Η αναζήτηση βρήκε 419 εγγραφές

Return

από PAOKKOMOTINI4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μεγάλος ΠΑΟΚ μεγάλη νίκη
Διπλό μέσα στην Λυων και πάμε στους 8 απευθείας
Κερκίδα ψόφια πρέπει να αλλάξει κάτι ή ο οργανωτής ή να προστεθεί ακόμα ένας στο κέντρο της 4
από Blackgr4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ που έχω δει εγώ προσωπικά σε όλη μου τη ζωή. Ουσιαστικός, με ανέβασμα εντάσεων μετά το 60', συνδυασμούς, άμυνα γρανίτη, όμορφο ποδόσφαιρο, ταχύτητα σχεδόν σε κάθε θέση και έναν Λουτσέσκου να διδάσκει άλλη μια φορά.
Επικός Κένι, τρομερός Γιακουμάκης, άψογος ...
από giapas
Κυρ 21 Σεπ 2025, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Κόουτς είπες στις δηλώσεις σου ότι δε πρέπει να μας πιάνει κατάθλιψη. Μετά το τσιμπουκι της 10ετιας στη Λιβαδειά όπου ο ΠΑΟΚ των 70μυριων ροστερ έφαγε 4 από το Κομποτη, έφερες ηρωικό 0-0 με το χειρότερο Παναιτωλικό από τότε που παίζει α εθνικη.

Σε 3 ματς με Λίμα στη Τούμπα έχεις 2 γκολ.

Για πότε ...
από Γερασίμου
Κυρ 21 Σεπ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Δέκα βαθμοί σε 4 αγώνες δεν είναι καλή συγκομιδή όταν οι 3 από αυτούς είναι στην Τούμπα με μικρο-μεσαίες ομάδες και ο τέταρτος εκτός σε ουδέτερο γήπεδο χωρίς κόσμο κόντρα σε μεσαία ομάδα.
από PAOK DreXleR
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, είδαμε τι θα πει γρήγορο, ποιοτικό & με οξυδέρκεια χαφ. Τρομερός & μπράβο του, έπρεπε να έχει πάρει 250-300λεπτά τουλάχιστον παραπάνω.....του Μεϊτε
από Hermann
Παρ 12 Δεκ 2025, 01:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Φ Τ Ι Α Ξ Ε
Τ Η Ν
Α Μ Υ Ν Α

Τακτικά εσύ στήνεις την ομάδα.
Παικτικά πάλι εσύ.

Βρες τη λύση, είναι αμαρτία από τον θεό.
από geobila
Παρ 12 Δεκ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Την Κυριακή αν ξεκινήσει πάλι με Τάισον Μειτε μπαμπά τότε πραγματικά αυτοκτονούμε μόνοι μας.

Ο κενι ανάσες δε θα πάρει, ίσως πρέπει να μπει αναγκαστικά ο Κετζιορα δεξιά
από Equalizer
Παρ 12 Δεκ 2025, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα η άποψη μου είναι πως έχουμε φαύλο κύκλο ευθυνών

Το ρόστερ ξεκάθαρα δεν είναι ικανό να αντέξει τρεις δύσκολες διοργανώσεις. Τόσο από πλευράς ποιότητας σε καίριες θεσεις (φορ, στόπερ) όσο και από πλευράς βάθους αλλά και σωματικών χαρακτηριστικων (βαριά χαφ που κλαταρουν)

Ταυτόχρονα όμως δεν ...
από Franky
Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Oύτε πέρσι ήταν πολύ καλός. Απλά φέτος είναι τραγικός.

Η ομάδα ξεκάθαρα χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του σέντερ μπακ, εκτός αν προωθηθεί άμεσα κάποιος απο τις Ακαδημίες.
από BWmystis
Τρί 16 Δεκ 2025, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Ρε συ Hayate, αν ειναι με Σαββιδη να παιζω με φορ Τσαλοφ και Σαματα ενω ο αλλος εχει Ελ Κααμπι, Γιαρεμτσουκ, Ταρεμι τοτε το χασαμε το εργο
από Feanor
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

σουταραν 39 βολες και φωναζαν, "γαμησι και βια στη διαιτησια". αυτοι, που ειναι μπασκετικος λαος και νιωθουν απο μπασκετ. για γελια ειστε ρε καημενοι
από Tisis
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Μεταξύ άλλων να πούμε κι ένα σιχαμα Τραπεζανίδη!
από DamoN
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Πέρασα μια βόλτα σήμερα το πρωί από το παλαι πηγαίνοντας για το πρωινό μου εσπρεσσακι.
Ρε ‘σείς είναι μέσα ακόμα αυτοί και σουτάρουν βολές …
από nunies4
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Γελαμε και κανουμε καζουρα αλλα η χαρα του αποτελεσματος δεν πρεπει να σκεπασει την χθεσινη ξεφτιλα και ντροπη.
Ετσιθελικα ο ΠΑΟΚ επρεπε να χασει. Ξεδιαντροπα και σοκαριστικα ανανδρα.
Το ποσο δρομο εχουμε για να αλλαξουν αυτες οι καταστασεις, φαινεται απο το οτι σημερα αν η ομαδα ειχε λυγισει απο το ...
από palok
Δευ 03 Νοέμ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

ο ΠΑΟΚ το 1970 στη μπάλα κατάλαβε πόσο μεγαλύτερη ομάδα ήταν από τον συμπολίτη και δεν τον ξανακοίταξε ποτέ. Στο μπάσκετ ακόμα τρώει τον παπά του αυτοκράτορα (αυτοκράτορας της Ελλάδας! αλλά εντάξει δεν ξέρουμε και ελληνικά εμείς οι γιούφτοι) και κάποιες φορές χάνουμε λόγω αυτού. Για κανέναν άλλο ...