Κατ αρχήν ας πούμε το : Και τώρα μπορείτε να πα να ..θείτε! οι εντός, οι εκτός και οι επι τα αυτά.
βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα λοιπόν τελικά;Το χω ξαναπεί. . δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. όποιος δεν είναι με τον ΠΑΟΚ είναι εναντίον.
μεγάλος μάγκας ο Καρυπίδης, έχω την εντύπωση πως αυτός τους ...
Η αναζήτηση βρήκε 83 εγγραφές
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δίνεις πόνο ρε μάγκα. Μπράβο σουTaseos έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:05 Πονάτε ρε;;;;; Μπειτε ρεεεε τόσοι λογαριασμοί ήταν έτοιμοι να κάνουν login in .
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν ξέρω αν το σχολιάσε ήδη κάποιος.
Μου έκανε εντύπωση ότι στα τελευταία λεπτά, ακόμη και μετά το ακυρωθέν 3-1 δεν δεχτήκαμε φάση.
Η ομάδα, με τον Λοβρεν ηγέτη, τους κατάπιε!
Ακομη και στην κεφαλιά, είχε απάντηση ο Τσιφτσης.
Μου έκανε εντύπωση ότι στα τελευταία λεπτά, ακόμη και μετά το ακυρωθέν 3-1 δεν δεχτήκαμε φάση.
Η ομάδα, με τον Λοβρεν ηγέτη, τους κατάπιε!
Ακομη και στην κεφαλιά, είχε απάντηση ο Τσιφτσης.
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στις νίκες, όλοι είμαστε ενωμένοι.
Στις ήττες, ''βαριά η φανέλα''.
Για όλους όσους από την αρχή της σεζόν, αμφισβητούν την διάθεση της ομάδος (εκεί απευθύνεται το σύνθημα ''βαριά η φανέλα'', όχι στο ''δοκάρι και έξω''), αφιερώνω αυτή την νίκη.
Για όσους στήριξαν την ομάδα, τους παίχτες και τον ...
Στις ήττες, ''βαριά η φανέλα''.
Για όλους όσους από την αρχή της σεζόν, αμφισβητούν την διάθεση της ομάδος (εκεί απευθύνεται το σύνθημα ''βαριά η φανέλα'', όχι στο ''δοκάρι και έξω''), αφιερώνω αυτή την νίκη.
Για όσους στήριξαν την ομάδα, τους παίχτες και τον ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είναι συνταρακτικό το τι τους έχουμε κάνει από το 2018 και μετά. Συνταρακτικό.
Πάντα τέτοια ξεφτιλισμενοι.
ΥΓ. Κάποιοι λείπουν σήμερα.
Πάντα τέτοια ξεφτιλισμενοι.
ΥΓ. Κάποιοι λείπουν σήμερα.
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Θα εκφράσω μια αιρετική άποψη ,εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε την Κυριακή ήταν πολύ καλός ,εξαιρετικές επαφές με την μπάλα ,έσπαγε και απελευθέρωνε χώρους για τους συμπαίκτες του .Ήταν άτυχος γιατί βάλαμε 2 γκολ στην αρχή και μετά κάναμε διαχείριση . Σε ένα διάστημα που ο Ντελιας δεν ήταν καλος,αυτός ήταν ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο "Χάρης εκ Καστοριάς" μπορεί να χαιρέτησε για λίγες μέρες αλλά λείπει από τους mvp του αγώνα. Μόνος του το "γύρισε" ο σκύλος με το ιστορικό, καταγγελτικό του ποστ εναντίον αυτών, που του έχουν στοιχειώσει τα όνειρα.
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Επειδή λέμε τα στραβά να λέμε και τα καλά. Σήμερα οι αλλαγές ήταν 5/5 δεν θα άλλαζα το παραμικρό.
Πλέον πρέπει ο Καμάρα να πάει στο δέκα μέχρι να γυρίσει ο Ντελιας. Ιβανουσετς αριστερά ή καλή συνέχεια να έχει.
Ο Μιχαηλίδης ΔΕΝ πρέπει να λείπει. Ποτε. Ας αλλάζουν οι άλλοι δύο.
Τι κάνεις ρε ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Λίγο πιο ήρεμα ψυχολογικά σήμερα, να πω ότι δυστυχώς με αφορμή αυτό το γεγονός ακούστηκε η επικοτερη συνθηματαρα του ΠΑΟΚ ασταμάτητα σχεδόν ένα ημίχρονο και βάλε. Δεν ξέρω τι συναρπάζει στο να προμοτάρει σε κάθε σύνθημα ότι είσαι μάγκας επειδή ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά και στην καλογρεζα σοκιμεσες και ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Να εισαι οαρειανος
Να παλευεις με νυχια και με δοντια να παρεις στο βικελαου τον αδιαφορο ΠΑΟΚ για το λιγκ φεις (εδω γελαμε) του κυπελλου
Να κανεις ενα ολοκληρο ημιχρονο καθυστερησεις και βουτιες λες και παιζεις τελικο Κονφερανς
Και να σου βαζει ΨΑΛΙΔΑΚΙ ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ στο 96'
Αξια Ανεκτιμητη
Να παλευεις με νυχια και με δοντια να παρεις στο βικελαου τον αδιαφορο ΠΑΟΚ για το λιγκ φεις (εδω γελαμε) του κυπελλου
Να κανεις ενα ολοκληρο ημιχρονο καθυστερησεις και βουτιες λες και παιζεις τελικο Κονφερανς
Και να σου βαζει ΨΑΛΙΔΑΚΙ ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ στο 96'
Αξια Ανεκτιμητη
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
ενα μετριο ψιλοαδιαφορο παιχνίδι , με μια ψιλοαδιάφορη ομάδα. Τώρα εσείς που μεγαλώσατε στη Θεσσαλονίκη και τους είχατε στο σχολείο, στη γειτονιά , στη δουλειά ίσως το βλέπετε αλλιώς.
Για μας τους υπόλοιπους είναι σαν να παίζουμε με τη Λειβαδιά και την Παναχαική. τίποτα παραπάνω.
Από εκεί και πέρα ...
Για μας τους υπόλοιπους είναι σαν να παίζουμε με τη Λειβαδιά και την Παναχαική. τίποτα παραπάνω.
Από εκεί και πέρα ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν, αλλά ο χατσίδης όσο περισσότερο τον βλέπω, μου φαίνεται τεράστιο προτζεκτ το παλικαράκι. Με μία μικρή δόση υπερβολής ίσως και εφάμιλλο Τζίμα.. ΠΟΛΥ ταλέντο και φοβερή σωματοδομή. Πρέπει να στηριχθεί οπωσδήποτε
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο τις φάσεις του ΠΑΟΚ δεν δείχνουν επαρκή ριπλέι και στις βουτιές του Τετέι δείχνουν καμιά δεκαριά, εγώ θα λέω ότι μας εκοψαν καθαρά πέναλτι. Ας παίζουν δίκαια οι cosmote & nova.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Έφευγαν απογοητευμενοι γιατί δεν είδαν Ντέλια και Ζαφείρη και συζητούσαν για τις σωματοδομες και τις κινήσεις του Μυθου και του Χατσιδη. Για τον ασταματητο Γιακουμάκη και την πλαστικοτητα του Τσιφτση. Την τελευταία δεκαετία ο ΠΑΟΚ με τις επιτυχιες του και τις ομαδες που εχει εχει παρουσιασει, αλλα ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ ότι δεν άλλαξε τον Οζντοεφ με Ζαφειρη γτ το παιχνίδι είχε πάει στις μακρινές κ δεύτερες μπάλες και θα έχανε σε δύναμη και ύψος
Η ομάδα ανταποκρινόταν καλά
Η ομάδα ανταποκρινόταν καλά