Και τι δεν θα έδινα τώρα για μια εφημερίδα που θα είχε πρωτοσέλιδο εξωτικό παικταρα από το πρωτάθλημα της Γουαδελούπης, να φαντάζομαι φορακλα που θα σκίσει τα δίχτυα και στο πρώτο αγώνα να διαπιστωνες ότι έχει δύο αριστερά πόδια
Μας τσακισε η τεχνολογία. Μας στέρησε την μισή χαρά τών μεταγραφών ...
Η αναζήτηση βρήκε 446 εγγραφές
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Να χαρείς, αδερφέ. Άσε τις ζώνες και τις προσδέσεις να τις μονοπωλούν άλλων ομάδων σούργελα.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 13:34 Σήμερα ή αύριο θα έχουμε ανακοινώσεις!
Προσδεθείτε!
Η απογείωση ξεκινάει!!
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μέρα σήμερα είναι γιορτινή. Ο ΠΑΟΚ γίνεται η πρώτη ομάδα με 2 σοσεκετομμυριουχους στον σύλλογο. Ευελπιστώ με μια νέα διοίκηση ερασιτέχνη να έρθουν σε κοινό τραπέζι με σκοπό το μεγαλείο του συλλόγου παντού. Καλή επιτυχία λοιπόν και στον τέλη. Ήρθε η ώρα το μπάσκετ , η πιο αδικημένη ομάδα του ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατζόπουλε, κάνε αυτό που πρέπει.
Ξεσκέπασε ότι πιστεύεις πως είναι καμουφλαρισμένο.
Άνοιξε τα μάτια σε εκείνους που επιλέγουν να φοράνε παρωπίδες.
Από το καλοκαίρι, μια φράση τριγυρνά στο μυαλό των ''φαντασμένων'': παρακαλετό @@νί, ξινό @@μήση.
Ξεσκέπασε ότι πιστεύεις πως είναι καμουφλαρισμένο.
Άνοιξε τα μάτια σε εκείνους που επιλέγουν να φοράνε παρωπίδες.
Από το καλοκαίρι, μια φράση τριγυρνά στο μυαλό των ''φαντασμένων'': παρακαλετό @@νί, ξινό @@μήση.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
chri5ti9 με συγχωρείς ρε φίλε... Να ζήσεις να τη θυμάσαι!!
Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα ...
Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ο ΠΑΟΚ έχει τον προπονητή που έχει, στα παπάρια μου ποιοι θα είναι στο ΔΣ. Αυτός είναι η μεγαλύτερη εγγύηση. Ας βάλει και GM o Ιταλός όποιον γουστάρει.
Το μπάσκετ είναι πολύ πιο άμεσο, τις ομάδες τις κάνουν οι προπονητές, το ρόστερ είναι 10-12 άτομα, οι δεξαμενές είναι μικρές, είναι όλοι πάνω ...
Το μπάσκετ είναι πολύ πιο άμεσο, τις ομάδες τις κάνουν οι προπονητές, το ρόστερ είναι 10-12 άτομα, οι δεξαμενές είναι μικρές, είναι όλοι πάνω ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο συγκεκριμένος κύριος πάει να μπει στην ΠΑΕ από το παράθυρο μέσω γηπέδου και δημιουργείται όλο αυτό το θέμα μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, όταν αγοράζει την ΚΑΕ και σε λίγες μέρες δημιουργείται θέμα με τον Χατζόπουλο για μια θέση πάρκινγκ, όταν αδιαφορεί για το τι ακούγεται και τι θέμα βγαίνει παραέξω ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται από αυτόν που μέχρι πριν κάποιον καιρό ήταν υπεύθυνος ασφαλείας του Σαββίδη και πλέον είναι υπεύθυνος ασφαλείας του Μυστακίδη και στο ΔΣ της ΚΑΕ.
Διορθώστε με, αλλά στη συνάντηση συνδέσμων με τον Μυστακίδη, ζήτησαν αυτός να είναι εκτός.
Διορθώστε με, αλλά στη συνάντηση συνδέσμων με τον Μυστακίδη, ζήτησαν αυτός να είναι εκτός.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για διαπλοκή πάντως δεν είπε
Κανένα πατερν ίδιο. Εκεί παραιτήθηκε γιατί είχε μηδέν αρμοδιότητες.
ΥΓ: Ναι αλλά η ΠΑΕ?
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δεν έκανε εγχείρηση και το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί στη συνεχειαchri5ti9 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:18 Ξαναλέω γιατί να μην κρατήσουμε τον Χέντερσον ; Τόσο θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του ;
Λύση 2-3 ο Χαντς πολύ αλμυρός λέτε;
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμένα το ρίσκο ενέχει στον Jackson . Δεν μου φαίνεται ανάλογου επιπέδου με τους υπόλοιπους ξένους .
Τέλος Brown και Jackson ειναι πολύ κοντό Δίδυμο για 1-2
Φίλε έχεις δει άλμα που έχει ο Jackson και εγώ έτσι νόμιζα ώσπου τον είδα ,απίστευτος στην άμυνα και πολύ καλό άλμα, πιο μεγάλο ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έμαθα οτι εγινε προσέγγιση επίσημα στο σφαιροπουλο για συμβολαιο 3 ετων