Το σημερινο δυσκολα χωνευεται. Και να πω οτι παίρνουμε καθε χρονο τιτλο και μας περισσευουν παει στο διαολο. Αλλα νταξει ελεος
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Ξεφτιλισμενη εμφανιση σχεδον απο ολους. Μονο για δηλωσεις και φανφαρες ειναι μερικοι.
Και δεν αντεχω να βλεπω δευτεροτριτους απο χειροτερες ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1002 εγγραφές
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Χωριό που φαινόταν, κολαούζο δεν ήθελε...
Αλλά επειδή κάποιοι εξακολουθούσαν να μη το βλέπουν, πάρε ένα κολαούζο μεγατόνων τώρα να 'χεις.
Εντάξει, όχι αφορισμούς, όχι χαρακτηρισμούς, κλπ κλπ συμφωνώ... Αλλά...
Έχει συνειδητοποιήσει κανείς τι έγινε σήμερα; Σε ομάδα του ΠΟΚ θα τους είχαν ...
Αλλά επειδή κάποιοι εξακολουθούσαν να μη το βλέπουν, πάρε ένα κολαούζο μεγατόνων τώρα να 'χεις.
Εντάξει, όχι αφορισμούς, όχι χαρακτηρισμούς, κλπ κλπ συμφωνώ... Αλλά...
Έχει συνειδητοποιήσει κανείς τι έγινε σήμερα; Σε ομάδα του ΠΟΚ θα τους είχαν ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρεις ο ορισμός του παραλογισμού είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.
Ακούω την άποψη του φίλου Σουριμανέζου αλλά αν λάβω υπόψη τις ηλικίες και τη συνολική επιβάρυνση βασικών παικτών της ενδεκάδας , δε μπορώ να μπω ότι την ασπάζομαι.
Ακόμα και με τέλεια διαχείριση ...
Ακούω την άποψη του φίλου Σουριμανέζου αλλά αν λάβω υπόψη τις ηλικίες και τη συνολική επιβάρυνση βασικών παικτών της ενδεκάδας , δε μπορώ να μπω ότι την ασπάζομαι.
Ακόμα και με τέλεια διαχείριση ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις φανελες του χρονου καλο ειναι να μη βαλουνε σημα. Βαλτε τα 4 γραμματα χωρις δικεφαλο, δεν ξερω, βγαλτε τες μαυρες χωρις τιποτα. Βαλτε το στην πλατη... Δεν αξιζουν να το φορανε στην καρδια. Χειροτερος τελικος απο ποτε, πιστευα πως η ξεφτιλα με το χαρτι των δεκα παικτων θα ηταν η χειροτερη, αλλα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάρα πολλά, ψύχραιμα, υπερβολικά, τραβηγμένα από τις π@υτσότριχες, εντελώς παράλογα κοκ θα έχουν σίγουρα αναφερθεί για το παιχνίδι αυτό. Δεν τα έχω διαβάσει, ούτε και πρόκειται.
Εγώ θα προσθέσω απλά ότι απαγορεύεται, έχοντας την ΕΠΟ "δική σου" (καραλολ), να επιτρέψεις χθες το τσόκαρο, που στον αγώνα ...
Εγώ θα προσθέσω απλά ότι απαγορεύεται, έχοντας την ΕΠΟ "δική σου" (καραλολ), να επιτρέψεις χθες το τσόκαρο, που στον αγώνα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετρημένα κουκιά.
Ανάληψη ευθυνών και αυτοκριτική πίσω από κλειστές πόρτες.
Άμεσα. Ούτε να τελειώσουν τα play-offs, ούτε τίποτα.
Σαββίδης (και υιοί)-Gonchareva-Καρυπίδης-Lucescu-Vieirinha-Zivkovic σε ένα δωμάτιο και να μην πάνε για ύπνο μέχρι να βρουν τι φταίει και πώς αυτό μπορεί να διορθωθεί ...
Ανάληψη ευθυνών και αυτοκριτική πίσω από κλειστές πόρτες.
Άμεσα. Ούτε να τελειώσουν τα play-offs, ούτε τίποτα.
Σαββίδης (και υιοί)-Gonchareva-Καρυπίδης-Lucescu-Vieirinha-Zivkovic σε ένα δωμάτιο και να μην πάνε για ύπνο μέχρι να βρουν τι φταίει και πώς αυτό μπορεί να διορθωθεί ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω ήρεμα τα highlights και σκέφτομαι τους δόλιους τους παίκτες του Αστέρα, εκείνη τη μέρα που και μπάλα έπαιξαν και πήραν τα αρχίδια τους με τον Μανιάτη να κάνει τον τερματοφύλακα και τον Γιάχο τον σέντερ μπακ.
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι αισιοδοξία είχα από χθες κράτησε μέχρι το 20', εκεί κατάλαβα ότι ο πεθαμένος δεν κλάνει. Η συνέχεια δε με εξέπληξε.
Η ομάδα είναι νεκρή από το Φεβρουάριο και πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό.
Ούτε μια ανανέωση παίκτη και φυσικά προπονητή. Ούτε μια, στο καλό όλοι. Μπούλο όλοι πολύ ευγενικά ...
Η ομάδα είναι νεκρή από το Φεβρουάριο και πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό.
Ούτε μια ανανέωση παίκτη και φυσικά προπονητή. Ούτε μια, στο καλό όλοι. Μπούλο όλοι πολύ ευγενικά ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 02:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσεσκου είναι μέρος της σύγχρονης ιστορίας και θα έχει πάντα την εκτίμηση μου γιατί εκτος από προπονητής θεωρώ πως κλήθηκε- αν και δε θα πρεπε ποτέ-να καλύψει διοικητικα κενά σε μεγάλες περιόδους, φέρνοντας τίτλους.
Η άποψη μου απο πέρσι ήταν ότι η φετινή χρονιά θα είναι η πιο κομβική κι ...
Η άποψη μου απο πέρσι ήταν ότι η φετινή χρονιά θα είναι η πιο κομβική κι ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 02:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού η ομάδα δεν έβγαλε αντίδραση σήμερα, χέστηκα αν θα βγάλει στο υπόλοιπο τής σεζόν. Φουλ για τρίτοι πάμε, άσε που και δεύτεροι να βγούμε - που δεν βγαίνουμε - σιγά μην μπούμε σε ομίλους ΤσουΛου. Η χρονιά τελείωσε με καταστροφικό τρόπο εκτός αν θεωρεί κανείς την είσοδο στο Κόνφερενς επιτυχία για ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 03:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαμηλοτάβανος έγινε ο ΠΑΟΚ. Πετυχαίνει "θαύματα" για να πάρει τίτλο και δεν κουνιέται φύλλο αν χάσει τα πάντα ως φαβορί. Η σημερινή ντροπή δεν ξεπλένεται ούτε με νταμπλ του χρόνου. Δεν έχω βιώσει τέτοια αηδία για την ομάδα ποτέ ξανά στα 32 μου χρόνια. Δεν νομίζω ότι γυρνάει το έργο, κάποιοι κύκλοι ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 03:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτος των αλλων, το να μιλησουμε για πιο την πιο ελαφρια φανελα πλην του συμπολιτη με 3 συνεχουμενους χαμενους τελικους απο απιθανους αντιπαλους ειναι υπερβολη; Να μιλησουμε για ομαδα που χτιζει αργα και σταθερα νοοτροπια λουζερ, πλην 2 βδομαδων, το 2024?
Ακομα και αν ειναι υπερβολη, ας ελπισουμε ...
Ακομα και αν ειναι υπερβολη, ας ελπισουμε ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 04:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικοι μιλανε εδω μεσα για ανθρωποφαγια και για το πως φαιρονται και πραττουν οι οπαδοι.
Μεγαλυτερη μπιπ μη πω δεν εχω ακουσει.
Ο μονος λογος που θεωρησε μεγαλη ομαδα ειναι οτι εχεις λαο περιφανο που στεκεται και ακολουθαει παντου. Οταν βλεπουμε αυτο το χαλι τι θελετε να κανουμε.
Εχουν 2 μηνες τα ...
Μεγαλυτερη μπιπ μη πω δεν εχω ακουσει.
Ο μονος λογος που θεωρησε μεγαλη ομαδα ειναι οτι εχεις λαο περιφανο που στεκεται και ακολουθαει παντου. Οταν βλεπουμε αυτο το χαλι τι θελετε να κανουμε.
Εχουν 2 μηνες τα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μετά από 8 ώρο ύπνο και με χαμηλούς παλμούς το ίδιο πράμα θέλω να πω . Γαμω τα πάντα σας . Ξεφτιλισμένοι .
- Κυρ 26 Απρ 2026, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βαζελος δεν άφησε τον ΟΦΗ πέρσι να πάρει το κύπελλο. Εμείς οι απλες αφήνουμε τις επαρχιακές να κάνουν ότι θέλουν. Είναι βέβαια που είμαστε κορεσμενοι από τους πολλούς τίτλους ή μάλλον από τους πολλούς χαμένους τελικούς έγινε συνήθεια ή απώλεια...κατάντια σε όλα τ επίπεδα.. ΠΑΟΚτση μη ξεχνάς όταν ...