Η αναζήτηση βρήκε 87 εγγραφές

Return

από Cylon-4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Σιγουρα ειναι σημαντικοτερο να στελνει αποδεικτικο των καταθεσεων του, ο Τελης.
από renegade
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως οι καμία 10 καινούργιοι λογαριασμοί το τελευταίο διάστημα είναι φουλ ενεργοί...μόνο τυχαίοι δεν είναι
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai Ωπα γιατι αρπαζεσαι;Ειπα εσενα προσωπικα;Εδω κ κανα μηνα,βλεπουμε νεα φρουτα,καλοπροαιρετους κατα τα αλλα,να ειναι αρκετα ενεργοι,αλλοι να ειναι κ μηχανικοι για να σχολιασουν αρνητικα περι γηπεδου.Ειναι γεγονοτα.Και εγραψα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κομματοσκυλα.

Δεν σε εβαλα απεναντι σε κανεναν ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Λύγισε συναισθηματικά ο Σαββιδης.

τον ...τελευταιο...καιρο αδερφε μου πρεπει να περναει ...μεγαλο..λουκι..

η ομαδα ...τελικα...ειναι το ...λιμανι του και οπως ειπε ο ιδιος...

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»

και καποιοι προσπαθουν να ...κουρεψουν το αυγο....

εγω ...
από renegade
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Αααα και για κάποιους περίεργους , ο μεγαλομέτοχος παρά το όλο θέμα με τον μυστακίδη συνεχίζει να μην έχει δημόσια παρουσία
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι 47 χρόνων μ@λ@κ@ς ΠΑΟΚτσης της μακρινής επαρχίας και συγκινήθηκα με την στήριξη που δείχνει ο κόσμος κάτω από την δημοσίευση της ΠΑΕ. Έτρεξαν δάκρυα βλέποντας την εικόνα της αγκαλιάς Ιβάν Λουτσεσκου.
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ...
από alexgarcia6
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

«Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να πιούμε σαμπάνια. Θα κάνω τα πάντα ώστε να έχουμε επιτυχία και δεν θα αφήσω κανέναν να γίνει εμπόδιο σε μας. Δεν θα αφήσω κανέναν, εσωτερικό ή εξωτερικό εχθρό. Θα είμαι όσο πιο αυστηρός μπορώ μ΄ αυτούς! » .

«Σ’ αυτή τη θέση θα υπάρχει η Νέα Τούμπα κι εγώ δε θα ...
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:31 Τελικά δεν ξυρίστηκε :)
Ναι ρε γαμώτο σπάστηκα. Αυτομπανάρομαι για διασπορά ψευδών.
από Frans van Rooij
Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
από loukas karadimos
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
από nunies4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
από Unpsofable78
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Καλά μερικοί είναι ολοφάνερο πλέον με τι σκοπό γράφουν εδώ μέσα.

Ο άλλος έγραψε "το έγκλημα ολοκληρώθηκε"...

Τους εξηγείς ότι ο ΠΑΟΚ τους παραχωρεί με συνιδιοκτησια, που σημαίνει ότι αν διακριθούν και έρθει οποιαδήποτε μελλοντική πρόταση, ο ΠΑΟΚ είτε θα έχει οικονομικό όφελος είτε εάν κρίνει ότι ...
από dragon
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Καλά μερικοί είναι ολοφάνερο πλέον με τι σκοπό γράφουν εδώ μέσα.

Ο άλλος έγραψε "το έγκλημα ολοκληρώθηκε"...

Τους εξηγείς ότι ο ΠΑΟΚ τους παραχωρεί με συνιδιοκτησια, που σημαίνει ότι αν διακριθούν και έρθει οποιαδήποτε μελλοντική πρόταση, ο ΠΑΟΚ είτε θα έχει οικονομικό όφελος είτε εάν κρίνει ότι ...
από Blackgr4
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να μην ισχύει του Άκπομ. Για αντί-Τσάλοφ, δηλαδή ως 2ος, προφανώς θα ήταν πολυτέλεια. Για πρώτο όμως προτιμώ κάποιον πολύ πιο σταθερό στο σκοράρισμα και ας κάνει λιγότερα πράγματα.
Θες έναν που να κατεβάζει μπάλες και να έχει επαφή με τα δίχτυα. Σταθερή. Αν όντως δίνουν μέχρι και 2m συμβόλαιο ...