Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
Η αναζήτηση βρήκε 158 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Όλο το καλοκαίρι υπήρχε σύρμα για φορακλα πρώτης κλάσης, θα τρίβουμε τα μάτια μας κλπ κλπ και μέσα Αυγούστου φέραμε τον χάρτινο Γιακουμάκη δανεικό. Για στοπεράκλα ακούγαμε που μέχρι κι ο έμπιστος Ολλανδός έλεγε για μεγάλη επένδυση αλλά τελικά έρχεται ένας δανεικός με 40 εμφανίσεις σε πρώτη κατηγορία ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβάμαι ότι θα πουλήσουμε Θυμιάνη και θα χουμε πάλι λαϊκά δικαστήρια...
ΥΓ: Ο Pavlenka μένει;
ΥΓ: Ο Pavlenka μένει;
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντέλιας βγαίνει ένας κάθε 30-40 χρόνια. Είναι τέτοια η αύρα που εκπέμπει με το χαμόγελο του και τις επαφές που έχει με την μπάλα, που αρχίζω να πιστεύω πως ομάδες του δικού μας μεγέθους, δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν, όσα και να τους δώσεις.
Αν ονομάζονταν Ντέλιτς και έπαιζε στη Ντιναμό ...
Αν ονομάζονταν Ντέλιτς και έπαιζε στη Ντιναμό ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέχασες τον τσεντιρα. 

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 01:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Boλιάκο; Βολιάκο. Ένας κανονικός αμυντικός. Από τη στιγμή που τον διάλεξαν οι αρμόδιοι και θα φορέσει τα ασπρόμαυρα στηρίζουμε, όλα θα φανούν στο γήπεδο κλπ κλπ. Αυτά είναι τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ που όμως αναγκαζόμαστε να επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά για να μην παρεξηγηθούμε.
Από εκεί και πέρα, λογική και ...
Από εκεί και πέρα, λογική και ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με το Λύρατζη ακόμα ασχολούμαστε , ούτε για τη Β Εθνική δεν κάνει.
Ξέρω ξέρω αν δεν είχε τραυματιστεί θα έπαιζε τώρα στην Παρί.
Άντε πάρτε ένα χαφ εντεκαδατο να ησυχάσουμε
Ξέρω ξέρω αν δεν είχε τραυματιστεί θα έπαιζε τώρα στην Παρί.
Άντε πάρτε ένα χαφ εντεκαδατο να ησυχάσουμε
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι ειχαμε δει τα περσινα; 

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Άργησα σήμερα αλλά done deal με Bianco σούπερ ντιλ άμα μας βγει τον κρατάμε και εύκολα

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 01:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έκατσα ως μακάκας και διάβασα σήμερα μόνο, στο παρόν τόπικ, από την σελίδα / tab 137 έως την 183 και καλά να πάθω γιατί τα θέλει κι εμένα ο λωκός μου, ας μου επιτραπεί να κάνω ένα ποστ, έτσι κάπως γενικό για τις φετινές μεταγραφές μέχρι τώρα. Όχι ότι δεν διάβασα και ενδιαφέρουσες απόψεις μέσα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα φέρω ως παραδειγμα τον οάρη για να δείξω πως πολλες φορές όταν κρίνουμε κάποιους παικτες ξεχνάμε το σημαντικότερο.: να ταιριάζει ο παικτης που κοιτάμε με τον τρόπο που παιζει η ομάδα για την οποία τον προοριζουμε.
Το ταίριασμα αυτό απαιτεί ένα δευτερο επίπεδο συλλογισμού, περα και πανω από μια ...
Το ταίριασμα αυτό απαιτεί ένα δευτερο επίπεδο συλλογισμού, περα και πανω από μια ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.
Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc/JnN8Vjsb ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι ο κύριος λόγος που δεν υπολογίζεται είναι ότι μπορεί να πάθει θλάση το αυτί του όταν σηκώσει το τηλέφωνο που τον καλεί σε προπόνηση.kz1111 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37 Για Μιλικ παντως που λετε, η γιουβε εχει βλαχοβιτς και εκλεισε και τον Οπεντα απο Λειψια, οποτε σιγουρα δεν υπολογιζεται
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ρωτησα για τους παικτες μας εναν συμμαθητη μου απο το δημοτικο που ο ο γιος του κουνιαδου της πεθερας του εχει παντρευτει Ιταλιδα, αλλα δεν τους ηξερε γιατι δεν ασχολειται με την μπαλα. Αλλα μου ειπε για μπασκετ ρωτα με οτι θες.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετράνε κι αυτοί που ακούστηκαν από Πόρκυ;