Η αναζήτηση βρήκε 158 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Έχουμε πλακα...Στον αγώνα με τους Αυστριακούς όλο το φορουμ έλεγε Τσαλοφ φυγε μόνος σου. Τώρα το φορουμ λέει δεν υπάρχει λογική στο να αποκτηθει 4ρτο φορ αλλά υπάρχει λογική να δώσουμε 12 μυρια για Ζαφειρη...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία ξεκινάμε με τα βασικά.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Αγωνιστικά και επικοινωνιακά για πολλούς λόγους.
Βασικό για μένα ο παίχτης να υπογράψει 4,5 ή 5 χρόνια ανάλογα με το πότε θα ξεκινήσει η ισχύς του συμβολαίου. Η λογική λέει μεταγραφή τώρα με 6μηνο δανεισμό οπότε το συμβόλαιο θα πρέπει να είναι ...
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Αγωνιστικά και επικοινωνιακά για πολλούς λόγους.
Βασικό για μένα ο παίχτης να υπογράψει 4,5 ή 5 χρόνια ανάλογα με το πότε θα ξεκινήσει η ισχύς του συμβολαίου. Η λογική λέει μεταγραφή τώρα με 6μηνο δανεισμό οπότε το συμβόλαιο θα πρέπει να είναι ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα που το σενάριο με εξαροειδές χαφ και Ζαφείρη Γενάρη, με ψήνει περισσότερο από το Ζαφείρη τώρα και τέλος, μπορώ να το πω ή θα χαρακτηριστώ ημίτρελος; 

- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
μαγαζάκι μας η Σλάβια, με τους δανεικούς μας θα κάνει πορεία στους ομίλους
πας και χτυπάς τώρα το οποιοδήποτε χάφ πάει να πάρει ο ναύαρχος..θεωρητικά αν ισχύει ότι δίνουν έως 600 χιλιάρικα συμβόλαιο,
με 700-800 θα έρθει τρέχοντας σε μας
μη μη μη .. Θα πάει η Μαρούπα Τσεχία για να καταγγείλει ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ ότι ο Μαυροπάνος είναι μια ρεαλιστική περίπτωση για την οποία δίνω πιθανότητες, σίγουρα παραπάνω απ' όσες έδινα για τον Ζαφείρη όταν πρωτοακούστηκε.
Απλά είναι υπόθεση που θα κριθεί (αν πράγματι ενδιαφερόμαστε) στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών. Και εξηγούμαι.
Η West Ham δεν υπολογίζει ...
Απλά είναι υπόθεση που θα κριθεί (αν πράγματι ενδιαφερόμαστε) στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών. Και εξηγούμαι.
Η West Ham δεν υπολογίζει ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετα τον Ντελια και τον Ζαφειρη οχι και τον Μαυροπανο. Δεν θα το αντεξει ο Σαμπρακος αυτο. Θα κανει καμια τρελα και θα εχετε τυψεις σε ολη σας την ζωη. Να ειστε πανω απο ολα ανθρωποι.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις επέστρεψα από 3ήμερο ban γιατί λέει ειρωνευόμουν άλλα μέλη. Και θέλω να ρωτήσω, ποιά άλλα μέλη ακριβώς ειρωνευόμουν; μήπως αυτόν που έχει 10 μέρες λογαριασμό και η μόνη του συνεισφορά στο φόρουμ είναι να ειρωνεύεται την ΠΑΕ και την ομάδα από το πρωί ως το βράδυ και μόλις του πεις κάτι σου ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
@prist64 μου ηρθε μια μυιρωδια απο κασερι..σ'εσενα; 8-)
εγινε μπασιμο απο Μεξικο γι αυτον,ξεφευγουν τα νουμερα
για φορ αν δεν φυγει ο τσαλοφ,απο χλωμο εως πολυ χλωμο
για χαφ οευρωπαιος που δεν ειναι
και μπακ συνεχεια ακουγονται ονοματα
απο δυο αριστεροποδαρους που υπηρχαν,προεκυψε ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι και αλλιώς μέχρι τις 2/9 έχουμε 8 μέρες, δεν είναι ότι έχουμε και περιθώριο.
Δεν ξέρω πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η υπόθεση Ζαφείρη, αλλά παρά το δυνατό ξεκίνημα, το κλείσιμο των μεταγραφών απογοητεύει από άποψη σχεδιασμού. Και αυτό δεν αλλάζει.
Δεν ξέρω πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η υπόθεση Ζαφείρη, αλλά παρά το δυνατό ξεκίνημα, το κλείσιμο των μεταγραφών απογοητεύει από άποψη σχεδιασμού. Και αυτό δεν αλλάζει.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
https://x.com/wlodar85/status/1959670481193165232?t=18MxDcQISvPmX0N-XoMpYQ&s=19
Sambou Soumano and Widzew Łódź. The situation is somewhat similar to that of Andreou. The striker wants to come to Poland and is pressing for a transfer, but there is no agreement yet between Widzew and Lorient.
PAOK ...
Sambou Soumano and Widzew Łódź. The situation is somewhat similar to that of Andreou. The striker wants to come to Poland and is pressing for a transfer, but there is no agreement yet between Widzew and Lorient.
PAOK ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος παικτης ηρθε χθες το βραδυ αεροπορικως
και το πρωι ηταν στην Μικρας Ασιας 1?
και το πρωι ηταν στην Μικρας Ασιας 1?
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τον Moro εννοεί το epobook ξεκάθαρα.
Μακάρι να ισχύει, το γεγονός ότι έβγαλαν πρώτοι το θέμα του Ζαφ τους δίνει credibility.
Αυτός ναι, είμαι απόλυτα θετικός.
Πολλές συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε καλά έως πολύ καλά πρωταθλήματα (Κροατία, Ρωσία, Ιταλία), έχει φοβερό ball retention ...
Μακάρι να ισχύει, το γεγονός ότι έβγαλαν πρώτοι το θέμα του Ζαφ τους δίνει credibility.
Αυτός ναι, είμαι απόλυτα θετικός.
Πολλές συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε καλά έως πολύ καλά πρωταθλήματα (Κροατία, Ρωσία, Ιταλία), έχει φοβερό ball retention ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ολο το καλοκαίρι έψαχναν για ένα στοπερ (επαναλαμβάνω ένα) που θα κάνει διάφορα και θα είναι ο ηγέτης της άμυνας και κατέληξαν σε αυτό το πουλί, τότε είναι όλοι τους επικίνδυνοι.
Αρνούμαι να πιστέψω οτι αυτός είναι ο παίχτης.
Αρνούμαι να πιστέψω οτι αυτός είναι ο παίχτης.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστουμε , θα προτιμουσαμε αλλη ενημερωση