Η αναζήτηση βρήκε 117 εγγραφές

Return

από Gospi
Τετ 09 Ιούλ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Είναι άλλο να διαβαζεις για Κεντίρα με συμβόλαιο 600.000 και με αγορα κανα μυριο και αλλο να διαβαζεις για αγορα 3 μυρια και συμβολαιο 1,5 με 2 μυρια. Το προβλημα δεν είναι ο Κεντίρα αλλα ως τι έρχεται ο Κεντιρα.
Αν η ομαδα αδυνατει να αντιληφθει το μέγεθος του στοιχήματος που αποτελεί ο Κεντίρα ...
από Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Αφού ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε αριστερό εξτρέμ μετά την ανανέωση του Τάισον αφού..
από Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Εβρίτη πες κανα νέο ρε.

Οι έως τώρα κινήσεις μιλούν από μόνες τους για τη διάθεση που υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει μέχρι τώρα να πάρει τις πρώτες του επιλογές στις θέσεις που επιθυμεί ενίσχυση και είναι το πιο σημαντικό.

Στόχος είναι να γίνει και κάτι ακόμη μέχρι να φύγει η ομάδα για Ολλανδία ...
από Blackgr4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά διαφωνώ με τον ενθουσιασμό και διαφωνώ επίσης με την απογοήτευση.
Δεν μπορώ να ενθουσιαστώ γιατί άλλαξε ο Ότο με τον Κένι και ο Κοτάρσκι με τον Παβλένκα, ούτε γιατί έχω πάρει μια καλύτερη λύση για αλλαγή του Μπάμπα.
Θεωρώ ως καλύτερη μας κίνηση τη παραμονή Μειτέ.
Τον οποίο βέβαια τον ...
από sourmenetes
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
από Jean Valjean
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Όταν επιλέγεις και παιρνεις για εξτρέμ έναν παικτη του επιπέδου του Ιβανουσετς (δηλαδή έναν πολύ καλό παικτη) είναι περίεργο να επιλέγεις για φορ μέτριους παικτες όπως αυτοί που ακούγονται, οι οποίοι πετυχαινουν 5-6 γκολ τη χρονιά.
Ο prist64 στον πρωτο του γρίφο όπου αναφέρει γλυκά και τυριά ...
από Frans van Rooij
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και καιγόμαστε για φορ. Χαφ και στόπερ ακολουθούν, εκτός κι αν προκύψει κάτι που δεν μπορεί να περιμένει.
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
από bane1980
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ, σορρυ, αλλά μέχρι όντως να δω συμβόλαιο 2+ υπογεγραμμένο στην ομάδα, δεν πείθομαι ότι το δίνουμε κιόλας.

Μου παραείναι βολικό σε όσους δίνουμε "βασιλικα" συμβόλαια να μην θέλει ποτέ και κανένας να έρθει Ελλάδα, αλλού να κλωτσάει η γυναίκα του, αλλού ή μάνα του, άλλος να θέλει Αραβίες, άλλος να ...
από fidel
Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Azrael έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:16 Εμένα δεν με χαλάει Τσαλοφ,Μπραντον και Μυθου σαν "κακο" σενάριο.
Εφιάλτης... Όχι άλλο Μπραντον
από ΠΟΡΚΥ-5
Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Λέω να πάω σε εξορκιστή! Δεν έχω σταυρωσει πληροφορία μέχρι τώρα! Ποιός, ο ΠΟΡΚΥ-5, που μέχρι πρότινος ήταν η προσωποποιηση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης! Κάτι πρέπει να κάνω συνοπαδοι μου, για να ξαναβρώ τη φόρμα μου..!! Λέω να καλέσω τον Prist64 σε συμβούλιο..!!
από Frans van Rooij
Τετ 23 Ιούλ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα. Για το θέμα του χαφ να πω απλά ότι θέμα Benes ΔΕΝ υπήρχε ούτε υπάρχει.
από bane1980
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).

Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?

Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για ...
από tolis14
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Niknikos γράφει, axaristos4 βάζει like. Κοινό σημείο, εγγραφή και οι δύο 24/7/2025. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και βέβαια εμείς οι 'άλλοι' είμαστε παρεάκι, οι όμοιοι που τελείωσαν τα ψωμιά μας. Να δούμε πόσα troll θα μαζευτούν ακόμη
από Xlapatsas4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

φατσικα και μονο δεν τον βλεπω να μασαει απο αυτα
από black death
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Xlapatsas4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:35 φατσικα και μονο δεν τον βλεπω να μασαει απο αυτα
Ασε που θα του θυμίσουν και την πατριδα του. :D