Αναζήτηση για περισσότερες από 1161 εγγραφές
- Τετ 27 Μάιος 2026, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Είχα γράψει την άποψή μου γι'αυτά τα περί φιλοσοφίας και νοοτροπίας και κουλτούρας. Μαζί με την "βαριά φανέλα" μου κάνουν κάτι σε προνεωτερικές κοινωνίες που απέδιδαν σε θεούς και δαίμονες τα φυσικά φαινόμενα, γιατί δεν ήξεραν πως να τα εξηγήσουν. Όλο αυτό το πνευματικό εποικοδόμημα είναι κάτι που ...
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Καλα δεν ειναι οτι τον ειδαμε και πολυ και τον βγαζουμε αμπαλο. Ελπιζω να βγει η ΠΑΕ και να διαψευσει γιατι ειναι ασχημο να λενε πως δεν πληρωνονται παικτες. Και αν δεν θελει ας συνεχισει αλλου θα ζησουμε
Μα πραγματικά το θέμα μας είναι αν ο Σάντσες είναι καλός η όχι; Η τα πολύ σοβαρά που ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 14/03, 18:15, ΕΡΤ2
Αν προκύψει ότι είναι οπαδικό, αυτό το ματς πρέπει να αναβληθεί.
Δεν ξέρω για το ποδόσφαιρο, διαβάζω εδώ διαφορετικές απόψεις, αλλά για το μπασκετικό ματς πρέπει να δοθεί χρόνος για ψυχραιμία και λογική όπως είπες.
Δεν ξέρω για το ποδόσφαιρο, διαβάζω εδώ διαφορετικές απόψεις, αλλά για το μπασκετικό ματς πρέπει να δοθεί χρόνος για ψυχραιμία και λογική όπως είπες.
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Έλα μωρέ με τον Ερπετοπουλο. Ακόμα θυμάμαι που έλεγε ότι ο Ζαγοράκης κρύβεται στο Άγιο όρος γιατί χρωστάει. Και τον πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης ο Δούκας και τον ξεφτιλιζε επί μια ώρα σερί. Και στο τέλος ζητούσε επί 5 μέρες συγνώμη.
Το μόνο που θα έπρεπε να προβληματίζει είναι ότι αυτό το κατώτατο ...
Το μόνο που θα έπρεπε να προβληματίζει είναι ότι αυτό το κατώτατο ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ο πλανήτης ΠΑΟΚ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για επαγγελματίες ψυχολόγους. Ειδικά στα ηλεκτρονικά μέσα διάβαζες ένα σκασμό σχόλια να φύγει και ξαφνικά λένε Ιβάν μην κάνεις το έγκλημα. Νοείται ότι εάν μείνει και χάσουμε Ευρώπη ξανά μανα τα ίδια. Άβυσσος. Χωρίς να είμαι στο κεφάλι του πιστεύω και ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΒΚΤ EuroCup 2026-27
Άσχετο αλλά φοβερή ομάδα εκείνος ο Μακεδονικός..τι Πιτ Μάικλ τι Χάτσον..