Η αναζήτηση βρήκε 27 εγγραφές

Return

από chri5ti9
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Maezono Masakiyo έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:24 Εν τω μεταξύ στη φανέλα του Μεϊτέ σε αντίθεση με όλους τους άλλους το όνομα είναι γραμμένο στα ελληνικά.
Και όμως όχι ! Είναι ανάλογα διαλυτικά που χρησιμοποιούνται σε αφρικανικά ονόματα . Και εγώ έτσι νόμιζα και το γκουγκλαρα
από chri5ti9
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Καθαρά ποδοσφαιρικά. ΠΑΜΕ
Οι αυστριακοί είναι ξεκάθαρα μια ομάδα προπονητή .
Λειτουργούν πολύ σφιχτά στον άξονα . Δίνουν χώρο στα άκρα (ωστόσο τα πλαϊνά μπακ τους βγαίνουν να καλύψουν γρήγορα ) . Ετσι δεν μπορείς να δημιουργήσεις τριγωνάκια στα μεσοδιαστήματα . Ως ομάδα χωρίς φορ δεν μπορούμε να ...
από chri5ti9
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Το οποιο συμβαινει σχεδον συνεχεια. Ο καθε πικραμενος μας σπαει την πιεση για πλακα αλλα εμεις επιμενουμε να το κανουμε.

Στο σπάσιμο της πίεσης παίζουν 2 ομάδες παιδιά . Πόσο μάλλον όταν εσύ δεν είσαι τοποθετημένος σωστά . Οταν έπαιρνε μπάλα το 6αρι τους , εμείς πιέζαμε την διαγώνια μπάλα ...
από chri5ti9
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Το οποιο συμβαινει σχεδον συνεχεια. Ο καθε πικραμενος μας σπαει την πιεση για πλακα αλλα εμεις επιμενουμε να το κανουμε.

Στο σπάσιμο της πίεσης παίζουν 2 ομάδες παιδιά . Πόσο μάλλον όταν εσύ δεν είσαι τοποθετημένος σωστά . Οταν έπαιρνε μπάλα το 6αρι τους , εμείς πιέζαμε την διαγώνια μπάλα ...
από chri5ti9
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ουναϊ μυριζομαι . Πόνο στους κάτω , ακριβή μεταγραφή ..
από chri5ti9
Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγώ έχω άλλη απορία . Εδώ μέσα είχαμε ενημέρωση από τον πάτερ , τον Ολλανδό και άντε κανένα πορκυ( Χριστέ μου τι λέω).
Ξαφνικά έχουν εμφανιστεί 2-3 ακόμα φίλοι με πληροφορίες . Γιατί τώρα και όχι πιο παλιά ;;
Επίσης Νουνιες με εκπλήσσεις φέτος .
από chri5ti9
Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ έχω άλλη απορία . Εδώ μέσα είχαμε ενημέρωση από τον πάτερ , τον Ολλανδό και άντε κανένα πορκυ( Χριστέ μου τι λέω).
Ξαφνικά έχουν εμφανιστεί 2-3 ακόμα φίλοι με πληροφορίες . Γιατί τώρα και όχι πιο παλιά ;;
Επίσης Νουνιες με εκπλήσσεις φέτος .

Πάντως μου φάνηκε περίεργο το καινούριο ...
από chri5ti9
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Στα χαρτιά το ρόστερ μοιάζει πιο ισορροπημένο από πέρσι. Μπορεί να μην έχουμε κάποιον σεσημασμένο σκόρερ όπως ο Bartley όμως όλοι φαίνονται θεωρητικά ικανοί να δώσουν σκορ. Το πρόβλημα είναι φέτος πως όλες οι ομάδες της κατηγορίας έχουν δυναμώσει πολύ και κάποιες όπως ο συμπολίτης κατά κύριο λόγο ...
από chri5ti9
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θεωρώ ότι έχει κλείσει το μπουλντόγκ .
Ο νταβιντζ του ΠΑΟΚ .
από chri5ti9
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο ένας λαϊκίζε με έκφρασεις καθαρεύουσας και εγλυφε τους δημοσιογράφους (ανάθεμα αν ακούει όντως κάποιον από αυτούς ) για το επίπεδο της μόρφωσης τους . Ο άλλος ανέβαζε μονίμως τον τόνο . Η κυρία προσπαθούσε να σώσει ότι σώζεται από το σόου . Οριακά δεν βγήκαν ελέφαντες σε αυτό το δίωρο .

Εγώ είδα ...
από chri5ti9
Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV

O Σαματα μοιάζει Βαν Πέρσι μπροστά στον Τσαλοβ
από chri5ti9
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα