Η αναζήτηση βρήκε 41 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
MVP ο Θυμιάνης που πάτησε χορτάρι....
- Δευ 01 Σεπ 2025, 07:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εξαρτάται,ο ντροχός απαιτεί πλήρη υποταγή, ένα στραβό αποτέλεσμα και τα έσπασε με τον μρ Μπούτια.Τον Κομπότη δεν τον αγοράζεις τον νοικιάζεις και θα πρέπει να τον ταΐζεις συνέχεια. Ακούγεται πως υπάρχει ψυχρά στις σχέσεις με Τουίτι λόγου εξαγοράς του ποσοστού Φωτάρα, θεωρεί δηλαδή πως πιέστηκε να ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 47. Shola Shoretire
Εμένα που δεν μου αρέσει καθόλου ο Λουτσέσκου στο θέμα των Λημνιού και Ζαμπά δεν φταίει. Και οι δύο κάηκαν από τραυματισμούς και όχι από κακά διαχείριση.Ontopick στα του Σόλα ο δανεισμός ήταν μονόδρομος.Μπροστά υπάρχουν 6 ποιο έμπειροι (5 εν ενεργεία διεθνείς και ο γερόλυκος Τάισον) και δύο ταλέντα ...
- Τετ 10 Σεπ 2025, 06:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ναι στη Zwolle αδερφέ!
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δεν είμαι πρεζάκι καλοί μου άνθρωποι οπαδός είμαι και η ζωή με έσπρωξε εδώ να ζητιανεύω:΄
-Ένα φορ σας παρακαλώ να πάρω ένα πρωτάθλημα....
-Ένα φορ σας παρακαλώ να πάρω ένα πρωτάθλημα....
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΠΑΟΚ είσαι αφού!Iznogoud4 έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:36 Μια ο ώμος πιο μπροστά, μια το πέναλτι μέτρια χτυπημένο, φάγαμε και το γκολ από στημένο και αγχωθήκαμε.
Πάλι καλά που έχει φύγει ο... Διαμαντής από τον ΟΦΗ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αυτή την στιγμή η διαφορά ΠΑΟΚ( & κούλα & γαύρος) με βάζελο είναι στο +8 με παιχνίδι λιγότερο.Δεν είναι βέβαιο πως θα πάρει τρίποντο με ΟΦΗ καθόλου βέβαιο....marsantos έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 12:02 Αυτή τη στιγμή η διαφορά πήγε στους 5 από το βάζελο. Την Κυριακή πιθανότατα θα πάει στους 7 ή 8 (αν κάνουμε το καθήκον μας).
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο .Μπάνε δεν έπαιζε πλει μέικερ , έπαιζε σούτινγκ γκαρντ....
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Υ.γ είναι τουλάχιστον υποκριτικό από κάποιους «μπαλατους» που ήταν εξαφανισμένοι στο τελευταίο πρωτάθλημα (για προσωπικούς λόγους ντε) και δεν είπαν ένα μπράβο , να προσπαθούν στη συνέχεια να μας πείσουν ότι ο Μπακαγιόκο με το πλούσιο βιογραφικό από Μίλαν κλπ, θα ήταν πολύ ανώτερος του Μειτε ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε δώσει 10 συνολικά επίσημα παιχνίδια που χωρίζονται από την διακοπή για τα παιχνίδια της εθνικής.Πριν την διακοπή η ομάδα δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά έπαιρνε αποτελέσματα. Μετά την διακοπή δεν βελτιώθηκε και άρχισαν οι γκέλες. ο Λουτσέσκου έχει μόνο μια συνταγή για να φτιάξει ομάδα και ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
aivas19 είσαι λάθος.Η εμμονή κάποιον με τον Λουτσέσκου είναι τόση που εάν τολμήσεις να ζητήσεις φορ που σκοράρει,νεαρούς παίκτες ή ταχυδυναμικούς σε ειρωνεύονται γιατί θεωρούν ότι κάνεις αντιπολίτευση στον Ραζβάν.... Έχει γίνει ή ιερή αγελάδα στα μάτια κάποιον και θα χαθούμε εάν φύγει.