Αναζήτηση για περισσότερες από 1012 εγγραφές

Return

από Equalizer
Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Προσωπικά έχω τρομερά μεγάλο παράπονο που ΠΑΛΙ δεν γέμισε η Τουμπα

Πλέον δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για σολντ αουτ. Ο,τι κι αν γράψουν τα κομμένα εισιτήρια, πάντα μισοάδειο είναι το γήπεδο

Απορώ ειλικρινά τι πρέπει να γίνει ώστε να πάει ο κόσμος. Ούτε για τη μνήμη ανθρώπων που χάθηκαν δεν...
από Equalizer
Κυρ 08 Φεβ 2026, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Τζάμπα χαμένοι βαθμοί

Απαγορεύεται σε ματς με τόσο κατώτερη ομάδα και τόσες χαμένες ευκαιρίες, να πετάς βαθμούς.

Δυστυχώς οι απουσίες, οι αλλαγές και η κούραση είχαν αρνητική επίδραση στο κυνήγι του τίτλου

Συνεχίζουμε
από Sera4
Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

θελω
ΠΡΟΚΡΙΣΗ την τεταρτη (δεν με νοιαζει το αποτελεσμα) και ΝΙΚΗ με την Θελτα
Με την ΑΕΚ δεν με νοιαζει

Λάθος στόχους έχεις στο μυαλό σου φίλε μου.

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Αν δεν προσέξουμε μπορεί να μπούμε στα πλευ ωχ στο - 6 και ...
από hawklord
Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, να τα δωσουμε ολα με τη Θελτα για να περασουμε ενα γυρο. Και μετα ολα ροϊδο. Πρωταθλημα και κυπελλο μονο. Ετσι οπως τα καναμε, δεν παει για παραπανω. Αλλιως θα εχουμε λιποθυμιες στα πλεϊ οφ.
από deathmassious
Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα κατάφορα. Εγώ θα συνεχίσω να εκφράζω τον καημό μου με τον Μπιάνκο. Ειδικά με τόσο κακό Ζαφείρη σήμερα. Μπορεί να τον επηρέασε η κάρτα, οκ, αλλά όπως και να'χει δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν αντικαταστάθηκε νωρίτερα και επίσης για ποιο λόγο δεν μπήκε ούτε ...
από gika
Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Με σκασμένη ομάδα, κομβικές απουσίες μεσοεπιθετικά και μετά τον τραυματισμό του Μειτε αναγκαστήκαμε να πατήσουμε φρένο.

Κάποια στιγμή μετά το 70, ο Ραζβαν έκανε νόημα στον Ζίφκοβιτς να βγει η ομάδα μπροστά και ο Ζίφκοβιτς έδωσε την εντολή στους υπόλοιπους. Πέρασε ένα 5λεπτο με την ΑΕΚ να παίζει ...
από sourmenetes
Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Τη φάση κατά την οποία γίνεται το δοκάρι της χάρτινης το 80+ δε μας δείξανε ποτέ αν ξεκινάει από κανονική θεση
από Dimitrisou
Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Αν βλεπεις σε τετοιο ματς τον Νικολιτς να μιλαει για διαιτησια ενω και δεν αδικηθηκε και κατεβηκε να παιξει με εναν ΠΑΟΚ κουρασμενο και με απουσιες κανοντας μονιμα καθυστερησεις καταλαβαινεις οτι ο ιδιος δεν πιστευει την ομαδα του..
από GEOL
Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Αρνούμαι την σκέψη ότι μπορεί να χάσω το πρωτάθλημα από αυτό το γελοίο κουρελόχαρτο.
από lamosas
Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD

Κλασικά εικονογραφημένα
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD

Άλλη μια σφαγή σήμερα, εκεί που θα ήταν ένα κλειδωμένο 0-2 στο χέρι...

Από την άλλη ο Τάισον πρέπει να κακαρώσει για να βγεί; Πήγε έβγαλε το Χατσίδη. Βάλε Μπιάνκο, βάλε Μύθου πίσω από το φορ. Ο Γιακουμής ήταν κουρασμένος, τίποτα και ο Γιερεμέγιεφ. Βάζει Κένυ και αντί να βγάλι Μπάμπα, βγάζει τον ...
από delos15
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω,τι όφελος είχε ΠΑΟΚ από το να βοηθήσει τόσο πολύ αυτή την ομάδα από πέρυσι; Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πραγματικά θέλω να μάθω. Και μην μου πει κανείς κανένα φαιδρο του στυλ ΠΑΟΚ είμαστε και δεν μας ενδιαφέρουν τα παρασκήνια κτλ.
Ας ανεβάσουμε και τον Ηρακλή φέτος ...
από Athens
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

αυτο το να μην κανουμε επιθεσεις ενω ειμαστε στην επιθεση και να γυρναμε την μπαλα πισω και παλι πισω...ε καποια στιγμη αφου δεν τους σκοτωσαμε με δευτερο γκολ μας σκοτωσαν αυτοι πολυ κριμα για ολους μας
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Θες 22 παίκτες. Ο προπονητής έχει τα γένια και τα χτένια να τους βρει/δημιουργήσει. Όχι να σκάσει τα assets της ομάδας και να τραυματιστούν όλα τα 10άρια από overload. Του Πέλκα σούπερ προβλέψιμος ταυματισμός, ενώ είχε λύση που μάλιστα πολλοί θα πρόκριναν ακόμη και αν ήταν ξεκούραστος ο Πέλκας (δηλ ...