Η αναζήτηση βρήκε 446 εγγραφές

Return

από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Και τι δεν θα έδινα τώρα για μια εφημερίδα που θα είχε πρωτοσέλιδο εξωτικό παικταρα από το πρωτάθλημα της Γουαδελούπης, να φαντάζομαι φορακλα που θα σκίσει τα δίχτυα και στο πρώτο αγώνα να διαπιστωνες ότι έχει δύο αριστερά πόδια
Μας τσακισε η τεχνολογία. Μας στέρησε την μισή χαρά τών μεταγραφών ...
από navigator11
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 13:34 Σήμερα ή αύριο θα έχουμε ανακοινώσεις!
Προσδεθείτε!
Η απογείωση ξεκινάει!!
Να χαρείς, αδερφέ. Άσε τις ζώνες και τις προσδέσεις να τις μονοπωλούν άλλων ομάδων σούργελα. :mrgreen:
από Taseos
Τρί 18 Νοέμ 2025, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

Η μέρα σήμερα είναι γιορτινή. Ο ΠΑΟΚ γίνεται η πρώτη ομάδα με 2 σοσεκετομμυριουχους στον σύλλογο. Ευελπιστώ με μια νέα διοίκηση ερασιτέχνη να έρθουν σε κοινό τραπέζι με σκοπό το μεγαλείο του συλλόγου παντού. Καλή επιτυχία λοιπόν και στον τέλη. Ήρθε η ώρα το μπάσκετ , η πιο αδικημένη ομάδα του ...
από gpap5
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Χατζόπουλε, κάνε αυτό που πρέπει.
Ξεσκέπασε ότι πιστεύεις πως είναι καμουφλαρισμένο.
Άνοιξε τα μάτια σε εκείνους που επιλέγουν να φοράνε παρωπίδες.

Από το καλοκαίρι, μια φράση τριγυρνά στο μυαλό των ''φαντασμένων'': παρακαλετό @@νί, ξινό @@μήση.
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.

Μακριά Θανάση μου αν με το ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.

Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:

Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.

με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.

Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.

Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.

Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

chri5ti9 με συγχωρείς ρε φίλε... Να ζήσεις να τη θυμάσαι!!

Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα ...
από Tolaros
Τρί 12 Μάιος 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Όσο ο ΠΑΟΚ έχει τον προπονητή που έχει, στα παπάρια μου ποιοι θα είναι στο ΔΣ. Αυτός είναι η μεγαλύτερη εγγύηση. Ας βάλει και GM o Ιταλός όποιον γουστάρει.

Το μπάσκετ είναι πολύ πιο άμεσο, τις ομάδες τις κάνουν οι προπονητές, το ρόστερ είναι 10-12 άτομα, οι δεξαμενές είναι μικρές, είναι όλοι πάνω ...
από tolis14
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Όταν ο συγκεκριμένος κύριος πάει να μπει στην ΠΑΕ από το παράθυρο μέσω γηπέδου και δημιουργείται όλο αυτό το θέμα μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, όταν αγοράζει την ΚΑΕ και σε λίγες μέρες δημιουργείται θέμα με τον Χατζόπουλο για μια θέση πάρκινγκ, όταν αδιαφορεί για το τι ακούγεται και τι θέμα βγαίνει παραέξω ...
από PablitoV2
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται από αυτόν που μέχρι πριν κάποιον καιρό ήταν υπεύθυνος ασφαλείας του Σαββίδη και πλέον είναι υπεύθυνος ασφαλείας του Μυστακίδη και στο ΔΣ της ΚΑΕ.

Διορθώστε με, αλλά στη συνάντηση συνδέσμων με τον Μυστακίδη, ζήτησαν αυτός να είναι εκτός.
από Parolos
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

:lol: :lol:

Για διαπλοκή πάντως δεν είπε :lol:

Κανένα πατερν ίδιο. Εκεί παραιτήθηκε γιατί είχε μηδέν αρμοδιότητες.

ΥΓ: Ναι αλλά η ΠΑΕ?
από nikos ioannidis
Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

chri5ti9 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:18 Ξαναλέω γιατί να μην κρατήσουμε τον Χέντερσον ; Τόσο θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του ;

Λύση 2-3 ο Χαντς πολύ αλμυρός λέτε;
Δεν έκανε εγχείρηση και το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί στη συνεχεια
από Psagmenos4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Για εμένα το ρίσκο ενέχει στον Jackson . Δεν μου φαίνεται ανάλογου επιπέδου με τους υπόλοιπους ξένους .
Τέλος Brown και Jackson ειναι πολύ κοντό Δίδυμο για 1-2

Φίλε έχεις δει άλμα που έχει ο Jackson και εγώ έτσι νόμιζα ώσπου τον είδα ,απίστευτος στην άμυνα και πολύ καλό άλμα, πιο μεγάλο ...
από WestBlock4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Έμαθα οτι εγινε προσέγγιση επίσημα στο σφαιροπουλο για συμβολαιο 3 ετων