Αναζήτηση για περισσότερες από 1155 εγγραφές
- Τρί 26 Μάιος 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Όπως και να το γράψεις φίλε, απλά είναι ξεφτίλα και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνεις.
- Τρί 26 Μάιος 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
αγορα ή δανεικο?
Κοιτά μπορεί να ακούω 3 εκομπές Τζόρμπα αλλά αυτό δεν το διευκρίνησε
Σε θέλω και στις αυριανές αύριο να ψαρέψεις. Μην έχει και καμία τωρα το βράδυ δεν ξέρω. Αναμένω νεότερα απο το μέτωπο γιατί η ξεραΐλα δεν παλεύεται άλλο
10 μέρες άκουσα όσα νέα θα άκουγα σε ένα 10 ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν καν υπογράψουμε με τον μπότο, ο γιοκερες είχε ήδη 10 γκολ πριν τελειώσει το πρώτο μισό τη σεζόν 21-22
Υπάρχει ελληνική ομάδα που μπορεί να φέρει 22χρονο παίκτη από την championship που στο πρώτο μισό έχει 10 γκολ?
Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον κωνσταντέλια λέει. Βρε ουστ
Έφερε τον Τάισον λέει ...
Υπάρχει ελληνική ομάδα που μπορεί να φέρει 22χρονο παίκτη από την championship που στο πρώτο μισό έχει 10 γκολ?
Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον κωνσταντέλια λέει. Βρε ουστ
Έφερε τον Τάισον λέει ...
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρότεινε ψαλίδι ο Λουτσεσκου στον Μυστακίδη και έφυγε ο Ιβάν από τη συσκεψη
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψαλίδι εδώ, ψαλίδι εκεί ψαλίδι παραπέρα
Δώσε μου το τηλέφωνό σου μπας και βγει επιτέλους τίποτα από αυτή την εκπομπή την ηλιθια, που αντί για "άνθρωποι του δρόμου" θα έπρεπε να τη λένε ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ
Τα έλεγε ο Σιδηρόπουλος, δε τον πιστεύατε
Ε τώρα θα τον πιστέψετε
Δώσε μου το τηλέφωνό σου μπας και βγει επιτέλους τίποτα από αυτή την εκπομπή την ηλιθια, που αντί για "άνθρωποι του δρόμου" θα έπρεπε να τη λένε ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ
Τα έλεγε ο Σιδηρόπουλος, δε τον πιστεύατε
Ε τώρα θα τον πιστέψετε
- Δευ 01 Ιουν 2026, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ίδια είναι 4αρα στη Λιλ το Νοέμβριο και συμφωνία πνευστών μετά κατάρρευσης από το Φεβρουάριο και μετά.
Το ίδιο σύστημα τους ίδιους παίκτες , το ίδιο παιχνίδι, φτάνει ρε παιδί μου οπαδός είμαι θέλω να δω και κάτι άλλο, παράλογο είναι? Βαρέθηκα πάσα πάσα Τάισον πάσα πάσα Ζιφκοβιτς.
Δηλαδή αν και ...
Το ίδιο σύστημα τους ίδιους παίκτες , το ίδιο παιχνίδι, φτάνει ρε παιδί μου οπαδός είμαι θέλω να δω και κάτι άλλο, παράλογο είναι? Βαρέθηκα πάσα πάσα Τάισον πάσα πάσα Ζιφκοβιτς.
Δηλαδή αν και ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι δεν βλέπουμε σωστά παιδιά. Μέχρι και πριν τον τραυματισμό του τον χειμώνα, στο τοπικ του Γιακουμάκη τα νούμερα έδειχναν πολύ καλά στοιχεία και ανοδική πορεία. Ήταν πίσω από Ελ Καμπί και αν έβγαζες τα πέναλτι ήταν μπροστά του αν δεν κάνω τρομερό λάθος. Αναφέρομαι στον Ελ Καμπί πριν το Κόπα ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι λόγοι που υπάρχει γκρίνια είναι απλοί:
1) Η διοίκηση έκανε αυτό που λέμε overpromise and underdeliver. Έταξε εν ολίγοις τρελά πράγματα, που ακόμα κι αν δεν τα πιστεύαμε, τα πήραμε ως ενδεικτικά των προθέσεων. Όταν λες τοπ20 ομάδες στην Ευρώπη, όλοι ξέρουμε ότι εννοείς τοπ40-50. Ε φτάσαμε να ...
1) Η διοίκηση έκανε αυτό που λέμε overpromise and underdeliver. Έταξε εν ολίγοις τρελά πράγματα, που ακόμα κι αν δεν τα πιστεύαμε, τα πήραμε ως ενδεικτικά των προθέσεων. Όταν λες τοπ20 ομάδες στην Ευρώπη, όλοι ξέρουμε ότι εννοείς τοπ40-50. Ε φτάσαμε να ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει λίγο πλακα πάντως που αυτοί που στο μπάσκετ γράφουν "ας περιμένουμε να δούμε το ρόστερ που θα δημιουργηθεί και μετά κρίνουμε", στο ποδόσφαιρο παύει να ισχύει αυτή η άποψη και υπάρχει ξέσκισμα πριν γίνει το οτιδήποτε γιατί...."ε ξέρουμε τι θα γίνει"
Νουνιες δεν διαφωνώ, αλλα στο ποδόσφαιρο ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Σπαντατσιο ρε φίλε βιρτουόζος Βραζιλιάνος εκ Ρουμανίας από το πανέρι των ελεύθερων Σεπτέμβρη.
Ιστορικές στιγμές εδώ μέσα θυμάμαι
Ιστορικές στιγμές εδώ μέσα θυμάμαι
- Παρ 05 Ιουν 2026, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καποτε ειχε πει και ο μεγαλος φεργκιουσον δεν πρεπει να ερωτευεσαι τους παικτες σου. Το ιδιο ισχυει και για στελεχη προφανως. Κανενας που παιρνει αποφασεις δεν γινεται να εχει συναισθηματισμους. Σε αυτο εχει θεματαρα η ΠΑΕ και τα στελεχη της. Γιαυτο ανανεωνουμε ξεζουμισμενους παικτες που στην ουσια ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!
- Δευ 08 Ιουν 2026, 08:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ρε ποιος Γιαννουλης τωρα. Ο μπαμπα ειναι καλυτερος. Θα επαιζε βασικος σε ομαδα της μπουντεσλιγκα ο μπαμπα τωρα 100%
- Δευ 08 Ιουν 2026, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι το "Ακου...Γιαννουλης" δε ειναι απαξιωτικο. Εγινε.
Επαιξαν οι σκονδροι σε πρεμιερ λιγκ και μπουντεσλιγκα ως μαλιστα κορυφαιοι στην ομαδα τους και δε μας κανει ο Γιαννουλης. Ο Μπαμπα δεν ακουμπησε στην τσελσι και κατα βαση επαιξε μπαλα στην τσαμπιονσιπ και σε εμας αλλα ναι, σιγα.
Παμε να ...
Επαιξαν οι σκονδροι σε πρεμιερ λιγκ και μπουντεσλιγκα ως μαλιστα κορυφαιοι στην ομαδα τους και δε μας κανει ο Γιαννουλης. Ο Μπαμπα δεν ακουμπησε στην τσελσι και κατα βαση επαιξε μπαλα στην τσαμπιονσιπ και σε εμας αλλα ναι, σιγα.
Παμε να ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 08:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, και ο Γιαννουλης ειναι ξεκαθαρη αναβαθμιση σε σχεση με τον Μπαμπα ο οποιος ειναι παλαιμαχος ποδοσφαιριστης.