Η αναζήτηση βρήκε 98 εγγραφές

Return

από zissos
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πάντως παίζει σε όλα τα μέτωπα ο κύριος Θεσσαλονικεύς μας. Τη μια εμφάνιση proof of funds μέσω ταχυδιανομέα, τώρα εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ μέσω email, αύριο μεθαύριο αποστολή προτάσεων συνεργασίας σε προπονητές κι αθλητές μέσω dm στο X κλπ.

Μίας και το ξαναθυμήθηκα, δυσκολεύομαι να ...
από zissos
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι;

Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;

Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.

Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;

Εγώ φυσικά ...
από zissos
Πέμ 04 Σεπ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

hariskastoria έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:42 Εχεις κανενας σαφη εικονα του από τον ΟΦΗ? Τι λεει σαν παιχτης? Την παταει και πέφτει ή την κολλαει στο ποδι?
Για τον ΟΦΗ που θέλει να σώζει την κατηγορία καλός είναι. Για τον ΟΦΗ που θέλει να χτυπήσει πεντάδα - εξάδα είναι για πάγκο. Ο Τσάλοφ είναι πολύ καλύτερος.
από zissos
Πέμ 04 Σεπ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα ομάδα να χάνει 6 βολές σε 20 δευτερόλεπτα
από zissos
Παρ 05 Σεπ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

astral έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 20:21 Η συμμετοχή πώς μετράει ? Αν παίξει μισό λεπτό είναι συμμετοχή ?
Από ότι έχω καταλάβει πρέπει σε όλη την διάρκεια του αγώνα να συμμετέχει κάποιος τέτοιος, που σημαίνει ότι και να αντικατασταθεί, θα πρέπει να γίνει με κάποιον πάλι τέτοιο.
από zissos
Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Να γράψω και εγώ τον προβληματισμό μου όσο αφορά τις μπασκετικές γνώσεις που μπορεί να έχει ο αναμφισβήτητα δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης.
Όποτε επιχείρησε μπάσιμο έφαγε τάπα. Την πρώτη- πρώτη φορά δεν χρειάστηκε γιατί έκανε airball.
Προχτές του έκανε μια crossover ο Χατζόπουλος και του έδωσε ...
από zissos
Δευ 15 Σεπ 2025, 08:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP ο Πέλκας. Όσο έπαιξε οι Κρητικοί δεν πέρασαν το κέντρο και 2 στις 3 πάσες την στέλνανε στην κερκίδα. Έβαλε και γκολ, αλλά και κλασσικά, σβαρνιάρικα "Πελκικά" ανακατέυτηκε λίγο πολύ σε όλες τις επιθέσεις της ομάδας, πότε για καλό, πότε για κακό. Έβγαλε και συνεργασίες αρκετές με τους υπόλοιπους ...
από zissos
Δευ 22 Σεπ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θα έχει πολύ γκέλα το πρωτάθλημα φέτος. Για όλους