Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές

Return

από smoothcriminal1926
Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Μια χαρα μπορει ο Ζιφκοβιτς αριστερα, δεν ειναι λυση αναγκης. Και με τον Μπαμπα αριστερο μπακ μην σου πω οτι επιβάλλεται κιολας, γιατι περα απο τον Ταισον και τον Ιβανουσετς δεν τον βλεπω ιδιαιτερα ζεστο με τα αμυντικα του καθηκοντα.

Δεν είπα ότι είναι κουτσός ρε φίλε. Αλλά η διαφορά στο ...
από smoothcriminal1926
Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Εχει παιξει 78 ματς στην καριερα του αριστερα.

Και ο Κεντζιόρα ρε φίλε με αυτή την λογική έχει παίξει καμιά 300ρια παιχνίδια ως δεξί μπακ.Δεν πάει έτσι. Αμά χρειαστεί να παίξει εκεί, θα παίξει. Αλλά αποτελεί λύση ανάγκης να παίξει εκεί, δεν αποδίδει το ίδιο αυτό λέω. Άλλο το μπορεί να παίξει ...
από O Teleutaios Savourai
Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι νομίζω βασικός μας φορ θα είναι ο Γιακουμάκης, και να σας πω δεν με χαλάει.
Δυνατός είναι, καλός στις κεφαλιές, αν του έρθει η μπάλα ξέρει να παστελώνει, και κυρίως, έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει στην Εθνική.
Και για εμένα το κίνητρο είναι το παν.
από Dimitris_L4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι νομίζω βασικός μας φορ θα είναι ο Γιακουμάκης, και να σας πω δεν με χαλάει.
Δυνατός είναι, καλός στις κεφαλιές, αν του έρθει η μπάλα ξέρει να παστελώνει, και κυρίως, έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει στην Εθνική.
Και για εμένα το κίνητρο είναι το παν.

Φιλε το προβλημα δεν ειναι ο ...
από trouman
Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Νέα διάσταση στην υπόθεση του Γκουστάβο Πουέρτα δίνει η Bild, κάνοντας λόγο για... μπάσιμο της Κοπεγχάγης, την ίδια ώρα που ο 22χρονος δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα.

Τα προηγούμενα 24ωρα ο Δικέφαλος ξεχώρισε την περίπτωση του Κολομβιανού μέσου ...
από Outsider1926
Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά ο Κεντζιόρα (μαζί με Κρέσπο, αντε και Ίνγκασον) είναι μακράν το καλύτερο στόπερ που είχαμε τα τελευταία χρόνια μετά τον Κούλιε και μάλιστα έδεναν άψογα μαζί.

Απορώ πραγματικά με την απαξίωση, κάθε χρόνο φέρνουμε κάποιον να τον προσπεράσει στην ιεραρχία και κάθε χρόνο κλείνει η χρονιά ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Οι μεταγραφές σε αυτό το θέμα,
κρίνονται πριν τους δούμε.
Όπως λέμε σπουδαία κίνηση ο Ζαφείρης
πριν παίξει, έτσι λέμε και μέτρια κίνηση
ο Βολιακο πριν παίξει.

Οι ομάδες ξεκινάνε και κτιζονται από το τέρμα, συνεχίζουν στο σέντερ Μπακ και μετά είναι ο υπόλοιπος άξονας.
Και αμυντικά και επιθετικά ...
από riegel
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τον Ιταλό δεν τον φοβάμαι και πιστεύω ότι σύντομα μες τη χρονιά θα είναι στο βασικό σχήμα. Το 22/23 τη χρονιά ανόδου της Τζένοα συζητούσαν και ότι μπορεί από την επόμενη χρονιά να κληθεί και στην εθνική. Τραυματίστηκε στις αρχές του 23/24 άλλα πάλι επανήλθε και ήταν στις βασικές επιλογές ...
από kz1111
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Σύμφωνα με το flashscore που έχει πιθανές ενδεκάδες για το ματς της Σλάβια, ο Ζαφείρης είναι εκτός αποστολής. Δεν τον έχει ούτε στην ενδεκάδα που δίνει ως πιθανή, ούτε στον πάγκο
από makispaspartou
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Τόσα ζητάει. Εμείς ενημερωθήκαμε απλά για τα οικονομικά δεδομένα. Δεν υπήρξε πρόταση. Αν του τα δίναμε ερχόταν.
από PAOK - 1926-
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια χαφ θα παρουμε ..ειτε ετσι ειτε αλλιως
Και δν λεω για πουερτα..ας παει στην ευχη της παναγιας ..υπαρχει επιλογη δουλεμενη
από Ambiorix
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Μόλις τον έσφιξα το χέρι, δυνατό παλουκαρι με φάνηκε :D
από PaokFiesta
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Mόλις έφτασε και αποχώρησε από το αεροδρόμιο ο Βολιάκος.
από makispaspartou
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Πολλά τα λεφτά για Μαυροπανο ειδικά σε θέση που ο Λουτσεσκου μάλλον καλύπτεται με το τωρινό δίδυμο.
Για Ζιγκο ήταν μικρότερα τα νούμερα αλλά μέτρησε το ιστορικό τραυματισμών του και η ηλικία του.
Στα χαφ αν δεν έρθει ο Ζαφ τώρα θα πάνε για κάτι καλό, στυλ Μορο, αν έρθει ίσως μείνουμε και έτσι.
Στα ...
από george188
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

makispaspartou έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:26 Τόσα ζητάει. Εμείς ενημερωθήκαμε απλά για τα οικονομικά δεδομένα. Δεν υπήρξε πρόταση. Αν του τα δίναμε ερχόταν.
Οι Άγγλοι εχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο με τα γελοία λεφτά που δίνουν