Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μα εχουν διαφορα γιατι επιμενετε. 5 εκατομμυρια ευρω ειναι μια καλη μεταγραφη με αγορα
Αν και εφόσον ο Δικέφαλος περάσει όλους τους προκριματικούς γύρους και βρεθεί στο League Phase της διοργάνωσης, τότε αυτόματα θα βάλει στα ταμεία του 4.310.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη League ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
"Μα προφανως δεν θα ανακοινωσουν παικτη πριν απο τοσο σημαντικο αγωνα, πρεπει να ειναι ολοι τους συγκεντρωμενοι για την προκριση και απο Παρασκευη / Δευτερα οι ανακοινωσεις!"
Σκεψεις ενος φυσει αισιοδοξου οπαδου που δεν παρατα να ονειρευεται μεχρι να κλεισει η διορια.
Σκεψεις ενος φυσει αισιοδοξου οπαδου που δεν παρατα να ονειρευεται μεχρι να κλεισει η διορια.

- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
η αληθεια ειναι οτι δεν λυνετε με λεφτα λυνετε με περισσοτερα λεφταomerta76 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:35Ας τις ξεκολλήσουν τότεYagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πορτοκαλί για Ντελια και sporting, περσινά ξινά σταφύλια λέω εγώ και βάζουν πάλι στο τρυπακι τον κόσμο μια μέρα πριν το ματς 

- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει ανεβάσει στο fb ο Μπουζας ότι ο Ταισον λόγω σοβαρού οικογενειακου προβλήματος σκέφτεται να φύγει. Ξέρει κανείς κάτι? Ελπίζω να μην ισχύει
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Διαμαντόπουλος στην εκπομπή του μόλις είπε, περιμένετε να δείτε και το στόπερ του ΠΑΟΚ μέχρι τέλη του μήνα, μετά τον Ζαφείρη…
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κλοκας λεει οτι δωσαμε διορια μεχρι σημερα-αυριο στον Ιταλο να απαντησει.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
θα την χαμπαριασει ο τσαλοφ οταν θα βλεπει βασικο τον μυθου σε καποια παιχνιδια και αλλαγη στον γιακουμακι ο μυθου παλι
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά έχουμε ζήσει σε μια μέρα να έρχονται Βιερίνια Μαουρισιο και εκείνος ο αληταμπουρας ο Λατίνος στόπερ που δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του. Ολα γίνονται θέληση και αποφασιστικότητα να υπάρχει.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Περουβιανός Ζαμπράνο
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν προχωράει η μεταγραφή Μανέ στον Ολυμπιακό. Έτσι είπα να το πετάξω....
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμε... ατακτουλη θα τον χαρακτηριζα..Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:51Το αντιθετο εγινε ...ο Ταισον μας βγηκε γοης...κ το σταματαω εδω...embuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:17ΩΩωωωω... Κακο. Ελληνικης προελευσεις οι bucks? Μην φταιμε κιολας
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνα με ατομο του υποκοσμου η ΠΑΕ θεωρει πως θα καταφέρει ο Ζαφειρης να απεμπλακει απο την πραγα και να ναι 31 του μηνα εδω. Ισως ο λογος που μπλοκαρουν οι αλλες λυσεις να ναι και αυτος.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ή εγω μεγαλωσα ή ολα αυτα με ολους τους insiders και τους τυπους που κανουν εκπομπες σε ραδιοφωνα και στο youtube και live στο instagram και κοντρα live στο tik tok και "φημες λενε" και "τα πουλακια κελαηδουν" και "ο υποκοσμος του Ραγκατση" και "σκυλια του Πανακα" και ο Μπουζας γραφει αυτο αλλα ο ...