Αααα δε γραφονται; Αλλα οι φημες αναπαραγονται. Οκfossa έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 21:03Δυστυχώς είναι κάποια πράγματα που δεν γράφονται.Montrealiotis έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 20:59 Τι βλακείες μπορεί να κάνουν πιστωτές όταν ο Μυστακίδης τους τα δίνει όλα εδώ και τώρα;
Πάντως δεν φταίει ο Τέλης.
Η αναζήτηση βρήκε 708 εγγραφές
- Τετ 29 Οκτ 2025, 01:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Τι παρέλαβες ,τι παραδίδεις....Τι να πει κανεις...
Μονο RESPECT
Μονο RESPECT
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα είναι δουλειά δική μας να εγγραφούμε στον ΑΣ, ώστε να ανοίξουμε την πόρτα του ερασιτέχνη για ΠΑΟΚτσήδες σαν το Χατζόπουλο.
Θέλει πίεση κι επιμονή
Θέλει πίεση κι επιμονή
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πουλα και φυγε .
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε διαβεβαιώσει τους πωλητές και ρητώς διασφαλίζουμε με την παρούσα αλληλογραφία ότι, όταν και αν αναλάβουμε τον έλεγχο της ΚΑΕ, θα πληρώσουμε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις.
Δικη μου ερμηνεία:
«Οταν και αν αναλαβουμε» σας απειλω αμεσα οτι αν δεν το κανετε οπως θελω δεν θα αναλαβω
«ΝΟΜΙΜΕΣ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα όσα έχουν συμβεί απο το καλοκαίρι είναι για να διδάσκονται σε μεταπτυχιακό του τμήματος ψυχολογίας.
ΑΠο τη μία έχεις δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει βαλει ( ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - όπως θα εγραφα σε μία ανακοινωση )λεφτά με το τσουβάλι και έφερε ανείπωτες χαρές και ακόμη έναν ανθρωπο που ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ πιστεύεις ότι ο Χατζόπουλος θέλει να πουλήσει την ομάδα στον Μυστακίδη?
Όχι ο Χατζόπουλος είναι χαζός και δεν ξέρει τι σημαίνει για αυτόν αν αποδειχθεί ότι έκανε μα...κια.
Έλα ρε παιδιά τώρα έλεος λίγο...
Δες τα γεγονότα , τις πράξεις και όχι υποθέσεις.
Ένας επιχειρηματίας που ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Άστο πρώτη φορά ξανασυμβαινει αρμόδιος να κρατάει χαμηλούς τόνους για πράγματα που ακόμα δεν είναι σίγουρα κι δεν έχει λόγο
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσες φορές έχει μιλήσει ο Λουτσέσκου για μεταγραφές;
Σπάνια και με γενικόλογα, διότι ούτε αρμόδιος είναι, ούτε να δώσει στα ίσια την διοίκηση θέλει.
Έ το ίδιο έκανε και ο Ζντοβτς, σε μια φάση που κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με την διοίκηση της ΚΑΕ.
Σπάνια και με γενικόλογα, διότι ούτε αρμόδιος είναι, ούτε να δώσει στα ίσια την διοίκηση θέλει.
Έ το ίδιο έκανε και ο Ζντοβτς, σε μια φάση που κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με την διοίκηση της ΚΑΕ.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ti γράφετε ρε πραγματικα; Οι λαλακες που σχολιάζουν χυδαία έχουν επαφή με τον Τελη; Για όνομα δηλαδή...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι αυτοί που βρίζουν τώρα τον Χατζόπουλο, θα είναι οι πρώτοι που θα βρίζουν τον Μυστακίδη αύριο μεθαύριο.
Πρώτη φορά θα έχει ξαναγίνει.
Πρώτη φορά θα έχει ξαναγίνει.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς παράγουμε περισσότερους ραπτόπουλους από όσους μπορούμε να αντέξουμε
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
To m&a θέλει γερό στομάχι