Η αναζήτηση βρήκε 390 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Γέμισε ο τόπος φιλόσοφους που δεν έχουν χειριστεί ούτε αγορά αυτοκινήτου μεταχειρισμένου, αλλά έχουν άποψη για τον τρόπο που χειρίζεται η ΠΑΕ υπόθεση μεταγραφικής βόμβας. Είχαμε τους αναλυτές λογιστές, ήρθε η βόμβα ζαφειρη μεταμορφώθηκαν σε αναλυτές σωστής στρατηγικής και συμβουλευτικής. Τουλάχιστον ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εσύ βλέπεις εύκολη την μεταγραφή Ζαφείρη, οταν ο Ολυμπιακός με εγγυημένα έσοδα σχεδόν 80 μυρίων έκανε πίσω. Όταν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία, με διάθεση να πληρώσει υπεραξία. Όταν είναι ολοφάνερο ότι έχει κερδίσει τον παίκτη ο οποίος έφτασε στο σημείο να ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
ενταξει ειμαστε
το τοπικ εχει το αδιαχωρητο
δεν εχει χρησμο
το τοπικ εχει το αδιαχωρητο
δεν εχει χρησμο
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μέχρι Τρίτη το αργότερο δουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι ο Ζαφείρης δεν έρχεται τώρα, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι αυτό που αρκετοί εδώ μέσα γράφουν. Να πάρουν τις υπογραφές του παίκτη και της Σλάβια από τώρα για τον Ιανουάριο του '26. Αν δεν έλθει τώρα και δεν τον κλείσουν για μετά από 4,5 μήνες ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο 26χρονος πλέον Νέλσον ξεκίνησε σαν μεγάλο ταλέντο, τον απέκτησε η Κοπεγχάγη για 3.6 μύρια και καθιερώθηκε γρήγορα. Στην συνέχεια τον απέκτησε η Γαλατα για 7 μύρια. Πήγε καλά τις πρώτες χρονιές ανεβάζοντας την χρηματιστηριακη του αξία στα 19 μύρια. Σταδιακά έχασε την θέση βασικού από τους Νταβινσον ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκανα Edit πάνω. Απ όσο λίγο τον ξέρω λόγω στοιχήματος, μοιάζει με Ινγκασον στα νιάτα του αλλά καλύτερο με την μπάλα στα πόδια. Διαθέτει αρκετά καλή μακρινή μεταβίβαση όπως ο Μιχαηλίδης.
Προς Θεού δεν είμαι και ειδήμων. Λόγω στοιχήματος παρακολουθώ πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες τα τελευταία χρόνια ...
Προς Θεού δεν είμαι και ειδήμων. Λόγω στοιχήματος παρακολουθώ πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες τα τελευταία χρόνια ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό με μερικά ακαουντ κάθε τρεις και λίγο να γράφουν για μπλακζον και πριστ. Να είναι καλά οι άνθρωποι να μοιράζονται ότι μπορούν εδώ στο φόρουμ, αλλά ρε μάγκες κοφτε το να πούμε.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα πάντως αν κλείσει ο Ζαφείρης μόνο μία μεταγραφή χρειάζεται η ομάδα έναν σέντερ φορ με παράλληλη απόχωρηση Τσαλοφ και ίσως και Ντεσποτοφ.
Δεν γίνεται να λέμε συνέχεια γιατί δεν παίζουν τα παιδιά από την Ακαδημία και ο Μπαταουλας να έχει τέσσερα στόπερ μπροστά του, ο Χατσιδης τρία εξτρεμ ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο δανεικός όταν έρχεται έχοντας στόχο την παραμονή στον σύλλογο (όπως συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις δανεικών που έχουμε) και όχι με την λογική του να συμπληρώσει χρόνο συμμετοχής για μια σεζόν που δεν τον βρίσκει στο κλαμπ του (όπως γινόταν συχνά τα πρώτα χρόνια Σαββίδη) είναι ακόμα καλύτερη ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ειπανε οτι το απογευμα θα γινει νεα προταση
να αρκειστε σ΄αυτα που σας λενε
να κανετε το ψαχτηρι και να το διασκεδαζετε
δεν βγαινουν ολα προς τα εξω και δεν ειναι ολα ανακοινωσιμα
οταν μου λεει ο αλλος αυτος ειναι αλλά μην βρωμισεις γιατι θα εκτεθω
εγω τι πρεπει να κανω?
να ακυρωσω την πηγη γιατι ο ...
να αρκειστε σ΄αυτα που σας λενε