Εγω προσωπικά δεν θέλω τον Βολιακο. Παίκτης που παίζει με 3αδα πίσω , καθαρά αμυντικογενης προσανατολισμός και ομάδες που δεν παίζουν με κατοχή . Θα μπορεί να παίξει με ψηλά την γραμμη; Να μην πω κάτι 3αρες που είδα σε περυσινές συμμετοχές του .
Γενικά ας κοιτάξουμε να κυνηγήσουμε παίκτες που ...
Η αναζήτηση βρήκε 55 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Για ένα φίλο που ανέφερε πως ο Βολιακο είναι επίπεδο ατρόμητου , ας αναρωτηθεί ή ας αναζητήσει πόσο συχνά ο ατρόμητος έφερε αμυντικό με χρηματιστηριακή αξία τα 2.8 εκ€ και πότε έφερε ενεργό παίκτη από Σεριε Α.
Ούτε εγώ θεωρώ πως ο Βολιακο είναι καλή λύση . Μάλλον μπάλωμα θα έλεγα αλλά όχι τύπου ...
Ούτε εγώ θεωρώ πως ο Βολιακο είναι καλή λύση . Μάλλον μπάλωμα θα έλεγα αλλά όχι τύπου ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι τέλη Ιούνη , ενδιαφερθήκαμε για τον Circati της Πάρμα . Εκεί που έπαιζε ο Βολιακο ως δανεικός . Μήπως λέω μήπως , εξ αρχής αυτός ήταν ο στόχος , καθώς τότε δεν είχαν όνομα οι ΑΡΔ και θεώρησαν πως ο Circati είναι ο εκλεκτός ;
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Με αντίπαλο που αμυνόταν στα 10 μετρα από την περιοχή του , κάναμε πολλές φάσεις . Θετικός ο Λοβρεν στα πρώτα δείγματα . Ο ιβανουσετς πρέπει να βρει τον ρόλο του . Μου άρεσε ο Τσαλοφ σε αυτό το τέταρτο . Ωραιότατος Σαστρε .
Μακάρι ο Μάντυ να έχει κάτι όσο το δυνατόν μικρότερο ώστε να τον στερηθούμε ...
Μακάρι ο Μάντυ να έχει κάτι όσο το δυνατόν μικρότερο ώστε να τον στερηθούμε ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά ρε παιδιά το όνομα είναι Απετενοκ ή Απιατσιονακ;
Τέλος σε 3 χρόνια από τώρα θα θεωρείται γηγενής και αυτός όπως ο Μπαλντε;
Τέλος σε 3 χρόνια από τώρα θα θεωρείται γηγενής και αυτός όπως ο Μπαλντε;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Αντίο δολοφόνοι
- Δευ 08 Σεπ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Μια εθνική λες και όλοι ήταν ξυλοπόδαροι . Μηδέν κοντρόλ , άπειρες λάθος πάσες . Λες και είχαν ζάχαρο 65!!
Μεγάλα κορμιά , νορμαλ ταχύτητα και καλή κυκλοφορία οι Δανοί . Αμύνονταν όλοι μαζί , έπαιζαν όλοι μαζί .
Ο γκανταλφ λάθος διάβασμα . Ήθελε 3 χαφ σήμερα με σιωπή , ζαφειρη , μπακασετα και πίσω ...
Μεγάλα κορμιά , νορμαλ ταχύτητα και καλή κυκλοφορία οι Δανοί . Αμύνονταν όλοι μαζί , έπαιζαν όλοι μαζί .
Ο γκανταλφ λάθος διάβασμα . Ήθελε 3 χαφ σήμερα με σιωπή , ζαφειρη , μπακασετα και πίσω ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Και όμως ο Μπιάνκο φαίνεται ότι είναι χρήσιμος και έχει καλά στοιχεία , εν αντίθεση με άλλους καινούριους που είναι χαμένοι
- Τετ 17 Σεπ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Είναι ματς υπενθύμιση του που μπορείς να ξαναφτάσεις αν δεν συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για όσα πέτυχες .
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Α και κάτι τελευταίο
Η κατοχή μας , έτσι όπως την βλέπω , περισσότερο χρησιμοποιείται για να κρατήσουμε το 0 και όχι για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις γκολ
Η κατοχή μας , έτσι όπως την βλέπω , περισσότερο χρησιμοποιείται για να κρατήσουμε το 0 και όχι για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις γκολ
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι το ίδιο μια κατοχή , που γυρίζει την απλά γιατί δεν ξέρει πως να την περάσει( με στόχο να μειώσει χρόνια κατοχής αντιπάλου ) , με μια κατοχή που πάει να σμπαραλιασει την αντίπαλη άμυνα με κίνηση ,τρίγωνα ,κάθετες και μεσοδιάστημα ;
Αυτο θέλω να δω προσωπικά .
Το πρόβλημα δεν είναι να κρατάς ...
Αυτο θέλω να δω προσωπικά .
Το πρόβλημα δεν είναι να κρατάς ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή είδα 3 αδέρφια μου απάντησαν το ίδιο .
Λέω
Είναι το ίδιο μια κατοχή , που γυρίζει την μπάλα απλά γιατί δεν ξέρει πως να την περάσει( με στόχο να μειώσει χρόνο κατοχής αντιπάλου ) , με μια κατοχή που πάει να σμπαραλιασει την αντίπαλη άμυνα με κίνηση ,τρίγωνα ,κάθετες και μεσοδιάστημα ...
Λέω
Είναι το ίδιο μια κατοχή , που γυρίζει την μπάλα απλά γιατί δεν ξέρει πως να την περάσει( με στόχο να μειώσει χρόνο κατοχής αντιπάλου ) , με μια κατοχή που πάει να σμπαραλιασει την αντίπαλη άμυνα με κίνηση ,τρίγωνα ,κάθετες και μεσοδιάστημα ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια διόρθωση φίλε Alp.
Οχι δεν μπορούσε , που εννοεί το γενικό . Δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα μέσα .
Διότι κακά τα ψέματα στους υπόλοιπους τομείς δείξαμε επάρκεια
Οχι δεν μπορούσε , που εννοεί το γενικό . Δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα μέσα .
Διότι κακά τα ψέματα στους υπόλοιπους τομείς δείξαμε επάρκεια
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιαυτο μιλάω για κομπίνες . Σε τέτοια ματς θες ένα γκολ από στημένο να το ξεκλειδώσει . Το ‘24 πήρες αρκετά γκολ από στημένα .
- Τετ 24 Σεπ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Φύγε !!! Παραιτήσου !
Τους έχεις γαμησει το κεφάλι εσύ και ο καραφλός που έχεις δίπλα σου ! Μια ομάδα με μυαλό κόμπο.
Εξτρέμ που δεν ντριμπλάρουν και παίζουν σαν φουλ μπακ, φορ που δεν σκοράρουν και παίζουν σαν 8αρια , Σέντερ μπακ να φτιάχνουν παιχνίδι αλλά να μην κόβουν κάθετες , μια ομάδα που ...
Τους έχεις γαμησει το κεφάλι εσύ και ο καραφλός που έχεις δίπλα σου ! Μια ομάδα με μυαλό κόμπο.
Εξτρέμ που δεν ντριμπλάρουν και παίζουν σαν φουλ μπακ, φορ που δεν σκοράρουν και παίζουν σαν 8αρια , Σέντερ μπακ να φτιάχνουν παιχνίδι αλλά να μην κόβουν κάθετες , μια ομάδα που ...