Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν ηταν για αποδοκιμασια η ομαδα σημερα, δεν ηταν ομως για χειροκροτημα. Παλι αψυχολογητα λαθη στην αμυνα (στο πρωτο ειδικα) και κακες επιλογες στην επιθεση. Εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα ικανοτητας, αλλα πνευματικο, αν ειμασταν στοιχειωδως λιγο πιο συγκεντρωμενοι θα μπορουσαμε στην ...
Απ' τη μία δεν αισθάνομαι απογοήτευση από την εμφάνιση και την προσπάθεια.
Απ' την άλλη αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση γιατί παρά την προσπάθεια δεν μπορώ να κερδίσω έναν απ' τους πιο αδύναμους θεωρητικά αντιπάλους στη league phase.
Είναι γκέλα.
Και μαζεύονται αρκετές ενώ το πρόγραμμα δυσκολεύει.
Οταν ανέβηκε στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου , η ομάδα ενεργοποιήθηκε . Θέλω να τον δω με περιστροφές να προστατεύει και να περνάει παίχτη ,ώστε να κάνει ανισορροπία στο κέντρο . Το είχαμε δει το 23-24.
Το 23-24 στις περιστροφές ήταν καταπληκτικός. Πολλά γκόλ ξεκίνησαν από αυτές. Υπάρχει το ...
Σε ποιον πλανητη ειναι γρηγορος ο Μαξίμοβιτς και αργος ο καμαρα ρε συ; Ακομα κι ο χεζε επειδη ξερει να μαρκαρει δεν σημαινει οτι ειναι ιδιαίτερα γρηγορος. Τωρα στην κουλα ποιον να πιασουμε; Λιουμπισιτς, Περέιρα στα 35; Μανταλο; Κι εγω αυτη την εντύπωση εχω, οτι τρολαρεις.
Μετά το σημερινό άλλη μια ευκαιρία πρέπει να πάρει και αν δεν, διακοπή του δανεισμού τα Χριστούγεννα..το ύφος και το στυλάκι του είναι στο όριο του προκλητικού
Άρα ( ΜΗΠΩΣ? ηρεμα ρωτάω) κάτι στραβό γίνεται στην προπόνηση, κάτι κακό γίνεται στο στήσιμο της ομάδας, ο τρόπος παχνιδιού του προπονητή θα έπρεπε να είναι ευέλκτικος και να προσαρμόζετε ανάλογα τον παίχτη και τον αντίπαλο! Δεν γίνετα να έρχοντα παίχτες με ιστορικό, με περγαμυνές, με εμπειρία και ...
Ενα απιστευτα κουραστικο ποδοσφαιρο. Ενα μοτιβο το οποιο δε βγαινει ενα ολοκληρο 90λεπτο και δεν εχεις κανει ΜΙΣΗ ΑΛΛΑΓΗ τακτικα. Δεν εχεις δουλεψει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ περα απο το overlap απο τα πλαγια για να σπασεις μεσα σε μια περιοχη με 8+ παικτες μπας και.
Αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος, ο Λουτσέσκου έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του, άρα ΔΕΝ γίνεται να παραιτηθεί και να φύγει αν ο ιδιοκτήτης δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του. Για την ακρίβεια γνωρίζω πως έχει παραιτηθεί τουλάχιστον δυο φορές τα τελευταία χρόνια και ο Σαββίδης δεν έκανε δεκτή την ...