Εγω ξερω οτι Ζαφειρηδες στον δρομο σου δεν εμφανιζονται καθε μερα. Και πειτε οτι θελετε.
Αν λοιπον για τους Χ,Ψ λογους σου δινουν την διεξοδο του Γεναρη, την αρπαζεις και πας να καλυφθεις με ενα δανεικο (η και οχι μιας και ο Οζντοεφ αποχωρει του χρονου) χαφ. Να καταλαβεις και να ξεκαθαρισεις στην ...
Η αναζήτηση βρήκε 390 εγγραφές
- Δευ 18 Αύγ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 18 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Παιδια, ο παίκτης δε θέλει να μείνει, ξεχνάμε το σημαντικότερο, θα βρεθεί η χρυσή τομή, εγώ είμαι αισιόδοξος.
Γιατί να χαλάσει;
Γιατί οι παίχτες είναι και επαγγελματίες. Θα στραβωσουν στην αρχή, θα κάνουν μουτρακια αλλά στο τέλος θα σεβαστούν την ομάδα που τους πληρώνει, διαφορετικά ρισκάρουν ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι ήταν βασικός στην ligue 1 με ότι συνεπάγεται αυτό, σε αντίθεση με τον Μάρκος Αντόνιο που έπαιξε ελάχιστα serie a
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλουν Θυμιανη;Hermann έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:38 Κουλιανος λεει οτι δυσκολευονται οι τσεχοι να φερουν αντικαταστατη γτ εχουν οριο στους μισθους που ειναι χαμηλο (γυρω στα 600 χιλ)
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς δεν παει κατα μετωπον; Καινούριος ορος αυτός;hariskastoria έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:42 Στα βιντεο δεν δειχνει ενθαρρυντικα στοιχεια. Δεν παει κατα μετωπον και στο ελληνικο ορωταθλημα με τους κλειστους χωρους και το ατιμωρητο ξυλο θα ειναι περισσοτερη ωρα ξαπλα στο χορταρι παρα ορθιος
Σε ολες τις επαφες καθετη κινηση κανει.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε συ black στα βίντεο του μαρκαντώνη, ίδια χαρακτηριστικά υπάρχουν
άσχετα που όταν ήρθε, ήταν τραυματίας και δεν έδειξε τίποτα απολύτως
Κοιτα βασικα ψαχνω συγκεκριμενα βιντεο που δεν δείχνουν χαιλαιτς, ειναι ολοκληρα απο εναν συγκεκριμενο αγωνα με ολες τις επαφες του παίχτη. Παλιο τετοιο ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κουλιανος λεει οτι πιέζει ασφυκτικά και η Wasserman για την μεταγραφή και οτι ανέλαβαν να βρουν παικτη στην σλαβια για τον αφήσει
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι εχουμε κολλήσει με Ζαφείρη αλλα ο Μαροκινος ειναι επισης πολυ καλος κυριως στα μαρκαρίσματα οπως ειδα στα βιντεο και αν δειτε τα στατιστικά, στις ανακτησεις ειναι εξαιρετικος. Το ξαναειπα, ενας πιο μπαλατος Σιωπης φαινεται σε μενα. Αν κλεισουν και οι δυο αποκτουμε ταχυτητα και ντριπλα στο ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω ξεκινήσει να βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία απόρριψης από την πλευρά της Σλάβια, οτιδήποτε άλλο θα είναι μεγάλη έκπληξη.
Ας φέρουν τον Μαροκινό και ένα παιχταρα στοπερ και θα είμαι οκ. Βαθιά μέσα μου θα ελπίζω και σε ένα 6αρι πιο γρήγορο από Μειτε αλλά....
Ας φέρουν τον Μαροκινό και ένα παιχταρα στοπερ και θα είμαι οκ. Βαθιά μέσα μου θα ελπίζω και σε ένα 6αρι πιο γρήγορο από Μειτε αλλά....
- Δευ 18 Αύγ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μπουσουαρι δεν κάνει για superleague και κάνει για βασικός στην ligue 1.Μάλιστα.
Θα ξανά πω ότι παρακολουθώ πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες και φυσικά ligue 1 λόγω στοιχήματος.
Τον παίκτη μπορεί να μην τον γνωρίζω, αλλά τη ligue 1 πάρα πολύ καλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι για να σταθεί μέσος στην ...
Θα ξανά πω ότι παρακολουθώ πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες και φυσικά ligue 1 λόγω στοιχήματος.
Τον παίκτη μπορεί να μην τον γνωρίζω, αλλά τη ligue 1 πάρα πολύ καλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι για να σταθεί μέσος στην ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτι πεις αδερφε..αφου παιζουμε και με τον πονο σου..εχεις δικιο δεν ξερουμε τιποτα..
- Δευ 18 Αύγ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μπουσουαρι δεν κάνει για superleague και κάνει για βασικός στην ligue 1.Μάλιστα.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα παιδιά πρώτη φορά γράφω αν και παρακολουθώ χρόνια εδώ μέσα.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ενταξει οκει καλως ηρθες.
Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic

Από τα μούτρα