Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές

Return

από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ο Vogliacco έχει ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της Τζένοα όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Το ότι δένεται με ομάδες και οπαδούς μόνο θετικό μπορεί να είναι σε κάθε περίπτωση ειδικά όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ.

Ο Bianco είναι ένας πολύ ωραίος και κοντρολαρισμένος Mezzala πράγμα που είναι λίγο ...
από 4NIKOS1986
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Για να δούμε τι ψάρια πιάνει ο Σερα
από Kabamaru11
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

@aivas19 δεν ειναι αργος,αλλα ουτε γρηγορος,απ οσο ειδα εχει την ταχυτητα του Τσιμιροτ χωρις να ειναι τοσο δυνατος στις μονομαχιες.
από Nassos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια και ο βερρατι μισοριξια ήταν αλλά ούτε με αίτηση δεν του έπαιρνες την μπάλα. Πάντως και δεύτερος Ιταλός, νομίζω σημαίνει ότι ακούγεται ο σερα.
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ λαητ μου φαινεται ο Μπιανκο,θα μπορεσει να αντεπεξελθει στο πολυ σκληρο μας πρωταθλημα με δυαδα στα χαφ;Στα υπολοιπα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση σε ωραια ηλικια.

Νομίζω ότι στα χαφ υπάρχει στόχευση σε παίκτες που τρέχουν πολύ, καλύπτουν χώρους και μπορούν να μεταβιβάσουν την μπάλα με ...
από Kabamaru11
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Στα γρηγορα που τσεκαρα τα συστηματα που επαιζε η Μοντσα περισυ με τον Μπιανκο,σε καποια ματς τον χρησιμοποιουσε με δυαδα στα χαφ και στα περισσοτερα σε 3αδα σαν 6αρι,πιθανολογω σαν πλεημεηκερ.
από giapas
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά
από San4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε φορά που συγκρίνουμε την πάφο με τον ΠΑΟΚ κλαίει η στατιστική. Κάθε χρόνο τα προκριματικά των πρωταθλητών εχουνε 10 ομάδες επιπέδου παφου. Ο ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής έχει παίξει με άγιαξ ημιτελικών τς.λ. και πέρσι. Είναι νομοτελειακό ότι ομάδες σαν την πάφο μπαίνουν στους ομίλους, ενώ από την άλλη ...
από black death
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Mezzala, αριστερός εσωτερικός.

Αυτή είναι η καλή του θέση.

Δεν θα με κάνει καθόλου εντύπωση, ειδικά από τον Γενάρη και μετά να δούμε 3άδα στο κέντρο στα δύσκολα ματς με Μειτε ως DLP και Bianco, Ζαφ ως mezzala δεξιά αριστερά.

Είναι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου ο Ραζβάν άλλωστε.

Βεβαια ...
από nunies4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω

Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Mezzala, αριστερός εσωτερικός.

Αυτή είναι η καλή του θέση.

Δεν θα με κάνει καθόλου εντύπωση, ειδικά από τον Γενάρη και μετά να δούμε 3άδα στο κέντρο στα δύσκολα ματς με Μειτε ως DLP και Bianco, Ζαφ ως mezzala δεξιά αριστερά.

Είναι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου ο Ραζβάν άλλωστε.

Βεβαια ...
από Kabamaru11
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτα πρωτα δεν ξερουμε αν εβαλε ο Σερα το χερακι του,2ον δεν μπορω να εχω στον οποιοδηποτε Σερα πληρη εμπιστοσυνη,αυτη ερχεται σταδιακα,3ον η ομαδα ειναι γνωστο πως παρακολουθει κ εχει λιστα σκαουτιγκ,4ον ΟΛΑ στο χορταρι φαινονται.
από Σουριναμέζος
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως φαίνεται ότι η ομάδα ζήτησε από τον Σέρα να έχει εναλλακτικές αν στραβώσουν οι πρώτες επιλογές. Οι πρώτες επιλογές δεν έκατσαν και ενεργοποιούνται οι εισηγήσεις του Ιταλού. Το καλό είναι ότι τις είχε έτοιμες και προχωρημένες, θα τους δούμε στο γήπεδο.

Σαν πρώτη εικόνα not great not terrible.
από Equalizer
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει η επιλογή Μπιάνκο

Όχι επειδή ξέρω τον παίκτη αλλά επειδή όλα τα χαρακτηριστικά της κουμπωνουν στο σενάριο

Νέος, όχι ετσιθελικα βασικός για να δημιουργήσει θέμα, πολύ φερελπις, με παραστάσεις και στοιχεία, με προοπτική συνεχούς βελτιωσης
από Kabamaru11
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Βεβαια μπορει να μας βγει μετριατζα τυπου Σορετιρε,που στα χαφ δεν καλυπτεται ευκολα,τουλαχιστον οχι μεχρι να ρθει ο Ζαφ.

Ειμαι αισιοδοξος κ για τις 2 κινησεις παντως.