Η αναζήτηση βρήκε 238 εγγραφές

Return

από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.

Μακριά Θανάση μου αν με το ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.

Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:

Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.

με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.

Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.

Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.

Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

chri5ti9 με συγχωρείς ρε φίλε... Να ζήσεις να τη θυμάσαι!!

Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα ...
από nikos ioannidis
Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

chri5ti9 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:18 Ξαναλέω γιατί να μην κρατήσουμε τον Χέντερσον ; Τόσο θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του ;

Λύση 2-3 ο Χαντς πολύ αλμυρός λέτε;
Δεν έκανε εγχείρηση και το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί στη συνεχεια
από Psagmenos4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Για εμένα το ρίσκο ενέχει στον Jackson . Δεν μου φαίνεται ανάλογου επιπέδου με τους υπόλοιπους ξένους .
Τέλος Brown και Jackson ειναι πολύ κοντό Δίδυμο για 1-2

Φίλε έχεις δει άλμα που έχει ο Jackson και εγώ έτσι νόμιζα ώσπου τον είδα ,απίστευτος στην άμυνα και πολύ καλό άλμα, πιο μεγάλο ...
από WestBlock4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Έμαθα οτι εγινε προσέγγιση επίσημα στο σφαιροπουλο για συμβολαιο 3 ετων
από Cylon-4
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Μετα την αλλαγη ιδιοκτησιας της ΚΑΕ, θα ανακοινωθει Αμερικανος τριαρι, με προυπηρεσια στο ΝΒΑ.
Θα ερθει σαν εβδομος ξενος, διχως να αποχωρησει καποιος.
από wickerman
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Εκεί που λέει ειδικά ο σπίκερ που θα πάει ο Κρίστενσεν... Στον πάτο σου θα πάει μαλάκα. Και τα μπομπόλια μέσα στα έβαλε.
από nkoss
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά πόσο είναι το σκορ? Το άφησα στο 0-1 αλλά άκουσα ότι μπηκε ο Μπακασέτας κι ο Σιώπης μετά. Λογικά θα κερδίσαμε αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω πριν βγω στο δρόμο να πανηγυρίσω.
από icue
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει συμβαίνει να είναι όλα λάθος. Πλάνο, εντακαδα και κακοί όλοι οι παίκτες.

Αλλά τέτοιο πράγμα 90 λεπτά να είναι ΠΑΝΤΑ το λιγότερο τρεις Δανοί στη μπαλα είχα χρόνια να το δω. Ήταν λες και παίζανε με 15 παίκτες.
από vs40
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ντελιας εντωμεταξύ αμυντικά είναι τοπ πλέον με τρομερό επιθετικό πρεσινγκ. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μη ξεκινά από αυτόν η εθνική. Ο δε Σιωπης φρόντισε να παίξει ο συμπαίκτης του στην εθνική Μπακασετας δίχως άγχος και ανταγωνισμό. Κατσαπλιαδες υποκριτές κάνανε ότι ενδιαφέρθηκαν που τραυματιστηκε ...
από aivas19
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το παιδί ο Δουβίκας έκανε κάτι στον προπονητή όπως τότε που έλεγαν πως ο Ζήκος έχει μαλωσει με τον Τοπαλίδη για κάτι χωράφια;