Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές

Return

από Ragnar1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Εγώ θέλω γρήγορους ποδοσφαιριστές σαν τον Ζαφείρη και τον πουερτας , βαρέθηκα να βλέπω βαριά χαφ που συνεχώς αφήνουν εκτεθειμένους τα στόπερ με αυτό το τεράστιο κενό που αφήνουν εκεί στην περιοχή του πέναλτι ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε σετ άμυνα . Επίσης , επειδή οι περισσότεροι θα συγκρίνουν λόγω ...
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Θα κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο.
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
από blackzone44
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.
από WeWillRockYou
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Και μόνο που δεν θα έχουμε το άγχος μέχρι τελευταία στιγμή, για το αν θα έχουμε 4 κανονικά μπακ, χαίρομαι.
Πιστεύω ότι θα μας βγει ο παίκτης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το μπακ που θα κάνει την διαφορά βάσει βιογραφικού. Τώρα αν υπάρξει κάποια άλλη βόμβα τελευταία μέρα των μεταγραφών ...
από Equalizer
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παίδες εστιάστε λίγο στο τι αναζητούμε, τι αναλύουμε, τι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι ψάχνει ο επίσημος ΠΑΟΚ (οχι εμείς με τον νου μας) και τι χαρακτηριστικά ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ μαζεύονται στην ομάδα, ώστε να γίνει ισορροπημένη ανάλυση και να βγάλουμε ασφαλή θετικά / αρνητικά

"Βαριά" ονόματα και ταλέντα
Κατανομή και ...
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

beyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά.... :roll:
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσα
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να έχω άποψη για τον παίκτη, το αν βγήκε ή όχι ο Κρέσπο δεν είναι επιχείρημα. Πέρσι πχ ο Βιετέσκα που ήταν παρόμοια περίπτωση δεν βγήκε. Δεν γίνεται να πάμε με περιπτωσιολογία.

Αν το ποδοσφαιρικό επίπεδο στην χώρα ήταν στοιχειωδώς υψηλό, αντί να συζητάνε για πνευματικές προετοιμασίες, θα ...
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά.... :roll:
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσα
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής ...
από Odi
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Τον στόπερ δεν τον ξέρω. Αλλα Ιταλός στόπερ και να βγει φόλα; Δύσκολο πολύ.

Η απογοήτευση έγκειται στο γεγονός ότι περιμέναμε έναν ηγετικό στόπερ γιατί αυτό χρειάζεται η ομάδα και δεν ξέρουμε αν ο Βολιακο μπορεί να πάρει πρώτο ρόλο.

Προσωπικά ούτε με Μαυροπανο ενθουσιαζόμουν.. Περίμενα έναν ηγέτη ...
από kataramenos5
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Οι 24 λένε για Πουέρτα

Ο παπας το ονομα αυτο το ξερε απο χθες το μεσημερι αλλα δεν το εγραψε γιατι δεσμευτηκε
Για να καταλαβαινετε απο ποιους ενημερωνεστε(και απανταω και στον Αποστολη για αυτα που εγραψε το πρωι) το βγαλαν 1 μερα μετα οι επαγγελματιες.
Δε ξερω ,ουτε ο παπας νομιζω ,αν ειναι ...
από Σουριναμέζος
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά αν θεωρείται τους παίκτες μετριάτζες γκρινιάξτε αλλά όχι έξτρα γκρίνια επειδή είναι ΚΑΙ δανεικοί. Δηλαδή τι θέλατε, μετριάτζες με κλειστό τετραετές?
από Maklaz
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 20:19 Εγω δεν καταλαβαίνω αυτος ο πουερτα πως θα ρθει αφου φετος τον αγορασε η χαλ. Και περσι ήταν βασικος.
Χάλασε η συμφωνία όπως βγήκε από Γερμανό δημοσιογράφο και παραμένει στην ομάδα του.
από DaVinci
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Όλο το καλοκαίρι υπήρχε σύρμα για φορακλα πρώτης κλάσης, θα τρίβουμε τα μάτια μας κλπ κλπ και μέσα Αυγούστου φέραμε τον χάρτινο Γιακουμάκη δανεικό. Για στοπεράκλα ακούγαμε που μέχρι κι ο έμπιστος Ολλανδός έλεγε για μεγάλη επένδυση αλλά τελικά έρχεται ένας δανεικός με 40 εμφανίσεις σε πρώτη κατηγορία ...
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 20:19 Εγω δεν καταλαβαίνω αυτος ο πουερτα πως θα ρθει αφου φετος τον αγορασε η χαλ. Και περσι ήταν βασικος.
Στην Χαλ επιβλήθηκε μπαν μεταγραφών αρχές Ιουλίου. Είχε συμφωνήσει για την αγορά του παίκτη
από Psagmenos4
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Μόλις βγάλαν οι 24 ότι δεν πάμε για δανεισμό Πουέρτα αλλά για αγορά του 50% με 2 μύρια. Μόνο πρόβλημα ότι ο παίκτης έχει κι άλλες προτάσεις,άρα μου φαίνεται δύσκολο να έρθει ωστόσο αυτή είναι προσωπική αποψη