Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Γκουστάβο Πουέρτα, με την περίπτωση του οποίου ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και στο πρόσφατο παρελθόν, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της “ασπρόμαυρης” ατζέντας για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής!
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά ποιοι λένε για Πουέρτα;

- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Και αυτό το epobook, έλεγε για μια βραδιά στο Λεβερκούζεν προχθές.
Μάλλον αυτόν είναι το χαφ
Άλλωστε το λενε και οι 24
Μάλλον αυτόν είναι το χαφ
Άλλωστε το λενε και οι 24
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τρανσφερμαρκτ πάντως τον έχει κανονικά στο ροστερ της Χαλ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλες ανατροπες παντως γινονται αυτες τις μερες.
Και τα follow ευκολα γινονται unfollow
Και τα follow ευκολα γινονται unfollow
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μαντσα είναι καλύτερο βιογραφικό? Ο Ρελβας? Ο Αλβαρο? Ο Τούμπα? Πέρυσι ο Πιρολα? Όχι, όλα κρίνονται στο γήπεδο ,είδαμε και βαριά βιογραφικά τι κατάφεραν είτε σε εμάς είτε σε άλλες ομάδες.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βασικό χαφ όμως θα παίξει 4 μήνες μετά.
Και το στόπερ φυσικά θα ερχόταν για βασικός. Δεν καταλαβαίνω το «από που προέκυψε». Από αυτούς που έχουμε προέκυψε.
Μπορεί να βγούνε και λίρα εκατό οι παίκτες. Μακάρι.
Και το στόπερ φυσικά θα ερχόταν για βασικός. Δεν καταλαβαίνω το «από που προέκυψε». Από αυτούς που έχουμε προέκυψε.
Μπορεί να βγούνε και λίρα εκατό οι παίκτες. Μακάρι.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω πως εχει επικρατησει η αποψη οτι ο ΠΑΟΚ ψαχνει ΤΟ βασικο χαφ και ΤΟ βασικο του στοπερ.
ΤΟ βασικο του χαφ το πληρωσε 12εκ και θα ειναι εδω τον Γεναρη. Ψαχνει ενα κανονικο χαφ με εντασεις να ανταπεξελθει με ανεση σε αυτο το διαστημα
Το στοπερ που ψαχνει ερχεται να μπει στο ροτεισον των εν ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα το χαφ δεν με ενδιαφέρει τι θα είναι, αλλά στόπερ ναι έπρεπε να έρθει ένα στόπερ ηγέτης με κάτι @@ να…μετριατζες τύπου κεντζιορα μιχαηλιδη εχουμε…
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω πως εχει επικρατησει η αποψη οτι ο ΠΑΟΚ ψαχνει ΤΟ βασικο χαφ και ΤΟ βασικο του στοπερ.
ΤΟ βασικο του χαφ το πληρωσε 12εκ και θα ειναι εδω τον Γεναρη. Ψαχνει ενα κανονικο χαφ με εντασεις να ανταπεξελθει με ανεση σε αυτο το διαστημα
Το στοπερ που ψαχνει ερχεται να μπει στο ροτεισον των εν ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφεται κάποιοι για τον Μιχαηλίδη, λες και είναι ο Μαλντίνι.
Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο για ...
Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο για ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το χαφ δεν εχω ενσταση θεωρω καλη επιλογη καποιον που απο Ιανουαριο και μετα θα ειναι 4ο 5ος και τωρα θα ειναι το 3ο 4ο χαφ μας.
Αν υποσκελισει τον Οζντοεφ δε θα ειναι και σουπερ.
Μεγαλη ενσταση εχω για το στοπερ και πραγματικα ελπιζω και ευχομαι να ειναι σταχτη στα ματια για να δουλεψουν αυτο ...
Αν υποσκελισει τον Οζντοεφ δε θα ειναι και σουπερ.
Μεγαλη ενσταση εχω για το στοπερ και πραγματικα ελπιζω και ευχομαι να ειναι σταχτη στα ματια για να δουλεψουν αυτο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι που έχω σε μεγάλη εκτίμηση Μίχα και Πολωνό και πιστεύω ότι μέχρι και ο Λόβρεν θα είναι άλλος παίκτης φέτος ήθελα κάτι πιο σίγουρο ως επιλογή.
Και τώρα δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να μετακινούμε δοκάρια εδώ μέσα.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (τα γραπτά μένουν) λέγαμε ότι είναι ...
Και τώρα δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να μετακινούμε δοκάρια εδώ μέσα.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (τα γραπτά μένουν) λέγαμε ότι είναι ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...
Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...