https://www.sdna.gr/podosfairo/1343075_soli-italos-scout-sto-sdna-eyfyis-kai-dynatos-stoper-o-boliako-tairiazei-ston
το SDNA πήρε την έκθεση του γνωστού Ιταλού scout και πολύ καλού γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, Αλεσάντρο Σόλι (φωτ.) για τον 26χρονο στόπερ
«Ο Βολιάκο είναι ένας κεντρικός ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
όπως και τον κωνσταντελια τον πουλαει ασταματητα 3 καλοκαιρια ,και φέτος ήρθε η στιγμή που το ρεπορταζ του επιβεβαιώθηκε.
Το ρεπορταζ ειναι 2-3 γνωριμίες που σου δίνουν κανα κοκκαλο για τους δικους του λόγους, δεν ειναι δα ότι ειναι και ολη μερα στους δρόμους και παρακολουθούν κόσμο. Απλα μας ...
Το ρεπορταζ ειναι 2-3 γνωριμίες που σου δίνουν κανα κοκκαλο για τους δικους του λόγους, δεν ειναι δα ότι ειναι και ολη μερα στους δρόμους και παρακολουθούν κόσμο. Απλα μας ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασχετο με τον Ιταλο, ειναι γενικο το σχολιο, αλλα το να ρωτας για παικτη συμπατριωτη του καταλαβαινω οτι εχει καποιο νοημα, αλλα 30 χρονια που διαβαζω τετοιες δηλωσεις, εναν δεν θυμαμαι να ειπε ασχημα λογια.
Ο Τζό Νάγκμπε για έναν Ολίσε νομίζω, αρκέστηκε να πει ότι ήταν κουρασμένος και δεν ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Νασμπεργκ στο γηπεδο πηρα πρωταθλημα στο σκουλικαου.
Μακαρι να παρω και με τον Ιταλο.
Μακαρι να παρω και με τον Ιταλο.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο γαύρος πέρσι πήρε περπατώντας το πρωτάθλημα γιατί εμείς, η χάρτινη και ο βάζελος ήμασταν τρία μπουρδέλα και όχι επειδή είχε το δίδυμο Πιρόλα - Μπιανκόν
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα να πω κ εγώ κάτι με τη σειρά μου;
Σιγά τον Μαυροπανο ρε φίλε.
Σιγά τον Μαυροπανο ρε φίλε.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, αυτόν που την Βολφσμπεργκερ την έλεγε Βολφσμπεργκ και στα 2 ματς. Προτιμώ Γιώργο ΜίνοLuigi Vampa έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:22Για μας Βολιακο έκλεισε. Την "πραγματικη" προφορά του ονοματος απ τον Αλέξη Σπυρόπουλο θα τη μάθουμεStelios Bagios έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:07 Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς αν προφέρεται Βολιάκο ή Βολιάτσο;![]()
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 07:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Κουλούρης Αραβία με 4 Εκατομμύρια ευρώ αγορά.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν χαφ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο
Απλά δεν γίνεται . Υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν γίνεται να πας σε δυόμισι διοργανώσεις με τρία χαφ
Τώρα αυτό που λέει ο Joshua σχετικά με τον Τσαπρα είναι λύση που σου λύνει τα χέρια όσον αφορά την Ευρωπαϊκή ...
Απλά δεν γίνεται . Υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν γίνεται να πας σε δυόμισι διοργανώσεις με τρία χαφ
Τώρα αυτό που λέει ο Joshua σχετικά με τον Τσαπρα είναι λύση που σου λύνει τα χέρια όσον αφορά την Ευρωπαϊκή ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Γίνεται να σταματήσει να χρησιμοποιείται το επιχείρημα "Καλά δεν ξέρει ο πρώην αρχισκάουτερ της Γιούβε";
Πρώτον, σας είπε κανείς ότι οι αρχισκάουτερ δεν κάνουν λάθη; Ο Πορτογάλος πρώην αρχισκάουτερ της Μπενφίκα και της Σαχτάρ, 2 ομάδων που εξειδικεύονται στο να βρίσκουν διαμάντια, έδωσε 3.5Μ για να ...
Πρώτον, σας είπε κανείς ότι οι αρχισκάουτερ δεν κάνουν λάθη; Ο Πορτογάλος πρώην αρχισκάουτερ της Μπενφίκα και της Σαχτάρ, 2 ομάδων που εξειδικεύονται στο να βρίσκουν διαμάντια, έδωσε 3.5Μ για να ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Λυρατζη και τον Τσιγγαρα δεν τους ηθελε ο Λουτσεσκου για βασικους. Αυτοι δεν θελαν να μεινουν για 2η 3η επιλογη. Ουτε ο ενας θα τους εβαζε με το ζορι για να κατσουν, ουτε αυτοι θα καθοντουσαν με το ζορι χωρις να παιζουν.
Το να θελει καποιος να ειναι βασικος στον Ατρομητο και στην Τριπολη και ...
Το να θελει καποιος να ειναι βασικος στον Ατρομητο και στην Τριπολη και ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίχτης 20ετων που κάνει λάθος και βάζει τα κλάματα εν ώρα αγώνα δε κάνει ούτε για τον ΠΑΟΚ Β. Αν δεν ήταν από τις ακαδημίες απλά θα τον κραζαμε όλοι.xrisitsapa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:42 O Λυρατζής πριν τραυματιστεί είχε φτάσει να παίζει Εθνική και έπαιζε στον ΠΑΟΚ.
Ο Τσαπρας αυτά ούτε στο όνειρο του ακομα
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με το Λύρατζη ακόμα ασχολούμαστε , ούτε για τη Β Εθνική δεν κάνει.
Ξέρω ξέρω αν δεν είχε τραυματιστεί θα έπαιζε τώρα στην Παρί.
Άντε πάρτε ένα χαφ εντεκαδατο να ησυχάσουμε
Ξέρω ξέρω αν δεν είχε τραυματιστεί θα έπαιζε τώρα στην Παρί.
Άντε πάρτε ένα χαφ εντεκαδατο να ησυχάσουμε