Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Έχει παρακρατήσει το "αστείο " με τον Ντέλια
Αντε ανανεώστε τον να τελειώνουμε!
Κρίμα να τορπιλιστεί και η πιο οργανωμένη και σοβαρή προσπάθεια που γίνεται φέτος στα μεταγραφικά...
Δεν είναι θέμα ΠΑΟΚ και Στουτγάρδης. Είναι θέμα χωρών και εσόδων. Να φανταστείς, μόνο €55εκ. είχαν οι Γερμανοί από τηλεοπτικά. Στο είπα γιατί ανέφερες ότι η Στουτγάρδη πήρε λεφτά από μεταγραφές και ξοδεύει για να πάρει άλλους. Δεν είναι μόνο τα λεφτά από τις πωλήσεις. Αυτές οι ομάδες έχουν γενικά ...
Δηλαδη αν δεν ειχε πωληθει ο Τζιμας 20 μυρια και ηταν κανονικα στην ομαδα τι θα καναμε?
Συγγνώμη αλλά αυτή είναι εντελώς άκυρη ερώτηση. Γι'αυτό ρίχνει ο Ιβαν €3εκ. το χρόνο στις ακαδημίες, για να βγαίνει ο Τζήμας, ο Κουλιεράκης, Ο Ντέλιας κλπ. και να πωλούνται όταν κρίνεται σκόπιμο. Αυτό ...
Τα κριτηρια της αγοράς λένε ότι αν ένας παίκτης παίρνει 1 μυριο στη Γαλλία θέλει ξέρω γω 1.3 για να έρθει Ελλάδα. Η αγορά λέει πως δεν γίνεται να θες να πουλάς με 20 μυρια και να παζαρευεις τη μάνατζερικη αμοιβή σε μεταγραφή 2 μυριων. Ξεκινήσαμε νέα μόδα από περσι. Δίνουμε συμβολαια 1+1 για να ...
Τα κριτηρια της αγοράς λένε ότι αν ένας παίκτης παίρνει 1 μυριο στη Γαλλία θέλει ξέρω γω 1.3 για να έρθει Ελλάδα. Η αγορά λέει πως δεν γίνεται να θες να πουλάς με 20 μυρια και να παζαρευεις τη μάνατζερικη αμοιβή σε μεταγραφή 2 μυριων. Ξεκινήσαμε νέα μόδα από περσι. Δίνουμε συμβολαια 1+1 για να ...
Ενταξει το ακουσαμε και αυτο ,οτι το μεταγραφικο πλανο της ΠΑΕ,αυτο το πλανο βρε που εχει φερει τον Λουτσεσκου στα ορια του τοσες και τοσες φορες ειναι πετυχημενο για αυτο αλωστε το εχουμε αλλαξει μονο καμια 10ρια φορες.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι αναφέρεστε στην Γκοντσαρεβα με τόσο υποτιμητικά σχόλια και υπαινιγμούς. Ναι είναι υπεύθυνη και η Γκοντσαρεβα γιατί λογοδοτεί στο αφεντικό και είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά της ΠΑΕ. Αυτή έχει εμπιστευθεί ο ιδιοκτήτης, αυτή είναι συνεπώς υπεύθυνη και κάνει σε πολύ ...
Μπήκα μετά από 12ωρο βάρδια δουλειά να διαβάσω για κάνα παίχτη και βλέπω τρωγόμαστε για τα ChatGPT Kai salarysport και δεν ξέρω τι άλλοι.Ρε έναν παπά ρε θέλω να διαβάσω να ξεχαρμανιάσω από την δουλειά
Επειδή μου δημιούργησε την απορία, όλη αυτή η συζήτηση, έκανα και γω μια ολιγόλεπτη έρευνα για τον Cheddira. https://www.calcionapoli24.it/calcio_mercato/cheddira-napoli-corsport-contratto-milionario-ecco-quanto-coster-il-trasferimento-dal-bari-n545923.html Το μοναδικό δημοσίευμα που βρήκα για ...
Ο Ντεσπότοφ είναι παίχτης που στη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει γκολ ή ασίστ ανά 97 λεπτά. 46 σε 4486 λεπτά. Νομίζω πως με πάρα μεγάλη ευκολία λέμε να πουληθεί, ή ότι η απώλεια του δε θα φανεί επειδή θα καλυφθεί από έναν 19χρονο που δεν έχει παίξει λεπτό σε επίσημο αγώνα. Η στελέχωση της θέσης του ...