από πωλήσεις.

Η φάση είναι ποιος θα αγόραζε ακριβά έπιπλα για ένα σπίτι που δεν ξέρει αν θα το πουλήσει σε λίγους μήνες.

Κι αν δεν είχε πέσει το ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Το βασικό προσόν του Γιακουμάκη είναι ένα. Μπορεί να ρθει δανεικός.

Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.

Δεν είναι τόσο ...
από Dimitris_L4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Αρα δε θα ερθει...οποτε παμε παρακατω..
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.

Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις ...
από paris2
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
από Odi
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Σε σχέση με τον άλλον τον απίθανο, ο Γιακουμάκης είναι ο Μεσσι, δεν τίθεται θέμα.