Μετρημένα κουκιά.
Ανάληψη ευθυνών και αυτοκριτική πίσω από κλειστές πόρτες.
Άμεσα. Ούτε να τελειώσουν τα play-offs, ούτε τίποτα.
Σαββίδης (και υιοί)-Gonchareva-Καρυπίδης-Lucescu-Vieirinha-Zivkovic σε ένα δωμάτιο και να μην πάνε για ύπνο μέχρι να βρουν τι φταίει και πώς αυτό μπορεί να διορθωθεί ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1012 εγγραφές
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Βλέπω ήρεμα τα highlights και σκέφτομαι τους δόλιους τους παίκτες του Αστέρα, εκείνη τη μέρα που και μπάλα έπαιξαν και πήραν τα αρχίδια τους με τον Μανιάτη να κάνει τον τερματοφύλακα και τον Γιάχο τον σέντερ μπακ.
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι αισιοδοξία είχα από χθες κράτησε μέχρι το 20', εκεί κατάλαβα ότι ο πεθαμένος δεν κλάνει. Η συνέχεια δε με εξέπληξε.
Η ομάδα είναι νεκρή από το Φεβρουάριο και πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό.
Ούτε μια ανανέωση παίκτη και φυσικά προπονητή. Ούτε μια, στο καλό όλοι. Μπούλο όλοι πολύ ευγενικά ...
Η ομάδα είναι νεκρή από το Φεβρουάριο και πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό.
Ούτε μια ανανέωση παίκτη και φυσικά προπονητή. Ούτε μια, στο καλό όλοι. Μπούλο όλοι πολύ ευγενικά ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 02:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσεσκου είναι μέρος της σύγχρονης ιστορίας και θα έχει πάντα την εκτίμηση μου γιατί εκτος από προπονητής θεωρώ πως κλήθηκε- αν και δε θα πρεπε ποτέ-να καλύψει διοικητικα κενά σε μεγάλες περιόδους, φέρνοντας τίτλους.
Η άποψη μου απο πέρσι ήταν ότι η φετινή χρονιά θα είναι η πιο κομβική κι ...
Η άποψη μου απο πέρσι ήταν ότι η φετινή χρονιά θα είναι η πιο κομβική κι ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 02:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού η ομάδα δεν έβγαλε αντίδραση σήμερα, χέστηκα αν θα βγάλει στο υπόλοιπο τής σεζόν. Φουλ για τρίτοι πάμε, άσε που και δεύτεροι να βγούμε - που δεν βγαίνουμε - σιγά μην μπούμε σε ομίλους ΤσουΛου. Η χρονιά τελείωσε με καταστροφικό τρόπο εκτός αν θεωρεί κανείς την είσοδο στο Κόνφερενς επιτυχία για ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 03:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαμηλοτάβανος έγινε ο ΠΑΟΚ. Πετυχαίνει "θαύματα" για να πάρει τίτλο και δεν κουνιέται φύλλο αν χάσει τα πάντα ως φαβορί. Η σημερινή ντροπή δεν ξεπλένεται ούτε με νταμπλ του χρόνου. Δεν έχω βιώσει τέτοια αηδία για την ομάδα ποτέ ξανά στα 32 μου χρόνια. Δεν νομίζω ότι γυρνάει το έργο, κάποιοι κύκλοι ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 03:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτος των αλλων, το να μιλησουμε για πιο την πιο ελαφρια φανελα πλην του συμπολιτη με 3 συνεχουμενους χαμενους τελικους απο απιθανους αντιπαλους ειναι υπερβολη; Να μιλησουμε για ομαδα που χτιζει αργα και σταθερα νοοτροπια λουζερ, πλην 2 βδομαδων, το 2024?
Ακομα και αν ειναι υπερβολη, ας ελπισουμε ...
Ακομα και αν ειναι υπερβολη, ας ελπισουμε ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 04:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικοι μιλανε εδω μεσα για ανθρωποφαγια και για το πως φαιρονται και πραττουν οι οπαδοι.
Μεγαλυτερη μπιπ μη πω δεν εχω ακουσει.
Ο μονος λογος που θεωρησε μεγαλη ομαδα ειναι οτι εχεις λαο περιφανο που στεκεται και ακολουθαει παντου. Οταν βλεπουμε αυτο το χαλι τι θελετε να κανουμε.
Εχουν 2 μηνες τα ...
Μεγαλυτερη μπιπ μη πω δεν εχω ακουσει.
Ο μονος λογος που θεωρησε μεγαλη ομαδα ειναι οτι εχεις λαο περιφανο που στεκεται και ακολουθαει παντου. Οταν βλεπουμε αυτο το χαλι τι θελετε να κανουμε.
Εχουν 2 μηνες τα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μετά από 8 ώρο ύπνο και με χαμηλούς παλμούς το ίδιο πράμα θέλω να πω . Γαμω τα πάντα σας . Ξεφτιλισμένοι .
- Κυρ 26 Απρ 2026, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βαζελος δεν άφησε τον ΟΦΗ πέρσι να πάρει το κύπελλο. Εμείς οι απλες αφήνουμε τις επαρχιακές να κάνουν ότι θέλουν. Είναι βέβαια που είμαστε κορεσμενοι από τους πολλούς τίτλους ή μάλλον από τους πολλούς χαμένους τελικούς έγινε συνήθεια ή απώλεια...κατάντια σε όλα τ επίπεδα.. ΠΑΟΚτση μη ξεχνάς όταν ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μην μπορείς να κοιμηθείς, να ξυπνάς και να νιώθεις {άδειος} . Να σκέφτεσαι τι έφταιξε να διαβάζεις τις απόψεις των αλλων να μοιράζεσαι τα συναισθήματα της απώλειας ενός τίτλου.
Αποδειχτηκαμε και πάλι το πειραματόζωο των Ελλήνων διατητων και var.
Τέτοια καραγκιοζιλικα μόνο με Έλληνες διαιτητές ...
Αποδειχτηκαμε και πάλι το πειραματόζωο των Ελλήνων διατητων και var.
Τέτοια καραγκιοζιλικα μόνο με Έλληνες διαιτητές ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ ωραιο το αφηγημα περι αυτοκριτικης του κοσμου κλπ κλπ αλλα σορυ μαγκες εδω κ πολλα χρονια αυτοκριτικη δν κανει η ΠΑΕ... Οχι ο κοσμος...Ο κοσμος το καλοκαιρι ηταν 90% υπερ Ιβαν σε ολο αυτο...εχει στηριξει με.ολη του τη δυναμη...να βρουμε κτ αλλο να πουμε..
Τα κλειδια στν Βιειρινια κ τπτ αλλο ...
Τα κλειδια στν Βιειρινια κ τπτ αλλο ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Σορρυ αλλα κ οι ευθυνες τπυ ραζβαν ειναι τεραστιες. Εχεις ενα μηνα διακοπη κ δεν εχει γυρισει.μισος παικτης. Εχεις ενα μηνα διακοπη σχεδον (2 διβδομαδες) κ η ομαδα χανει παικτες απο θλαση και δειχνει ακομα πιο κουρασμενη. Εδω ειναι τεραστιες οι ευθυνες, δεν ειναι.θεμα μεταγραφων. Με τον ΟΦΗ παιζαμε ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι απλώς μια ήττα - τράνταγμα στον δρόμο για την καταξίωση. Είναι το αποτέλεσμα της διαχείρισης των τελευταίων πέντε ετών τουλάχιστον, γιατί σημάδια στασιμότητας υπήρχαν ήδη μετά το νταμπλ του 19. Λέμε και σωστά ότι δεν πρέπει να γίνεται αυστηρή κριτική με μεμονωμένο κακό αποτέλεσμα. Εδώ δεν ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κακό είναι πως εμείς λέμε πάλι για την διαιτησία...
Που ήταν το πάθος κύριοι; ;; χάθηκε ένα τρόπαιο κ εμείς λέμε πώς μας σφάξανε με τον ΟΦΗ...
Που το μάτι τους γυάλιζε κ πέφτανε με αυταπάρνηση σε κάθε μπάλα...
Να χεσω τα υπόλοιπα...από τον οφη ρε, απο τον οφη
Που ήταν το πάθος κύριοι; ;; χάθηκε ένα τρόπαιο κ εμείς λέμε πώς μας σφάξανε με τον ΟΦΗ...
Που το μάτι τους γυάλιζε κ πέφτανε με αυταπάρνηση σε κάθε μπάλα...
Να χεσω τα υπόλοιπα...από τον οφη ρε, απο τον οφη